We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Telefonultau arvostelut

Telefonultau Logo
Asiakas sanoo[: »[AsiakasSitaatti1]«][ »[AsiakasSitaatti2]«][ »[AsiakasSitaatti3]«] 103
Hyvä
8 kautta 10

103 kuluttaja-arviota
Arvostele yritys
  • Arvostelut (103)

de incredere

Am cumparat o singura data de la ei, mai demult, cred ca la sfarsitul lui 2008 sau inceputul lui 2009, am luat un Nokia E51. La telefon mi-au spus ca teelfonul este branduit putin, ca scrie UMTS pe el, le-am zis ca nu este problema si a 2-a zi am primit telefonul. In plus de UMTS mai scris si TIM pe el, insa nu m-a deranjat f tare acest aspect. Am folosit telefonul fara probleme cam 2 ani, cand l-am vandut in stare f buna. Deci marfa buna, pret ok. Recomand!

Yrityksen Telefonultauesimerkki-arvostelu

Extraordinari! Seriosi! 10+

Am facut comanda pt un Nokia E75 miercuri seara, joi dimineata am fost sunat pt confirmare, iar vineri pe la pranz am primit produsul. Nou nout, original, neatins. Nota 10+. Chiar nu am ce sa le reprosez. Tot ceea ce pot spune e ca o sa-i recomand cu incredere mai departe. Va salut cu respect Mihai I, Slatina.

Oprea Sorin, Miruna Anghel ja Ana Maria Susanu koe tämä arvostelu hyödylliseksi

Telefonultau

Prompti, se poate cumpara de la ei

Am achizitionat de la telefonultau.eu 2 telefoane iarna trecuta si pot spune ca au fost destul de prompti, atat cat a tinut de ei, insa recomand celor care vor sa cumpere sau au probleme sa ii sune si sa intrebe ce au de intrebat, caci e posibil sa patiti ca mine ca sa faceti comanda pe site la un telefon care nu este in stoc si nici nu va mai fi primit vreodata.

La majoritatea mesajelor scrise mi-au raspuns prompt in aceeasi zi, la unul legat de stoc nu mi-au raspuns si am sunat ca sa ma lamuresc iar la altul legat de scartaiala de la difuzor nu mi-au mai raspuns dar nici nu am mai sunat, am presupus ca e de la carcasa. Nu am avut probleme ulterior cu difuzorul.

O bulina neagra le-as da pentru ca mi-au anulat o comanda fara acordul meu. Comandasem un telefon pe o anumita culoare pe care nu o aveau in stoc si le-am zis telefonic ca mai astept, insa dupa vreo 20 de zile mi-au anulat comanda. Am sunat ca sa ma lamuresc si mi-a spus doamna cu care am vorbit ca au crezut ca nu mai vreau telefonul. Corect mi se pare sa ma fi sunat inainte sa-mi anuleze comanda.

Telefonultau

O firma pe care TREBUIE sa o respecti!!!!

Buna ziua domnule Oprea Sorin! Dupa cum vedeti atitudinea mea fata de D-voastra s-a schimbat simtitor si sper sa ramana asa. Multumesc fiindca v-ati facut timp ptr a-mi analiza recenzia si sprer ca si domnul Barbu Adrian sa devina cel putin la fel de bun ca D-voatra, daca nu mai bun! Intradevar a lucra cu oamenii este dificil dar sa nu uitam k v-ati ales un job care implica acest lucru si deci trebuie sa faceti multe cmpromisuri ptr a il implini. Referitor la recomandarea Xoom vs Galaxy tab 10.1 as fi tare multumit ca atunci knd veti primi si Galaxy tab 10.1 si il veti analiza, sa imi trimite-ti un mail cu recomandarea la adresa mea de mail. Doresc asa de mult recomnarea D-voastra deoarece nu am folosit niciodata o tableta ci numai laptopul si deci nu prea stiu de ce detalii sa tin cont. Ma intereseaza k internetul sa mearca f bine, fotografierea sa fie f buna deoarece ma ajuta in prezentarea si promovarea produselor si suportul flash sa fie tot la fel de bun!! Va rog ca ptr aceasta recomandare sa nu mai imi faceti trimitere pe blog ci daca se poate trimite-ti un mail! In speranta unei bune colaborari, va multumesc ptr timpul acordat si va doresc o zi buna!!!!

Buna ziua,

Ma bucur ca v-am lamurit.Va rog sa imi trimiteti un email pe contact @ telefonultau .eu si in momentul in care o sa primim o sa postez un articol special pe Blog despre diferenta dintre cele doua tablete si o sa va instiintez.

O zi buna,

NOTA 10

Tin sa precizez ca de cateva luni nu cred ca exista pauza la scoala in care colegii mei sa nu ma dispere cu telefoane.Sunt innebuniti dupa ultimele aparitii si de fiecare data aduc in discutie si siteul vostru de un de am cumparat si eu un KP500 Cookie de curand.

M-au ajutat foarte mult prezentarile video,informatiile de pe pagina respectiva cu zeci de mesaje pro/contra ba mai mult am postat intrebarea : "Ce sa imi iau intre LG KP500 Cookie si Samsung S5230 Star" pe forum si am primit 10 raspunsuri de la persoane diferite in mai putin de o ora.

Servicii EXCELENTE

Este a 3a oara cand achizitionez de pe siteul acesta si trebuie sa precizez ca sunt foarte incantata atat de produse cat si de suportul technic acordat.

Reviewurile sunt de un REAL ajutor.
Tin sa precizez ca sotul meu urmareste saptamanal ultimele aparatii si este incantat de Forum unde discuta diverse.

Numai bine

Ana Maria Susanu koe tämä arvostelu hyödylliseksi

Atentie! Firma este neserioasa

Am primit un telefon blocat Orange si deblocat, care nu se conecta la Kies, dupa ce in prealabil am fost informat telefonic(de 2 ori) ca telefonul Samsung Galaxy S, NU este branduit

MINCINOSI... au spus sa le trimit telefonul inapoi pt a fi schimbat cu unul nebranduit....am preferat sa ma deplasez personal si acolo surpriza....NU au Samsung Galaxy S nebranduit....am cerut banii inapoi si am fost informat ca in 3 zile mi se livreaza banii in cont :) ce gluma buna...eu platesc CASH si ei au nevoie de transfer bancar sa le acopere minciuna...dupa un mare scandal am primit banii inapoi mai putin 19 Ron livrarea

paguba mea...19 RON + benzina Buc.-Ploiesti + timp + nervi + lipsa TOTALA de incredere in aceasta companie

Am copi dupa factura si chitanta de primire...iar domnilor de la telefonultau...pastrati-va minciunile pt dumneavoastra...nu-si au rostul scuzele si motivatiile

Atentie viitorilor clienti!!!

Daniel Pavel

Buna ziua,

Cred ca exgerati spunand ca ati facut un mare scandal.Cine vrea se poate lamuri si din comentarii si de pe forum:NU SUNT PROBLEME LA SOCIETATEA NOASTRA IN CEEA CE PRIVESTE RETURNAREA BANILOR.Ati fost informat gresit in ceea ce priveste stocul din momentul respectiv dar lipsa d-voastra de incredere nu trebuia sa va forteze sa faceti un drum pana la Ploiesti.Spun acest lucru dupa investigatiile de rigoare asupra cazului d-voastra si va asigur ca era nevoie doar sa precizati ca nu doriti produsul si sa vi se spuna clar daca avem in stoc produsul respectiv asa cum doriti.Nu ati cerut acest lucru si ati preferat sa va anuntati prezenta la Ploiesti unde nu cred ca a trebuit "sa se faca scandal".Oricum vreau sa va asigur ca aveti perfecta dreptate in ceea ce priveste informarea d-voastra despre acest produs si scuzele noastre sunt tardive.Sper sa reusiti sa fiti multumit la alt magazin.NOI VA MULTUMIM PENTRU FEEDBACK DEOARECE NUMAI ASA REUSIM SA IMBUNATATIM SERVICIILE NOASTRE CHIAR DACA CATEODATA INSEAMNA SA INDEPARTAM ANUMITI CLIENTI DE NOI.

Gabriel Trifu - Sales Manager

As dori cateva detalii.

M-am gandit mult si as dori sa comand un samsung galaxy s de pe acest site.Totusi nu sunt sigur de garantie.Daca trimit telefonul cu o problema si vine cu alta trebuie sal trimit din nou la service de unde a plecat si sa suport din nou costurile? Si vreau sa stiu daca telefoanele sunt sigilate fara sa se fi umblat la ele(cel putin seria galaxy s).Nu ma deranjeaza daca n-au meniu in romana.
Multumesc de intelegere.

Buna ziua,

Tin sa precizez ca TrustPilot.ro este un site partener unde cei care au achizitionat de la noi pot sa posteze reviewurie ( parerea lor despre noi dupa ce au achizitionat un produs ) si nu este un sistem de intrebari,pentru care va invit sa folositi adresa noastra de email sau sa postati o intrebare pe forum.

Totusi,o sa va raspund la intrebare de aceasta data.
Toate telefoanele de pe site sunt noi,originale si vin cu garantie 2ani.
Daca aveti probleme cu telefonul ce fac obiectul garantiei il puteti trimite la noi pentru constatare si reparatie,suportam noi toate costurile de transport.

in general sunt OK

Am observat ca au destul de des probleme cu site-ul. Eu incerc de 1 zi sa comand un telefon. Dar cand vreau sa adaug in cos orice telefon imi da o eroare spunand ca pagina a fost mutata. Daca astazi nu isi revine site-ul... o sa imi cumpar telefonul din alta parte.

O amica si-a cumparat telefon de la ei si i-au scris gresit numele pe garantie. Cu toate ca factura telefonului si pe factura de la Fan Curier era corect scris.
Din cate stiu nu ar trebui sa fie probleme. pentru ca garantia tine de telefon nu de cumparator.

am dat 5 stele pt ca:
I-am sunat in legatura cu factura si mi-au trimis imediat pe mail o noua factura completata corect.

foarte seriosi si amabili

am comandat de pe acest site 3 ipad uri, mi au ajuns foarte repede sigilate cu factura si garantie. amabilitatea domnisoarelor de la call center m au facut sa revin cu o noua comanda pentru un iphone 4. cu aceasta ocazie doresc sa i multumesc si domnului sorin oprea pentru sfatul dat in vederea alegerii telefonului..

Neseriosi

Motive:
1. Nu respecta politica lor . Dupa plasarea comenzii online sunt obligati sa te sune intr-un anumit timp ptr comfirmare tot eu am sunat dupa 2 ore sa vad ce este cu comanda mea, raspuns : COMANDA EXISTA DAR NU A AVUT TIMP SA SE OCUPE DE EA
2.Imi spune ca telefonu nu poate sa mai plece in aceasi zi catre Constanta ca deja e trecut de 18 dar maine pleaca catre c-ta
3. telefonul nu a ajuns ... Sun la curier sa imi zica unde este comanda pe care o astept de la ei ... asta pe la 18.... raspuns : Pe numele xxxx Nu este nimic .
4. Au incurcat telefoanele .. in loc de GT Star ei se gandeau ca na poate vreau un al telefon cu GT in nume ... cum ala nu il mai aveau pe stoc de 7 zile

Buna ziua,

Nu avem nici o comanda plasata pe site pe numele Ionut Guraru.
1. 2. 3. si 4. FALS.

Sa nu mai spunem ca este foarte dubios ca aveti 2 comentarii postate pe trustpilot.
Unul catre Emag notat cu 5 stele si inca unul catre noi notat o stea.

Telefonultau

Per total sunt multumit de site. Am comandat de mai multe ori de la ei si comanda a ajuns in max 48 de ore. Din pacate am avut treaba si cu garantia la ei iar spre deosebire de alte service-uri autorizate unde iti tin produsul cu saptamanile aici intr-o saptamana max 2 l-am primit inapoi. Totusi am dat 4 din 5 deoarece nu am primit nici un raspuns la mailul care l-am trimis la ei in legatura cu timpul in care va fi gata telefonul..

Telefonultau

Totul perfect , Doar ca....

totul e ok , transport,telefonul. tot tot... numai ca ar fi bine pe viitor chat live pe site.. (cu program bineinteles) sau sa raspunda la email-uri (sau pagina de contact) 24/7. asta e si un sfat,daca respecta chestia cu live chat-ul vor avea de castigat (vanzari).

the best

Am cumparat de pe acest site 3 telefoane pana akum...si as vrea sa spun k am fost extrem de multumita. Atat de calitatea produselor achizitionate, cat si de promptitudinea firmea dumneavoastra si amabilitatea angajatilor extrem de amabili si serviabili.
Va multumesc !

Recomand

Sunt foarte seriosi, preturi printre cele mai bune iar comenzile sunt onorate foarte repede. Mult succes in continuare

cei mai praf

Nu recomand aceasta firma..cei mai mari neseriosi

Buna ziua,

Usor sa aduceti injurii,mai dificil de probat aceste afirmatii.

cei mai buni

Am cumparat un 5530 si cu aceasta cale vreau sa va multumesc pentru livrarea prompta si serviciul impecabil oferit. Aceasta a fost prima mea comanda de pe telefonultau.eu si sunt foarte multumita. A fost o placere sa folosesc firma dvs. multumesc telefonultau.eu :)

de incredere

am cumparat un samsung s5230. telefonul a ajuns a 2 zi la mine la ora 11 desi comanda am facut o la ora 18.00. am primit tel+garantie si factura. este ok cutia a venit sigilata cum am mentionat. cu siguranta viitorul telefon tot de aici il voi achizitiona

Firma neserioasa

Am cumpara un LG BL20 de la ei si telefonul este varza, nu am semnal deloc si daca am se intrerupe cand vb cu cineva. L-am trimis de 3 ori la reparat si am primit acelasi raspuns "Telefonul este in stare perfecta de functionare, la noi nu are probleme cu semnalul...nu putem sa vi-l schimbam deoarece la noi nu prezinta nici o problema..incercati sa inlocuiti simul cu unul nou".Am inlocuit simul vechi de cosmote cu unul nou,am incercat si cu vodafone....degeaba, unde ma duc semnalul scade rau si nu pot sa vb deoarece se intrerupe, deci garantia nu ma ajuta cu nimic.

Telefonul l-am trimis in service dupa o saptamana de la primirea lui si a stat mai mult la dvs. decat la mine :) .. vi se pare ca am semnalat cam tarziu aceasta problema ?

Buna ziua,

Conform discutiei pe care am avut-o cu cei de la departamentul Service am primit urmatoarele informatii:

Ati trimis telefonul in Service cu problema declarata fiind "semnalul slab sau inexistent".

Noi suntem din Ploiesti,telefonul a fost testat atat in reteaua Cosmote cat si Vodafone in oras cat si in imprejurimi ( Tatarani ).

Defectul NU s-a constatat.
Discutabila desigur si intarzirea cu care a fost semnalata aceasta "problema".

prompt

felicitari! (am primit produsul comandat a doua zi).

Telefonultau

Nu raspund intrebarilor adresate de clienti ! Dezamagitor.

Daca le adresezi o lista de intrebari de bun simt pe site, dar se pare ca sensibile pentru ei, pur si simplu nu iti posteaza "review-ul". As fi preferat sa mi se raspunda punctual la intrebari, fara sa mai adaug ca daca ei ar oferi toate informatiile referitoare mai ales la NUMELE firmei(cu tot cu date de identificare) unde se asigura garantia(si nu raspuns in sila--> "sa service-ul propriu"), care este filiera de import(ex: importator autorizat sau nu), potentialii clienti nu ar mai fi in situatia sa "cerseasca" aceste informatii, ca si cum ti s-ar face o favoare.
In continuare dau copy/paste intrebarilor ce le-am adresat magazinului www.telefonultau.eu, intrebari ce nu au fost postate, si la care nu mi s-a oferit raspuns.
"As dori sa achizitionez de la magazinul dvs. un telefon BlackBerry 9700.
Este cunoscut faptul ca primele loturi au avut probleme
(trackpad-ul se "afunda" in telefon;trackpad-ul se inclina catre partea stanga;o data cu apasarea tastei de inchidere a apelului, portiunea de ecran din vecinatatea tastei fluctueaza, adica se comporta ca si cum s-ar exercita presiune pe ecran;taste care la apasare scot sunete ciudate; taste care ies efectiv din corpul telefonului).
Am cumparat chiar de la Vodafone(unde s-ar putea crede cu tarie ca produsele sunt importate pe canale oficiale, si nu "gri") un BB 9700, si am fost nevoit sa-l returnez pentru ca prezenta defecte de fabricatie(problema cu display-ul).
Intrebarile mele catre dvs. sunt urmatoarele :
1. Au existat telefoane vandute de firma dvs. care au fost returnate?
2.Furnizorii dvs. de Blackberry sunt firme consacrate de la care se aprovizioneaza magazine cu renume de electronice ?
3. Exista la dvs. in stoc BlackBerry 9700 produs in martie sau aprilie 2010 (se poate gasi pe cutie acest detaliu) ? Ma intereseaza un aparat care sa fie produs cat mai recent.
4. Se poate face comanda pentru un astfel de aparat, care sa fie produs in Canada (si nu in Ungaria sau Mexic) ?
5. In cazul achizitiei produsului, care este termenul in care se poate returna produsul cu restituirea contravalorii, in cazul in care se dovedeste ca prezinta defecte de fabricatie ?
6. Cum se numeste service-ul care se ocupa cu garantia produselor comercializate de firma dvs.(nume, sediu, cif, cont) ?
7. Care sunt datele de facturare ale firmei dvs.(nume, sediu, cif, cont) ? "

Buna ziua,

Personal raspund la mesajele de pe site si cel de mai sus nu imi este familiar.
In principiu raspundem la 95% din mesaje.

1. Se mai intampla ca unele produse sa aiba defecte de fabricatie si desigur ca pot fi schimbate sau se restituie contravaloarea produsului.

2. Stocul actual este de la un furnizor din Germania,acelasi pe care il are si T-mobile.

3. Va rog sa adresati aceasta intrebare celor de la departamentul Vanzari la oricare din numerele de pe site.

4. idem 3

5. Aveti posibilitatea de a returna produsul in primele 48 ore daca sunteti nemultumit.

6. Avem 13 magazine fizice si 7 serviceuri autorizate.

Reparam telefoanele in regim propriu,VIGAFON SERVICE
datele firmei le gasiti pe siteul nostru la pagina Contact.

7. idem 6

Reprezint departamentul IT,nu am informatii de logistica,furnizori,etc.

Ciudat sa spuneti ca nu oferim datele firmei,cand acestea se afla postate pe site la pagina contact si in sute de comentarii.

Webmaster TelefonulTau.eu

---------------------------------------

(re)edit

Dumneavoastra ati postat mesajul pe 22 Aprilie ora 10:00 pe site si ati lasat mesajul pe trustpilot la interval de cateva ore.

NU raspundem pe site in timp real,dureaza cateva ore sunt ~ 150 de mesaje zilnice.

Va multumim pentru intelegere.

nota 10

Am comandat mult asteptatul Sony Ericsson X10, a durat ceva vreme pana ce a ajuns si pe la noi in tara, insa ieri mi s-a confirmat faptul ca a ajuns in stoc si este livrabil ceea ce m-a bucurat enorm. In fine, ieri s-a livrat iar eu azi l-am primit :) Aa, da - si am mai primit si o husa cadou :D

Cu aceasta cale vreau sa va multumesc pentru livrarea prompta si serviciul impecabil oferit. Aceasta a fost prima mea comanda de pe telefonultau.eu (nici nu va fi ultima) si sunt foarte multumit. A fost o placere sa folosesc firma dvs. In mod definitiv voi folosi serviciile dvs. si in viitorul apropiat. Este un sentiment bun sa gasesc o companie serioasa ca a dvs.

Multumesc!

Cu stima,
Robert Sz.

99% OK

Am cumparat doua telefoane si, in afara de faptul ca nu au avut o anunita culoare pe stoc (telefoanele fiind identice vroiam sa le diferentiez cromatic) totul a decurs ok. Livrare prompta, nimic de comentat, facturica la pachet. Dupa mine merita cele cinci stele, sper sa nu am probleme post vanzare.

CRISAN MIHAI

Am scris cu 4 recenizii mai inapoi dand o stea rosie si pentru asta ,as vrea sa imi cer scuze.Si as vrea pentru ca mi-ati demonstrat sa achizitionez urmatorul telefon de la dumneavoastra,Si as dori sa stiu daca Sony Ericsson VIVAZ sau XPERIA X10 care nu au vreo modificare a pachetului sau a telefonului din fabrica.
Va multumesc anticipat si va spun un sincer scuze.

Buna ziua domnule Crisan Mihai,

La noi in magazin gasiti produse cu garantie de producator cat si cea oferita de noi in regim propriu.
Acest lucru il puteti afla consultand un reprezentat Vanzari.
Va pot spune ca majoritatea au garantie TelefonulTau.eu deoarece societatea noastra importa singura produsele.
In al doilea rand cand aveti un telefon cu garantie de producator nu il trimiteti in service "la mama acasa" ci tot la niste serviceuri de sine statatoare care nu au nici o legatura cu firma mama ci doar au semnat un contract pentru prestare de servicii cu importatorii unor diferiti marci.
Spre exemplu Nokia Romania este reprezentata in Romania prin 3 importatori care fac garantia la un service desemnat de acestia ca fiind autorizat.
Cand cumparati de la noi un telefon Nokia cu garantia TelefonulTau.eu este un aparat importat ( ex : Germania ) ce are garantia in tara de unde a fost importat.
Ca urmare nu putem trimite un telefon in acea tara pentru reparatie deoarece ar fi mai scump transportul decat reparatia.

Nu stiu daca va pot convinge dar societatea noastra functioneaza in Ploiesti din 2002,are 12 puncte de lucru si 7 puncte de service GSM.

Personal in calitate de Webmaster lucrez aici de 2ani si am remarcat ca multi tehnicieni din service au vechime de 8-9 ani ceea ce cred ca poate oferi o garantie certa ca remedierea unor probleme aparute in perioada de garantie pot fi rezolvate in conditii profesioniste.

Va mai pot spune ca in domeniul online functionam de aproape 2 ani de zile si am onorat peste 15.000 comenzi,deci este normal sa apara si parereri pro respectiv contra.
Dupa cum ati observat pe site avem o rubrica de comentarii in care vizitatorii isi pot exprima parerea.
Am fost acuzati ca nu postam toate mesaje pe siteul nostru,motiv pentru care acum suntem pe trustpilot.ro unde orice vizitator isi poata exprima parerea intr-un regim de transparenta totala.

Sa fiti sigur ca problemele de mai jos,unde anumiti clienti nu au fost multumiti intr-adevar au aparut dar au fost si rezolvate.
Sper ca v-am convins ca va putem satisface dorinta de a cumpara un produs din magazinul nostru.
Comandati cu incredere !

Webmaster TelefonulTau.eu

--------------------------------------------------------

Buna ziua,

Ati facut comanda telefonic si din pacate nu ati ramas in baza noastra de date pentru a va putea contacta.
Sony Ericsson VIVAZ cat si XPERIA X10 vin cu softul oficial si cu accesoriile prezentate si in review.

Va rog sa ne contactati telefonic sau pe email pentru mai multe detalii.

promtitudine si calitate

am luat un telefon lg kp500 de la la magazinul dvs Vigafon de la Mercur Mall Ploiesti si sunt foarte multumit de el
e un an de cand l-am luat si merge ok

De incredere...

Trebuie sa recunosc ca am avut cateva retineri in a comanda produse de pe internet,insa cum telefonul pe care voiam sa-l iau nu l-am gasit pe roz ,am decis sa comand.A urmat o perioada in care am cautat o firma cat mai serioasa despre care stiam cat mai multe detalii.In cele din urma m-am decis sa dau comanda pe telefonultau.eu.Comanda am facut-o duminica.Luni am fost sunata si anuntata ca telefonul nu e pe stoc insa va ajunge pe la sfarsitul saptamanii,dar mare mi-a fost surpriza cand exact a doua zi(marti)am fost sunata sa mi se spuna ca telefonul e pe stoc,asa ca am confirmat comanda.Miercuri a ajuns(si am fost foarte multumita pentru ca ,asa cum specificasem,comanda a ajuns dupa ora 15).Telefonul era in stare perfecta ,insa mica problema a fost ca nu avea card de memorie.Am sunat la firma si imediat,a doua zi ,mi l-au adus.Momentan sunt foarte multumita!Comandati cu incredere!

Telefonultau

De evitat... cu orice pret !

Firma neserioasa, fara respect pentru clienti. Odata ce ai platit, nu ii mai intereseaza de tine. Probleme grave la servicii post vanzare. Nu mai discut de garantie, sunt mai multe post-uri edificatoare mai jos ! Probleme grave si cu bunul simt la aceasta firma.

Buna ziua

Daca ati putea sa ne dati mai multe detalii ar fi ideal.
Cand afirmati "Firma neserioasa, fara respect pentru clienti" la ce va referiti concret ?

Daca intr-adevar ati avut dezamagiri din partea noastra va rog sa ne oferiti mai multe informatii pentru a putea clarifica situatia.

servicii postvanzare

Am ceva probleme cu telefonul: uneori (in ultima vreme cam 50%) nu mai face poze (da eroare); din ce in ce mai des am probleme la convorbirile prin bluetooth - carkit. Se rezolva, provizoriu, cu restartarea telefonului. Neplacut, mai ales cand conduci. La ~50% din mesaje cei de la telefonultau nu mi-au raspuns, desi postarea s-a facut pe site-ul (sistemul) lor. I-am intrebat daca se poate instala limba romana si se pare ca nu, dar imi comunica pretul pentru resoftare de 50RON (care presupun ca ar rezolva problemele care tin de garantie). Intrebarea mea: daca telefonul era nou si nu decodat (oare decodat prin soft sau si hard?) mai aveam probleme acuma? Si eu consider ca telefoanele decodate nu mai sunt noi ci "ca noi" si lucrul acesta ar trebui postat pe site ("e posibil ca telefonul sa fie decodat, in functie de lot") si nu ar trebui sa suni si sa ceri in mod expres aceasta informatie. Ce ar fi daca la fiecare telefon care te intereseaza sa-i suni sa intrebi: a fost decodat?, are alimentator?, a fost cumva expus?, are card?, are cablu de date? + alte 100 de intrebari care e posibil sa nu-mi vina in minte. Nu ar trebui ca ei sa posteze toate informatiile care e posibil sa intereseze clientul? Daca ei scriu langa produs "posibil sa nu aiba card" si chiar te intereseaza cardul acela, da, poti suna si sa intrebi acest lucru. Deci sunt de acord cu Stefan Arghir. Prefer sa cumpar de exemplu de la evomag pentru ca, desi mai scumpi (uneori), sunt sigur ca produsul e "nou" si nu "ca nou".

Citat telefonultau de mai jos: "Aceste cateva modele care au fost codate bineinteles au si un pret mult mai bun si au fost alese de foarte multi clienti si nu am avut nici o problema.
Am specificat de atatea ori la aceste cazuri izolate pentru un eventual Upgrade il oferim noi gratuit,inclusiv transportul. "
Dvs. nu ati avut probleme, eu am. Si imi cereti 50RON pentru upgrade de soft.

Raspuns la raspuns:
1. Iata adresa la care imi cereti 50RON pentru resoftare (a trebuit sa incerc o postare la alt produs pentru ca la cel cumparat nu l-ati afisat/raspuns). Plus ca ultimele doua postari de ieri nu au mai fost afisate (vedeti si remarca mea cu 99,99% ca nu postati)
ADMIN EDIT

Buna ziua,

Nu putem instala limba Romana pe S7330.
Da,putem sa ii instalam o noua versiune software.
50 lei pentru resoftare.

Un telefon daca este branduit nu inseamna ca este vechi/folosit sau alte lucruri de acest gen.
Ganditi-va la operatorii nostrii locali care branduiesc telefoanele.

In legatura cu mesajul despre Samsung Omnia II,nu l-am primit.
Pot sa fie multiple cauze,ideal sa trimiteti un email pentru a fi sigur ca ajunge la noi.

(Webmaster)

2. La evomag (si nu numai) nu vezi postari de genu "telefonu e branduit" pentru ca nu e cazul. Eu cand am luat telefonul S7330, in comentarii nu scria ca e posibil sa fie branduit. Informatia asta trebuia sa o dati dvs. si eu sa intreb daca vroiam sa stiu din ce lot face parte. Si nu, nu citesc toate comentariile de pe situ-ul dvs, nu ma uit la toate review-urile si daca ma uit nu complet. Deci nu doresc informarea la minutu' 2:47 din review. Doresc informarea succinta, in text, alaturi de caracteristicile produsului. Dar, poate nu va mai intereseaza ce doresc eu.

3. Nu va suparati pe mine... eu m-am declarat multumit la inceput... vedeti postarile mele. Tinea de baterie daca ma declaram supermultumit. Dar, daca la sub un an de functionare (si pot sa spun ca am grija de telefon, nu-l arunc din stanga-n dreapta), imi da eroare (din ce in ce mai des) la camera foto / conexiunea bluetooth, iar pentru a remedia problema imi cereti 50RON (dupa 2 luni de la prima postare, cedeti data din contul client, ca cele de pe site nu au aparut), dati-mi voie sa ma indoiesc de profesionalismul dvs. Deci... nu imi convine sa platesc 50RON+curier pentru o resoftare care o fac la 30RON in oras (Tg Mures).

4. Pentru a fi sigur ca postarile mele vor aparea, dati-mi voie sa le fac in alta parte, nu pe site-ul dvs. (incercasem initial sa discutam privat, prin contul client, dar fara succes). Nu vreau sa fac nici reclama si nici antireclama, dar va citez din postarea mea dupa cumpararea telefonului: <<"telefonultau.eu" e de incredere. Recomand sub rezerva unei mai bune informari.>>

5. De la quickmobile nu cumpar, de exemplu, pentru ca nu inteleg "garantia pe viata" si nu vreau sa o aflu pe pielea mea. Am aflat-o de la dvs. care oferiti 2 ani.

-----------------------------------------------------------------------------

In momentul in care puneti la dispozitia clientilor posibilitatea de a discuta cu dvs prin intermediul contul client (nu postarea de comentarii, unde nu toate postarile apar si asta da o impresie proasta), v-as sugera sa cititi (/raspundeti la) acele mesaje. Nu doresc sa va consum timpul cu discutii la telefon (probabil ca aveti altceva mai bun de facut) si cred ca un text scurt poate sa trasmita mai mult decat 5 minute vorbite, in care o persoana isi intrerupe activitatea.

Sa consideram ca am si eu o vina in aceasta neintelegere. O sa incerc in viitorul apropiat sa trec pe la dvs. pentru remedierea problemelor, astfel incat dvs sa iesiti mai ieftin (fara taxe de transport), iar eu sa limitez timpul in care nu am telefon.

Multumesc pentru intelegere.

Stefan Arghir koe tämä arvostelu hyödylliseksi

Buna ziua,

As dori sa incep prin a va contrazice ca nu v-a cerut nimeni 50 RON pentru un upgrade software.
Asa ceva nu s-a intamplat la noi niciodata.
Este posibil sa fi inteles dumneavoastra gresit.
Odata ce ati cumparat telefonul de la noi orice cereri de upgrade sunt rezolvate fara nici un cost.
Problema cu telefoanele branduite sau decodate a fost discutata in foarte multe randuri in comentariile de pe site iar majoritata clientilor stiu ca noi ne ocupam doar cu telefonie mobila si intotdeauna au mai fost si loturi de produse la un pret bun care intr-adevar au fost branduite.
Problema cu decodatul nu v-a afectat niciodata functiile telefonului.
Furnizorii nostri care trimit telefoanele branduite ni le trimit direct decodate.
Iar decodatul in sine consta in introducerea unui cod in softul telefonului,lucru care nu afecteaza sub nici o forma functionarea acestuia.
In ceea ce priveste problema cu cardurile este o discutie mult purtata in comentariile de pe siteul nostru.
Niciodata nu o sa putem sa descriem continutul unui pachet pe site,deoarece acesta difera de la caz la caz.
Am invatat lucrul acesta acum mai bine de 1 an cand am postat pe site continutul pachetelor la Nokia 5800 XPressMusic care dupa o perioada de vreme au inceput sa vina diferit de la producator;atunci am avut foarte multe intrebari "de ce se scrie un lucru pe site si se trimite altceva".
V-am dat doar acest exemplu ca sa ne intelegeti de ce nu postam continutul produselor.
Noua ne pare rau ca se ivesc aceste controverse dar de obicei majoritatea clientilor cand suna sa faca o comanda intreaba operatorul de Vanzari daca telefonul este branduit si ce contine pachetul.
Aceste intrebari ale clientilor apar deoarece inainte de a face o comanda citesc comentariile respectivului produs si verifica continutul pachetului.

Aceste discutii la noi pe site au fost transparente si se pare ca de multe ori se intorc impotriva noastra.
Sunt curios daca la un site cum spuneti dvs Evomag apar aceste discutii despre continutul pachetelor.
Va spun ca nu,deoarece pe acel site nu sunt atat de multe discutii in care oamenii cer foarte multe lamuriri in ceea ce priveste GSM-ul.

In final vreau sa stiti ca m-am interesat la departamentul Vanzari si nu mi s-a comunicat ca s-ar fi transmis unui client ca ar costa 50 lei upgradeul unui soft.
Daca sunteti in continuare nemultumit va rugam contactati-ne telefonic sau prin email deoarece la momentul actual nu stim ce telefon detineti pentru a rezolva problema.

Nu este normal sa aveti un aparat si sa nu functioneze la parametrii optimi.

Trifu Gabriel
(Sales Manager)
------------------------------------------------------------

Buna ziua,

1. Nu ati precizat ca ati achizitionat telefonul de la noi.
Am precizat in zeci de comentarii ca persoanele care au achizitionat de la noi au suport tehnic pe perioada garantiei gratuit,inclusiv update firmware/software.

2. Ne intereseaza in mod deosebit parerea clientilor,motiv pentru care avem acest sistem de mesaje pe site,la care raspundem in proportie de 99%
NU avem cum sa precizam accesoriile unui produs sau versiunea software,daca sunt branduite pe pagina produsului respectiv deoarece poate sa difere in functie de stoc.
In momentul in care clientul face comanda poate sa intrebe operatorul Vanzari de orice posibila nelamurire.

3. Asa cum am precizat si la punctul 1 NU ati fost suficient de explicit,eu nu am inteles din mesajul dumneavoastra ca ati achizitionat de la noi telefonul.
Updateul software il facem gratuit.Noi platim si transportul.

Asteptam oricand sa ne contactati la unul din numerele de pe site pentru a ne trimite telefonul in Service.

4. Am inteles punctul dumneavoastra de vedere,dar a fost o neintelegere.
Speram ca ati inteles si dumneavoastra acest lucru si sa apelati cu incredere la noi si pe viitor.

5. -

Pentru orice alta informatie va stau la dispozitie.

Servicii dubioase

Calitatea serviciilor telefonultau.eu este discutabila. Chiar ma bucuram ca mi-au trimis repede telefonul (in conditiile in care nu mai era in stoc). Dar cand am primit coletul am descoperit ca era vorba de un pachet Orange cu i5700 care se vinde in Franta. Telefonul era decodat, ceea ce inseamna ca au umblat in el. In plus avea si ceva praf intre primul strat si afisajul in sine.. In afara de asta, datele inscrise pe site nu sunt exacte in totalitate (spre exemplu cardul SD).

Imediat ce eu mi-am exprimat nemultumirea, colaborarea lor a scazut. Dupa doua email-uri a trebuit sa ii sun ca sa rezolv ceva. Solutia lor a fost sa le trimit telefonul si ei mi-ar fi trimis mai tarziu banii in cont.. Cum si aceasta solutie mi s-a parut dubioasa, am rugat pe un prieten din Ploiesti sa treaca pe la magazin sa le returneze telefonul si sa ia banii.

MM ja Schnakovszki Vlad koe tämä arvostelu hyödylliseksi

Buna ziua,

Ne pare rau ca nu ati fost multumit de coletul pe care l-am trimis insa problema telefoanelor branduite au fost comentate de n ori.
Intr-adevar sunt stocuri limitate de produse cu sigla cum am mai spus si la alte modele cu Orange sau SFR Franta,deoarece unul dintre furnizori este din Franta.
Spre exemplu stocul actual al modelului Samsung Spica este : Spica White - Fara sigla,Spica Black - Cu sigla.
Telefoanele nu sunt decodate de noi ci sunt deblocate direct din Franta,noi le primim la liber,functionabile in orice retea nationala si internationala.

In ceea ce priveste problema accesoriilor niciodata nu va fi vina noastra.
Ca sa va dau un exemplu clar,cand apare un model nou facem si o prezentare video.
Este posibil sa difere accesoriile in functie de stoc,nu este vina noastra.

Daca am avea ceva de ascuns nu am prezenta starea unui colet in prezentarile noastre video.Acesta este si exemplul dumneavoastra in ceea ce priveste cardul deoarece unele colete vin cu carduri de 8GB,altele cu 1GB.
Aceste explicatii ar trebui sa le dea producatorul pe siteul oficial,nu noi ca vanzatori,desi am dori sa nu mai existe aceasta problema.

In ceea ce priveste returul banilor nu cred ca erau motive sa fiti ingrijorat deoarece au mai fost cazuri in care anumiti clienti nu au fost multumiti si banii s-au intors la dansii fara nici o problema.
Ne bucuram ca ati avut pe cine sa trimiteti din Ploiesti,cu aceasta ocazie v-a si asigurat ca exista un punct de lucru de unde s-au putut ridica banii iar daca respectivul prieten este din Ploiesti cu adevarat va poate confirma ca societatea noastra are 12 puncte de lucru si in nici un caz nu s-ar fi ivit o problema in ceea ce priveste returul banilor.
Sper sa intelegeti ce v-am explicat si poate pe viitor mai doriti sa apelati la serviciile noastre.

este ok

imi place acest site pentru ca mai ales sunt mai ieftne decat in magazinele di oras,dar ce nu-mi place la el este ca nu la toete telefoanele gasesc review-uri si la cele noi spune ca"DISPONIBIL DIN LUNA MARTIE"si eu sunt acum in 5 martie,IN REST E SUUUUUUUUPER.

5stele,recomand si altora!

Produsul a ajuns a doua zi de cand am dat comanda,sunt de incredere si foarte promti in livrarea produselor,cred ca pe viitor tot de aici am sa cumpar!Servici ireprosabile,recomand tuturor care vor sa cumpere la preturi atractive!

livrare rapida, probleme garantie

ok tel a ajuns la mine astazi 26.02.2010.dar unde e bateria de la tel?lipseste bateria...nu e in tel si nici in cutie.in rest e ok.castile pe care le-am comandat se aud foarte bine.am primit factura la ele si un discount de 25 lei(pretul initial al castilor era de 200lei,prin discount am platit doar 175lei :)). sa speram ca o sa se rezolve si problema cu bateria tel.toate cele bune.Bradean Cosmin P.S. pt "Misa" tel vine cu factura si garantie.
s-a rezolvat si problema cu bateria.mi-a fost trimisa cu fan courier pana la mine acasa.tel e ok.sper sa nu mai am probleme cu el.multumesc telefonul tau.

Buna ziua,
M-am interesat de problema dumneavoastra de la departamentul SERVICE
Problema principala este ca dumneavoastra sustineti ca a venit pe 4.02.2010 la noi a ajuns pe 15.02.2010
Asteptam un numar de AWB,putem sa va aratam nota de receptie de la FanCourier.
Astazi cand va raspundem suntem in 24.02.2010 au trecut 9 zile din care 2 sunt nelucratoare
Am primit asigurari ca pana Vineri,la sfarsitul saptamanii telefonul o sa fie gata.
Aceasta intarziere se explica prin faptul ca telefonul a fost reparat de un service Sony Ericsson autorizat.

Incercam sa ne facem singuri importurile pentru a face garantiile cat mai repede.

Cand vine la garantie un produs importat de noi,nu exista o intarziere mai mare de 2-3 zile pentru rezolvarea problemei.
In cazul in care nu se poate,schimbam telefonul.

In cazul in care telefonul ajungea pe 4 ii somam pe cei de la Sony Ericsson cu schimbarea aparatului sau achitarea contravalorii.

Sper sa nu ramaneti in continuare nemultumit si sa ne asociati pe noi cu aceasta problema.
Intr-adevar noi suntem principalii vinovati dar lucram de ceva timp la schimbarea acestui sistem cu garantiile produselor de la importatorul oficial.

Asteptam de la dumneavoastra un raspuns dupa ce primiti telefonul,sa fim linistiti ca s-a rezolvat problema si sunteti multumit.

(Webmaster TelefonulTau.eu

• poe
  • timisoara, RO
  • 1 Arvostelua

super profesionisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am cumparat lg gd 900 crystal. a fost comandat la ora 11 50 am si a ajuns la ora 10 am a doua zi ,avand in vedere ca sant din timisoara.telefonul a venit sigilat dar putin aburit din cauza frigului de afara. merge perfect.
felicitari echipei telefonul tau

Profesionalism

Comanda livrata a doua zi. Toate cerintele mele au fost indeplinite. Coletul in perfecta stare. Felicitari!!! Cu respecte Alex

Revin....

Dupa toata povestea de acum 1 zi (mai jos info) am fost sunat sa fiu anuntat ca telefonul a ajunt intr-un final de la furnizor ... pana aici totul este ok ... la intrebarea "cand o sa ajunga la mine" am fost asigurat de 2 persoane (tipa de la vanzari si o alta persoana care m-a sunat cu numar ascuns) ca il voi primi astazi ... ghici ce ... iar am luat teapa ... nu a venit nici un telefon...............

Acum domnul Webmaster o sa-mi raspunda ca nu e vina lor ca fan-ul nu a ajuns ... corect ... dar e vina vostra ca vorbitzi mult si prost ... promiteti multe si nu va tineti nici o promisiune .... din experienta pe care am avut-o cu aceasta firma va recomand, sincer, sa NU incercati serviciile lor ... o sa regretati ... cel putin asta pot si ei sa garanteze ....

Mesaj vechi: "Ok, am comandat tel nokia 5730 sapt trecuta vineri (30.01.2010), a doua zi am fost sunat sa mi se spuna ca tel nu este pe stoc si urmeaza sa vina marti (02.02.2010) dar este posibil sa intarzie "putin", probabil o sa vina joi (azi 04.02.2010) ... acel apel telefonic primit m-a facut sa ma gandesc ... "Unde naiba am nimerit" sa nu mai zic ca persoana de la capatul firului incerca mai mult sa ma faca sa renunt la comanda decat sa ma convinga sa astept. Am asteptat, nici un raspuns ... Am incercat sa sun eu, nici un raspuns ...

1. Daca nu aveti un tel pe stoc, de ce il mai tineti pe site!?
2. De ce mai tineti numerele alea afisate pe site daca nu rasp nimeni la ele!?
3. Mai are rost sa intreb daca o sa vad telefonul respectiv vre-o data?

Edit:

Legat de partea cu stocul, chiar m-am uitat si pe alte site-uri de acelasi profil (nu voi face reclama) unde am vazut ca in cazul fiecarui produs este indicat stocul. Nu stocul real ci doar ceva informativ.

"Pe stoc" - Produsul exista in stoc
"Stoc 0" - Produsul nu se afla in stoc si nu poate fi livrat
" In curand" - Produsul va fi disponibil curand in stocul nostru si se poate rezerva
"Stoc limitat" - Stoc mai mic de X bucati in stoc."

Vastaus [YRITYKSENNIMI]

Domnule MIHAI de obicei la aceste recenzii raspunde webmaster-ul dar acum
cred ca este necesar sa va intreb chiar eu in calitate de director vanzari
de ce a trebuit sa fim atat de neintelesi.Noi v-am precizat ca primim
marti produsul d-voastra si a avut loc un accident de masina si s-a amanat
livrarea pana vineri.Acest lucru s-a intamplat independent de vointa
noastra.Ne puteati considera neseriosi si atat dar ati facut atat de multe
comparatii cu alte site-uri despre informatiile despre stocuri si pana la
urma ne-ati ales tot pe noi ceea ce ne face sa credem ca nu ati gasit
produsul in alta parte si tot noi am fost cei care vi l-am livrat.Am
inteles ca nu ati primit Sambata coletul insa cei de la FAN COURIER au
avizat coletul si d-voastra ati avut telefonul inchis.Oricum cred ca poate
singurul lucru cel mai important este sa va mearga telefonul ok si speram
sa ne mai consultati site-ul in eventualitatea cumpararii vreunui
produs.Scuzele vi le acordam insa cred ca sunt tardive insa vreau sa stiti
ca neseriozitatea nu ne caracterizeza.Suntem inca tineri in domeniul
on-line si avem mereu de invatat.

Cu stima,
GABRIEL TRIFU-SALES MANAGER

review

Experienta mea cu dumneavoastra a fost si inca e groaznica
In 8 ianuarie (viner) am comandat un HTC Tattoo, mi-a venit a doua zi - era DEFECT.
L-am trimis luni si desi am cerut ca telefonul sa-mi fie schimbat domnisoara cu care am vorbit la telefon mi-a spus ca telefonul a fost verificat si ca mergea cand a fost trimis.
Toate bune si frumoase, am acceptat ca el sa fie reparat... a durat o luna si eu inca nu am primit telefonul. Sa nu mai zic de faptul ca am sunat din 3 in 3 zile si aceiasi domnisoara imi spunea ca se rezolva pana la sfarsitul saptamanii (care saptamana?!?!).
Ultima oara cand i-am sunat a fost miercuri, aceiasi domnisoara mi-a spus ca s-a rezolvat problema si ca in cursul zilei o sa-mi trimita telefonul. Iata ca azi e sambata si nu am primit telefonul. Mai mult, am sunat curierul (FanCourier) si ei mi-au spus ca nu au nici un colet pe numele meu.
Sincer mi se pare jenanta toata situatia pt dumneavoastra, nu mai spun ca eu intre timp am fost nevoit sa cumpar alt telefon si ca regret foarte mult faptul ca am apelat la serviciile dumneavoastra.
Nu voiam sa va dau un vot negativ, insa trebuie sa stie si altii la ce sa se astepte pe viitor.
Horia Naidin, client nemultumit.

Mihai2 koe tämä arvostelu hyödylliseksi

Buna ziua,

Problema este delicata si aveti dreptate in intregime.
Telefonul a venit cu garantie HTC si noi le-am trimis la ei pentru reparatie.
Majoritatea telefoanelor de pe site (95%) au garantie in Serviceul nostru si problemele se rezolva MULT mai repede avand in vedere ca avem 7 serviceuri autorizate in Ploiesti.

Am inteles ca ati vorbit astazi si cu cei de la departamentul Vanzari si v-au anuntat ca telefonul l-am primit ieri de la HTC si astazi a plecat spre dumneavoastra.

Daca ati achizitionat alt telefon intre timp puteti sa refuzati coletul si o sa va punem contravaloarea produsului in contul dumneavoastra.

Revin....

Dupa toata povestea de acum 1 zi (mai jos info) am fost sunat sa fiu anuntat ca telefonul a ajunt intr-un final de la furnizor ... pan aici totul este ok ... la intrebarea "cand o sa ajunga la mine" am fost asigurat de 2 persoane (tipa de la vanzari si o alta persoana care m-a sunat cu numar ascuns) ca il voi primi astazi ... ghici ce ... iar am luat teapa ... nu a venit nici un telefon...............

ACum domnul Webmaster o sa-mi raspunda ca nu e vina lor ca fan-ul nu a ajuns ... corect ... dar e vina vostra ca vorbitzi mult si prost ... promiteti multe si nu va tineti nici o promisiune .... din experienta pe care am avut-o cu aceasta firma va recomand, sincer, sa NU incercati serviciile lor ... o sa regretati ... cel putin asta pot si ei sa garanteze ....

1. Daca nu aveti un tel pe stoc, de ce il mai tineti pe site!?
2. De ce mai tineti numerele alea afisate pe site daca nu rasp nimeni la ele!?
3. Mai are rost sa intreb daca o sa vad telefonul respectiv vre-o data?

Edit:

"Pe stoc" - Produsul exista in stoc
"Stoc 0" - Produsul nu se afla in stoc si nu poate fi livrat
"Stoc limitat" - Stoc mai mic de X bucati in stoc."

Mihai2 koe tämä arvostelu hyödylliseksi

Buna ziua,

In primul rand ne cerem scuze pentru intarziere.

Problema a fost in felul urmator : Vineri am fost anuntati de furnizor ca Marti o sa ajunga coletele la noi.

Din pacate a fost o problema in Austria (accident auto) ceea ce a insemnat o intarziere de 3 zile,astazi Vineri,5 februarie 2010 am primit stoc nou,printre care si Nokia 5730 XpressMusic.

1. Tinem produsul pe site,desi nu mai este in stoc deoarece :

I trebuie sa primim in scurt timp.

II exista reviewul video.

III comentariile vizitatorilor.

IV optimizare web.

Daca aveti impresia ca noi avem postate telefoane la preturi foarte bune ce nu sunt in stoc ar trebui sa va uitati la alte magazine online cu acelasi profil.

2. Avem 5 operatori la departamentul Vanzari,3 centrale si uneori toate liniile sunt ocupate acesta este motivul pentru care uneori nu se raspunde.

3.Am inteles ca ati discutat cu cei de la departamentul Vanzari si inca sunteti interesat de terminal,astazi pleaca spre dumneavoastra.

Pana la urma tot de la noi ati achizitionat acest terminal si suntem bucurosi ca am reusit sa va rezolvam problema chiar daca au trecut atatea zile,care intr-adevar este o perioada mare.

Va multumim pentru intelegere si suntem siguri ca nu o sa fiti dezamagit de serviciile noastre.

oameni de incredere

sunt o firma foarte prompta...pe data de 25 am dat comanda...in 5 minute am fost contactat sa confirm comanda ,iar pe 26 dimineata am primit produsul...sunt impresionat si de calitatea produselor...

Telefonultau

Servicii excelente şi livrare rapidă.

1.Produsul a ajuns a doua zi dupa comanda si cel mai important era in stoc .:).
2.Am primit o husa cadou pentru telefon.
3.Mi-a placut ca pe site am gasit raspunsuri la intrebari de genul Nokia 5800 sau samsung i5700 cat si clasamente pt diverse telefoane.

In viitor inainte de confirmarea comenzii, as pune mai multe intrebari pentru ca am avut surpriza ca cei de la Vodafone sa-mi spuna ca telefonul Samsung i5700 nu e compatibil cu serviciul lor de date ... (dar e compatibil cu serv de date Orange :)) . Poate ca un minimanual in limaba romana ar fi fost util, pt ca nu stiu franceza. Nu a fost o problema am gasit pe net.

Calitate si servicii

Calitate si servicii ireprosabile. Cu siguranta viitorul telefon il voi achizitiona tot de pe TELEFONULTAU. Recomand tuturor.

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje