We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Tele-Online.dk arvostelut

Tele-Online.dk Logo
Katso mitä mieltä käyttäjät ovat Tele-Online.dk ja kirjoita oma arvostelusi Tele-Online.dk 764
Erinomainen
9.1 kautta 10

764 kuluttaja-arviota
Arvostele yritys
  • Arvostelut (764)
  • SSi

100% anbefales!

Køber uden tvivil igen her!

Yrityksen Tele-Online.dkesimerkki-arvostelu

Joe Serber

Hurtig levering og rigtig god service, mangel ved varen resulterede i at jeg uden ekstra omkostninger fik en ny vare leveret næste dag, uden at skulle sende den første levering tilbage.
Kan kun anbefale ar handle med KlingTech

Joe Serber
4640 Faxe

• 310566

Fin handel

Hurtig og perfekt. Og varene var som forventet.

Fint, men betalingsbøvl

Når først ordren er placeret virker det. Jeg havde lidt problemer med afvisning af både Mastercard og VISA kort, dog uden nærmere fejlangivelse. Dette gav 24 timers forsinkelse på at placere ordren.

Teksten på ordrer og følgesedler er noget vrøvl, men de er hvad det er.

Fin håndtering af fejl

Havde bestilt et batteri til en HTC Magic, som ikke virkede. Det blev håndteret rigtig fint, og der blev fremsendt et nyt, uden at jeg behøvede at sende det gamle tilbage.
Jeg er meget tilfreds med behandlingen.

• RRL
  • Korsør, DK

Perfekt

Perfekt service, hurtig og præcis levering....
kan absolute kun anbefale det til andre, hvilhet jeg også har gjort

Er billig

Bestilte varer den ene dag dagen efter var ved mig, havde også den mulighed at hente dem.
Ikke sidste gang jeg køber varer der :-)

• Kunde

Tilfreds

Levering til tiden

• Peter

God Service

Fik en vare som gik i stykker ved brug første gang, hele beløbet blev krediteret samme dag, rigtig god service.

nemt, hurtigt og billigt

nemt, hurtigt og billigt

Jørn Harbo

God og hurtig levering --tidl købt læder cover til Garmin Asus - 100% flot og holdbar ---derfor tilbage for læder cover til Samsung calaxy 2-
kvalitet som kan anbefales

perfekt

det er et sted jeg kun kan anbefale

Tele-Online.dk

Alt forløb som det skulle

Selv om varen ikke var på lager, kom den alligevel i løbet af få dage.
Man kunne dog ikke følge varens vej gennem postvæsenet, som lovet i afsendelsesmail.

• conni
  • Vejle, DK
  • Tarkistettu maksaja

Bestilte kl. 14.30 modtog kort efter mail at vare var sendt. Modtog cover næste. Hurtigere kan det ikke gøres. Er fuldt tilfreds begge gange jeg har handlet hos Klingtech Teleonline.
Conni

• Knud

Venlig og professionel

Kontaktede først firmaet gennem e-mail for at få et mål på en Brodit Proclips til min ældre Volvo og at varen var som beskrevet på Brodits hjemmeside. Det kom dagen efter - hvorefter jeg bestilte varen. Der var fin service, men oplysningen om varens udsende kunne eventuelt have fremgået af Tele-Onlines egen hjemmeside. Derfor kun 4 stjerner.

• Tove

Genial og effektiv

Tak for en rigtig god service fra Tele-Online.Dk. Jeg er virkelig overrasket over jeres hurtige og precise leverance.

Tele-Online.dk

Rigtig flot og elegant mobilbeskytter

Det er en rigtig elegant mobilbeskytter. Og heldigvis uden de (grimme) arrangementer til at bære mobilen i bæltet. Den er enkel.

Tele-Online.dk

Super vare, og hurtig betjening.

Bestilte PDair cover til min iPad3 kl. 13.00. Var leveret næste morgen. Samtidigt lå prisen 25% under hvad det ellers kostede på nettet.Havde i forbindelse med handlen et spørgsmål, som også blev besvaret ret hurtigt, så alt i alt en god butik :-) :-)

• Dalif
  • Tarkistettu maksaja

Hurtig betjening, men forsegling brudt ved modtagelse

Umiddelbart et fint køb. Prisen var nogenlunde lig med andre forhandlere, betjeningen (hjemmeside) var let og hurtig. Ved modtagelse af varen, var forseglingen dog brudt. Som udgangspunkt fint, men ville ha været rart med et følgebrev der forklarede nærmere.

DÅRLIG kundeservice

Jeg har modtaget flere mails fra jer, selvom jeres kunde er en helt anden og altså IKKE mig. Jeg har også modtaget en undskyldning fra jer, hvorefter jeg har modtaget 2 mails efterfølgende fra jer, om at varen er afsendt og nu denne "anmeldelse". Jeg vil gå ud fra, at jeres korrekte kunde heller ikke føler sig super godt behandlet, idet jeg har modtaget alle hans mails.

Vastaus [YRITYKSENNIMI]

Hej Jan,

Jeg er ked af at vi har sendt mails ud der ikke var tiltænkt dig. Kunderne indtaster selv email adresse i systemet, så der er desværre en kunde der har indtastet din ved en fejl.

Med Venlig Hilsen
Jesper Rasmussen
jra@klingtech.dk

Tele-Online.dk

Hurtig levering, fik bestildt forkert model.

Lidt sværd at forså forklaring på hjemmesiden. Så fik køb min 3G antænde med forkert kabel.
Ringe til dem, og fik bestilt det rette kabel.

super betjening

super betjening. posten var lidt langsom, men det kan i jo ikke gøre for.

topservice

varene kom med posten dagen efter bestilling. Kan det være nemmere?

Nemt og bekvemt

Modtagelse af vare gik hurtigt og nemt. Jeg køber dér igen.

• Erik Søe
  • Charlottenlund, DK
  • 7 Arvostelua
  • Tarkistettu maksaja

Hurtig levering - produktet helt som forventet

Klingtech leverede præcist det produkt jeg købte og hurtigere end forventet. Jeg vil bestemt bruge dem igen

God vejledning

Og fin forsendelse, dag til dag

Helt som lovet

Varerne blev ekspederet meget hurtigt

• Henrik

Perfekt!

Har handlet flere gange med TeleOnline. Altid god service og hurtig levering.

Tele-Online.dk

Hurtig og effektiv - ingen problemer pga fejl på produktet!!

Har købt iPad holder til bilen... Desværre var der noget galt med den... Sendte dem en mail, og en time efter fik jeg en mail, at de havde sendt en ny!!! Kanon service.

• Kunde
  • 4 Arvostelua

Som sædvanlig -Topklasse!

Nemt, hurtig og til aftalt tid!

Fin Service ...

Fin service - gode priser.

• MKR

Super

Hurtig levering 2 dage

God og hurtig betjening

Portoen var dyre end varen det er et minus som trækker ned

Leveret omgående som aftalt

Købte USB to go kabel, fungerer fint - kunne dog ønske, man ville sende som brev i stedet for som pakke - det kunne nemt have været i en kuvert.

meget, meget tilfreds!

hurtig levering og godt pakket - det er jeg meget glad for!

• Morten
  • Tarkistettu maksaja

Ordren blev behandlet meget hurtigt og afsendt inden for få timer. Godt med flere mails der fortæller om ordrens status. Dog er 49 kr. i fragt lidt dyrt for et brev.

Bedømmelse

Jeg har fået en meget god behandling - selv om jeg bestilte forkert, og skulle have byttet, fungerede det helt perfekt.
Jeg har handlet med firmaet flere gange, og har altid fået en super god og proff. behandling.
mvh
ejvind munk

• Kim
  • Kim
  • Hjørring, DK
  • 4 Arvostelua

Altid en god oplevelse

Har købt en del vare hos firmaet efterhånden og har altid modtaget en fantastisk og professionel behandling.
Bestilte varer bliver leveret hurtigt, uden problemer og altid forsvarligt indpakket.
Specifikke produkter der ikke forefindes på lager skaffes hurtigt hjem hvis muligt og altid til en god pris. Det samme gør sig gældende for specielle produkter der ellers ikke er en del af deres voksende sortiment.

Altid en behagelig oplevelse at handle med dem.

Tele-Online.dk

Det gik ganske enkelt som nemt og hurtigt, som I havde lovet.

Hvis I altid leverer en nem og forståelig service som i mit tilfælde - og ikke mindst lige så hurtig, vil jeg gerne anbefale jer.

Jeg bestilte min vare over middag en torsdag, og den kom med posten fredag.

super effektiv process

Jeg synes at min handel med Teleonline gik meget nemt og smertefrit. Jeg bestilte varerne jeg ville have og fik dem nærmest dagen efter. Meget effektivt og problemfrit. Der vil jeg klart handle igen.

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje