[REPLY]
bestelling snel verzonden, goede service
Gisteren een product besteld, helaas kwam ik er na de betaling pas achter dat er een verbeterd product op de markt is.
Meteen een contactforumulier naar de afdeling "Afhandeling en verzending" gestuurd, met de vraag of de order nog omgezet kon worden. Na 30 minuten kreeg ik al een keurig nette reactie.
Aangezien dit product duurder was en ik via Ideal had betaald, kreeg ik een passende oplossing die ik nog nooit heb gezien in een webshop. Ik kreeg een Ideal link voor de bijbetaling zodat mijn bestelling alsnog dezelfde dag verstuurd kon worden.
Normaal geef ik NOOIT 5 sterren, maar hier valt gewoonweg niets te verbeteren. Top jongens, hier terugkomen zal ik zeker.
Tevreden klant koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Beste Tos,
Tevreden klanten zoals jij maken het meer dan de moeite waard om nét dat stapje extra te doen en de service te leveren, zoals we die zelf ook graag geleverd willen krijgen.
Bedankt en tot ziens bij VeiligGlijden.nl
Ik baal ontzettend dat en dit is de 2e maal. Ik 1 week na het bestellin van mijn spullen ik een nieuwsbrief krijg dat : als ik nu bestel 15% korting krijg.
Zo loop ik voor de 2e maal korting mis in mijn geval 15€.
Bestelling eind van de middag gedaan
Volgende dag al in huis
Toppie
"Mijn mening in één zin" houdt alles in !
goedkoop goed en snelle levering, aanrader, mede door de lange houdbaarheidsdatum
Snelle levering en het product was goedkoop (overige producten vond ik prijzig)
kijk eens naar de site van veiligglijden, echt iets voor jou.
Mijn mening spreekt voor zich, makkelijk bestellen, goede informatie en snelle levering, wat wil je nog meer?
Ik heb een van uw glijdmiddelen besteld. Voldeed geheel aan de verwachting. Levering en verdere afhandeling perfect.
Vorige week via Veilig Glijden een Duits glijmiddel op waterbasis besteld dat het predicaat healthy & pure mee kreeg.
Het is reuk- en smaakloos en werkt verzachtend en verzorgend. Heel prettig dus
Was snel binnen en makkelijk te bestellen.
Hey,
Heb diverse spullen besteld op VeiligGlijden.
Had nog wat vragen, welke zelfs op zondags beantwoord werd.
Alles was op voorraad en binnen 2 dgn geleverd.
Netjes en anoniem verzonden.
Prima site, goede en snelle service.
heel goed ben zeer tevreden
VeiligGlijden.nl is een van mijn favoriete on-line shops. Het aanbod is perfect voor mijn behoeften en de levering gebeurt steeds snel en correct en gratis (vanaf een bepaald bedrag). Ook heb ik meermaals een leuke gratis attentie bij mijn pakketje gekregen.
Echter heb ik wel 1 slechte ervaring met jullie en dat is dat mijn pakje met condooms gewoon kapot was het was met plakband dicht gemaakt en zag er verscheurd en beschadigt uit dit vind ik niet prettig en geeft mij een slecht gevoel over de condooms zijn deze nog wel of niet goed...
Betrouwbare, goede prijs en snelle service.
5 sterren zegt genoeg denk ik
zou wat meer selectie mogelijkheden willen op de site, wat sneller afsturen, maar eigenlijk is alles piekfijn geregeld snel en discreet, veel keuze mogelijkheden :)
Prima! Zondags besteld, dinsdags in huis.
Ik ben onder de indruk van de efficiency in de afhandeling van mijn bestelling !
Prima, correcte en tijdige levering.
Zelfs in Belgie.
Prima verzending en binnen 1 dag netjes en discreet bezorgd.
Snel geleverd (2e werkdag in mijn geval), discrete verpakking, vrij goedkoop in vergelijking met andere webshops. Kreeg een tevens een gratis massageroller! :)
product zelf werkt maar de eventuele problemen staan niet vermeld.
ik heb dan ook een product gekocht welke niet te gebruiken is maar ook niet retour kan. Jammer want dit had met iets meer productinformatie mischien wel voorkomen kunnen worden.
Verder was de bestel procedure en afhandeling prima.
zeer positieve afhandeling van bestelling, ruim aanbod, veilige betaling en correcte verzending
Ik ben een zeer tevreden klant en vind dat alles zeer vlot en snel word verzonden en verhandeld,houden zo.
goed service en er werd ook direct een oplossing een snelle oplossing aangeboden. top!!
bij veiligglijden bestel ik regelmatig verschillende produkten en dat bevalt me prima.
bestellen en betalen is vrij eenvoudig en snel als ook de afhandeling van de verzonden goederen die zijn vaak binnen twee werkdagen al in huis
dus ja veiligglijden is een aanrader
De kwaliteit van de producten is super goed. En de snelheid van levering ook echt heel erg snel. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden klant ben!
Goede site, makkelijk te navigeren en de levering was snel en zonder problemen.
Mijn bestelling was er snel en onopvallend verzonden.