[REPLY]
Har nyttjat detta i många år efter en rekommendation från en väninna i Danmark.
Nu för tiden finns ju Skype........ Har båda Skype och en Skypetelefon är ju det det optimala, eller?
Alla har inte Skype och då passar detta bra till alla andra.
jeg har betalt for talekort. der kommer intet på min e-mail.
jeg kontakter min bank på mandag for at stoppe betalingen.
e-mail: sorin9@gmail.com
Hej
Tak for din anmeldelse,
Vi har modtaget din bestilling lørdag den 19/5-2012 kl. 14.06 og vi har tilsendt din nye pinkode til din indtastede mailadresse samme dag - den 19/5-2012
Når det er første gang du bestiller vores produkt er der nogle sikkerhedsmæssige godkendelser af dine oplysninger, som gør at vi under normale omstændigheder, sende din pinkode i vores åbningstid. Dette er du oplyst flere gange undervejs i din bestilling, men som god service har vi sørget for du fik den før tid selv om kontoret var lukket.
Samtidig var der mangelfulde oplysninger i din bestilling og for at undgå forsinkelse næste gang, skal jeg bede dig udfylde alle felter med en rød stjerne ud for med korrekte oplysinger
Fremadrettet ved bestilling, vil optankning ske øjeblikkeligt efter betaling, så længe alle oplysninger er korrekt indtastet.
Vi er slet ikke ude på at snyde nogle, da vi udelukket lever af glade og tilfredse kunder, der flittigt benytter vores produkt.
Jeg ønsker dig en god dag og håber du vil genoverveje din vurdering af TeleNordic ud fra en helhedsvurdering
Anja Ekstrøm
"Kun" 99,999%'s tilfredshed fordi vi én eneste gang på ca 7 år
har oplevet, at samtalen faldt ud og gjorde det 3 gange under samtalen (med det samme nr. i Tyskland). Ellers har det været en stor fornøjelse at bruge TeleNordic. Fremragende forbindelser UDEN ekko eller andet sært og til billige penge. Dejligt, når man har venner og familie flere steder i verden.
Jeg kan kun anbefale TeleNordic,jeg har brugt Citykort meget længe og sparet en masse penge
Jeg har brugt SmartTravel igennem en årrække og det har altid fungeret og det er bare super dejligt.
Det er dejligt nemt at tanke, og billigt at ringe til USA
Vi vil til enhver tid anbefale at købe taletid hos TeleNordic, man kan
altid telefonere til hele verden til billig takst.
Skulle lige finde mails med pinkoden osv som jeg skulle bruge men er ellers meget glad for at kunne bruge taletid til udlandet med TeleNordic, billigt og nemt
Straks efter indbetaling kan man ringe, og der er næsten aldrig problemer med at komme igennem. Man sparer mange penge på at ringe til udlandet, skal dog huske på, at man betaler som om man taler i Danmark ud over, hvad man har indbetalt. Eneste ulempe er de numre og koder, der skal tastes ind før man er igennem.
Hej Anne,
Vi kan sagtens tilbyde dig en mulighed for at du ikke behøver at skulle indtaste koden hver gang. Jeg kan se at du har din kode fra vores hjemmeside, og vi kan derfor "parre" dit telefonnummer med din pinkode, så vores system genkender dig når du ringer fra det specifikke nummer.
Skal du ringe fra alle andre telefonnumre kan du sagtens det, så skal du bare indtaste pinkoden.
Du er velkommen til at ringe til mig på 69902100 hvis du ønsker at sætte dit telefonnummer sammen med din pinkode.
Du er velkommen til at overveje om denne mulighed er det der gør forskellen om din vurdering af TeleNordic er 4 eller 5 stjerner?
Du ønskes en god dag
/Anja Maria Ekstrøm
Kundeservice
Perfect servis, har aldri oplevet noget problemer
Vi bruger latinkort til telefoni til Sydamerika.
Det fungerer godt og så længe man holder sig til fastnettet er det en billig løsning.
Hej Per
Du nævner at det at ringe til fastnet i Sydamerika er billigt - og det er det bestemt også... meget billigt endda.
At ringe til en mobiltelefon i udlandet, via vores tjenester, er også meget besparende i forhold til at ringe direkte - Tillad mig at give et eksempel nedenfor, så du kan se hvor stor en besparelse der er.:
Vi kan bruge Mexico til mobil, som eksempel:
TDC; 12-14,- pr. minut
Telia; 10,- pr. minut
Telenor; 11,99 pr. minut
TeleNordic; 0,67 pr. minut med Smart Latino.
Så ved at benytte Smart Latino til både mobil og fastnet er det en besparelse på mellem 9,00-13,00 kr. Pr. Minut til denne destination.... Det er en besparelse der er til at mærke.
Du må meget gerne kontakte mig hvis du har spørgsmål til flere destinationer, så undersøger jeg det gerne. Du kan ringe 69902100
Jeg håber denne information har hjulpet dig.
Du ønskes en god dag.
/Anja Maria Ekstrøm
Telenordic Kundeservice
Jeg synes, det er let overskueligt at få tanket penge på sin pinkode - super godt!
Jeg har brugt denne sevice, når jeg ringer til udlandet, i 4 år, og oplever det så billigt, at jeg ikke vil ændre om. Dejligt at kunne tale uden at tænke på prisen.
Vi har en god og billig telefoni til familien i USA, & Australien.
Jeg ringer ofte til Egypten og dette her fungerer bare hver gang.
Har lige oprettet mig men har tidligere ringet fra en andens konto efter aftale.
ingen problemer når jeg bruger jeres kort
Jeg havde glemt hvilket telekort vi havde og hvordan man tankede op, så jeg hoppede lidt i menuerne rundt før jeg huskede hvordan man gjorde. Nu har jeg skrevet en kort brugsanvisning, så jeg kan finde ud af det næste gang. Man skal jo ikke tanke op så tit - -
Jeg har altid brugt Smart Travel siden jeg kom tibage til Danmark efter 10 år i Australien. Det er billigt og det funker altid.
Jeg har brugt TeleNordic taletid til international telefoni i over 3 år og har overhovede ikke tænkt på om jeg kunne få et bedre tilbud andre steder, fordi jeg er glad for hvordan at det fungere.
De opkoblinger som de har er stabile det er vildt sjællendt at jeg skal ringe op på ny pga. dårlige forbindelser og ligende. Det er nemlig langt fra tilfældet når min familie i Australien og Thailand ringer den modsatte vej.
nemt og effektivt at handle taletid på nettet. Det har jeg tænkt at fortsætte med.
Hej Jens,
Tak for din anmeldelse. Jeg håber, at du får en god oplevelse af brugen af vores produkt både mht. kvalitet, support, kundeservice og at du sparer mange penge i forhold til dit alm. teleselskab minuttakster til udlandet.
Når du har prøvet det, så håber jeg at din totale oplevelse med TeleNordic er positiv og at du derud fra kan vurdere os til topkaraktér ;o)
Fortsat god dag!
Mvh. Dannie Nielsen
TeleNordic
En god model og let at bestille mere taletid på Citi
The connection is perfect and the rate is very affordable!
Jeg ringer ofte fra min fastnettelefon i Danmark til min mors fastnettelefon i Norge..Jeg har har et billigt abonnement i Danmark hvor jeg kan ringe gratis til alle fastnettelefoner i Danmark så det er fra den danske grænse og ud af landet jeg bruger Telenordic...Når jeg ringer til Norge ringer jeg til Telenordic 36900968..Derefter trykker jeg 0047 og min mors nummer og er igennem med det samme..Får af vide hvor megen taletid jeg har tilbage....for 100 kr får du 1000 minutters taletid ( ca 16 timer) så vi får ofte en dejlig lang snak for få penge....Du kan på deres hjemmeside se hvordan du kan ringe direkte uden at skulle trykke pinkode...Er der noget du ikke kan finde ud af kan du ringe til ders kundeservice telf. 70205034 hvor de er meget søde og venlige og gerne hjælper dig..Jeg har brugt Telenordic i et par år og har ingen problemer haft på nogen måde...
Husk at denne anmeldelse går fra FASTNET til FASTNET så ringer du fra mobil til fastnet eller en anden mobil i udlandet er prisen en anden men det kan du også læse på deres hjemmeside eller ring til Dem og spørg omkring netop dit behov...
Super service. Bestilte hos Telenordic fordi min sædvanlig leverandørs hjemmeside var ude af drift. Og kunne selvfølgelig ikke vente de ca. 30 min der ville gå inden jeg modtog en mail, så jeg kunne komme i gang. Kontaktet deres kundeservice - ingen vente tid - kom igennem til en sød pige (Anja) der med det samme lovet at sende mig min startmail, og inden vi havde afsluttet samtalen lå den i min indbakke.
Har endnu tilgode at se hvor god forbindelsen til Sydamerika er.
Det her er virkelig godt, hurtigt og nemt,
Du kan tilføje tjenesten til din egen telefon så du ikke behøver at bekymre dig om en lang række tal hver eneste gang du vil ringe.
Du taster bar 36900963 så det nummer, du vil ringe til
Fast and easy :-)
To tommelfingre op!
den seneste tid har jeg oplevet mange gange, at forbindelsen bliver afbrudt så nyt opkald og dermed ny opkaldsafgift er nødvendig. De mange gange 2 kr. overlever jeg såmænd nok, når jeg tænker på hvor billigt jeg kan telefonere til Sydamerika. Det er dog drønirriterende at en samtale bliver afbrudt gang på gang. Jeg vil være meget taknemmelig hvis TeleNordic kan rette denne hyppige fejl. Det skal lige bemærkes at når jeg ringer direkte til det ønskede nummer i Sydamerika, kan samtaler på 20 min. og mere, gennemføres uden problemer.
Hej Per,
Tak for din anmeldelse!
For at du kan få et lille indblik i vores system, så benytter vi mange forskellige carriere (også kaldet teleoperatører) både danske som udenlandske og når samtaler sendes gennem disse, så vil vi/du i ny og næ løbe ind i det problem som du har oplevet. det bedste for alle vores kunder er at indrapporterer det på mail eller telefon, så vi kan få løst problemet hurtigt. Hvis ikke vi hører fra kunderne, så har vi ikke mulighed for at opsnappe kortvarige problemer som vi kan løse. Hvis det er, som det ikke er her, i modtagerlandet, så har vi ingen mulighed og må vente til de får det løst lokalt. Jeg har bedt afdelingen kigge på problemet nu og du får svar når det løses (inden 24 t).
Jeg håber, når vi har genoprettet kvaliteten, at du vil bedømme os på den fulde oplevelse.
Dannie, TeleNordic
Virker pefekt. nemt at bruge og pålideligt og er prisbilligt.
Jeg har altid haft den holding at jeg ikke skulle have en fast telefon hjemme, da det var al for dyrt, jeg undersøgte markedet for ip udbydere, hvor jeg fandt Telenordic passede på mine krav, havde problem med vis nummer, skrev en mail og da jeg kom hjem fra job var det løst. Super produkt som er billigt og godt at bruge, samt deres gode service....
Vh
Henrik dalum
der er yderst billigt, nemt at betjene, men der er til tider en noget dårlig forbindelse. og forbindelsen bliver automatisk afbrudt efter en times taletid, og det ind imellem lidt irriterende. Men alt ialt er jeg meget tilfreds.
Hej Ove
Når du ringer til en mobiltelefon i Thailand kan en sjælden gang imellem opleve at forbindelsen kan afbrydes. Dette sker på baggrund af, at en mobiltelefon enten er i bevægelse i det net den befinder sig i, eller fordi der er ydre omstændigheder der generer dækningen, såsom langt mellem master, betonbyggeri, dale/træer/bjerge mv.
Dette er desværre ikke noget vi har indflydelse på, da det er direkte hos den Thailandske mobiludbyder udfordringen oftest ligger.
Hvis du skulle give os den 5. stjerne - hvad skulle vi så gøre bedre? Vi, hos TeleNordic er altid åbne for forbedringsforslag, da vi sætter en stor ære i, at vore kunder er glade kunder.
Jeg ønsker dig en god dag.
Mange hilsner
Anja Maria Ekstrøm
har kun godt at sige - - nemt og billig
Nem at tanke op på samme pinkode,
og så virker det med det samme.
Generelt godt tilfreds - eneste minus er at modtager ikke kan se hvilket nummer der ringes fra.
Hej Michael
Modtager kan sagtens se det nummer du ringer fra, med mindre dit eget nummer ikke vises generelt - så vil den fremstå som "hemmelig"
Ringer du fra en mobiltelefon, kan du blot ændre dine indstillinger til at vise dit nummer, og så skal modtageren kunne se at det er dig der ringer.
Det er derfor ikke TeleNordic der beslutter om dit nummer skal vises, men derimod din opsætning der afgører det.
Jeg håber ovenstående kan hjælpe dig til at undersøge om du ringer med "Hemmeligt" nummer og få dette ændret hvis det ønskes.
Du må meget gerne samtidig fortælle mig hvad der kunne være dig behjælpelig, så du ville give os 5 stjerner? Vi er hos TeleNordic altid åben overfor forbedring og vil meget gerne høre dig, hvad der skulle til, før du vil bruge alle 5 stjerner.
Mvh
Anja Ekstrøm
TeleNordic Kundeservice
Jeg køber et kort online netop så jeg kan ringe til udlandet med det samme. På start siden angiver i også at man får en pinkode med det samme. EFTER at mán har betalt finder man ud af at dette er ikke muligt pga svindel at man først kan få kortet førstkommende arbejdsdag!!! for dårligt at man ikke får det at vide med det samme
Hej Faree
På bestillingssiden står der øverst beskrevet:
"Bestiller du ny pinkode, kan den ikke leveres straks, men eftersendes af vores kundeservice i vores åbningstid til den oplyste mailadresse. Alternativt kan der købes taletid hos vores forhandlere. Forhandlerliste findes på produktsiden."
Det er før man bestiller - og denne besked er gentaget flere gange, så du som ny kunde netop er informeret hele vejen under din bestilling.
Dog skal jeg sige, at bestiller du indenfor vores åbningstid plejer ventetiden kun at være 10 minutter, men når du bestiller i weekenden, er det førstkommende hverdag.
Når du HAR fået din pinkode og skal genoptanke - så kan du gøre dette på alle tider af døgnet, så længe du husker at udfylde alle oplysninger korrekt, så optankes din kode øjeblikkeligt efter betaling er gennemført.
Jeg håber dette giver dig det svar du søger, og jeg håber at du vil genoverveje din anmeldelse og give os en karakter der dækker over din total-oplevelse med TeleNordic.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag og du er altid velkommen til at kontakte mig på 69902100
Mvh
Anja Maria Ekstrøm
TeleNordic Kundeservice
Hurtig og nem optankning af mit smart travel telekort.
En super forbindelse med fastnet til udland, men er meget
dyrt at ring fra fastnet til mobil. Ellers ringer vi kun med jeres produkt til vores familie og venner i udland og det er
vi meget glad for.
Hej Ann.
Jeg har kigget på dine samtaler/destinationer/produkt og har et andet produkt der vil være dig til større gavn til de destinationer du ringer til - på den måde kan du få flere minutter for pengene.
Jeg sender dig en direkte mail og håber at denne information er grund til at du måske vil overveje den sidste stjerne? ;o)
Du ønskes en god dag.
TeleNordic Kundeservice.
vil gerne anbefale det - det fungerer udmærket og der er billige udlandssamtaler