[REPLY]
I det hela är jag nöjd.
Ska jag önska något så önskar jag snabbare svar vid mailkontakt.
Måste säga att detta va för bra för att vara sant. Jag la en order, valde betalningsalternativ och grejorna bara dök upp. Kommer absolut att handla mer hos dom när det gäller den typ av produkter de tillhandahåller.
Hade aldrig tidigare handlat på denna butik........men jag kommer definitivt att göra det igen. Butiker som dessa,räds man inte att återkomma till. Snabb leverans och inga konstigheter
Snygg och proffsig webshop med enkla menyer, Många produkter till mycket bra priser.
Snabb och smidig leverans!
Bra hemsida, fick även bra genomgång av den produkt jag köpte via telefon före köpet, Snabb leverans.
Mycket bra service beställde på kvällen och 2 dagar efter hade jag mitt paket på posten. Mycket snabb service.
Det verkar vara bra articklar i sortimentet.
ALLT TILL BELÅTENHET++++++
Snabb leverans, bra betalningsalternativ, jag är nöjd.
Enkelt att beställa. Bra info per mejl efter betällning. SMS-avisering. Rätt pryl levererad i bra förpackning..
Jumbo corner guards skonar höften.
Snabb leverans, beställde på tisdagen precis innan 12 och kunde hämta beställningen hos mitt postombud kl 14 nästa dag.
Ringde dock först och kontrollerade att dom kunde leverera snabbt vilket dom lyckades med :-)
Detta var avgörande för att jag skulle beställa via denna butik
Allt perfekt från beställning till leverans.
Snabb leverans! Brandvarnaren hade fabrikationsfel och reklamationen hanterades mycket bra av St George. Ersättningsvaran skickades omedelbart. Klara instruktioner både via tel samt även mail hur returnerandet skulle ske med den medföljande returförpackningen och packsedeln.
Så enkelt som möjligt för mig som kund alltså.
Nu känner jag mig trygg med min nya brandvarnare med 10-års litiumbatteri.
Beställde 5 st brandvarnare som hade topptestats i råd och rön tror jag det var. Brandvarnaren var väl beskriven på hemsidan och det framgick tydligt vilken sort det var- joniserande! Frakten tog 2 dagar och allt förlöpte perfekt.
Beställde en dörröga som levererades snabbt och varan stämde väl överens med dess beskrivning.
Stort plus med paypal alternativ vid betalning!
Jag blev tvungen att skicka ett kvitto till tullen för att de inte visste vad försändningen innehöll och värdet på sakerna. Det borde visst funnits ett kvitto utanpå paketet. Fick sedan betala en tullavgift på flera hundra kronor, men vet inte om jag fick göra det p g a varans slag (dörrhandtag) eller bara för att de måste hantera paketet extra p g a saknat kvitto. Men tänk gärna på att sätta på ett kvitto nästa gång.
M v h,
Trevligt bemötande, bra service samt snabb leverans. Rekommenderas varmt!
Lättöverskådligt sortiment med de produkter man letar efter och snab leverans när man beställt. Snyggt utformad hemsida!
Överskådlig webb-shop. Bra guider och extra info. Blixtsnabb leverans.
Lätt att beställa och snabb leverans. Inget krångel.
Allt funkade perfekt, enkel betalning och snabb leverans. Lätthanterad webbsida. Dessutom en bra produkt!
Hade problem att registrera företaget jag handlade för men fick snabb och smidig hjälp på kundservice.
Det avr organisationsnummer, fakturaadress och annan leveransadress som krånglade till det.
Enkelt att beställa via i-net.
Bra utbud med varor.
Känns säkert att handla.
Snabb leverans.
bra information om låset leveransen komm i tid& hel nöjd med låset
Jag tycker att det var bra pris på de produkter som jag köpte. Hittade dem inte heller någon annanstans, och då när jag väl hittade dem hos er så blev jag överraskad att det var så pass bra pris! Det uppsattas!
Hej.
Jag fick jättebra hjälp med förklaring av vilka delar jag behövde för att byta lås och handtag själv i mitt hus. När leveransen kom var det inte som vi kommit överens om. När jag sen ringde kundtjänst så fixade dom det direkt.
Beställde en dörrklocka från St George och den levererades väl förpackad inom utsatt tid. Butiken är snygg, välsorterad och jag kan absolut tänka mig att beställa därifrån igen.
Fick fortlöpande information om leveranstiden på varan (som var slut hos leverantör). Ofta brukar man få maila och fråga, men det behövdes inte här.
Jag upplevde kommunikationen som trevlig och saklig.
Jag kommer definitivt att handla där igen!
Hej. Jag har köpt joniserade brandvarnare av er, som har fått bäst i test av Råd & Rön. Nu kan vi sova tryggt om natten.
När jag ville ångra min beställning så fick jag handlingen godkänd, ändå levererades artiklarna. Jag väljer ändå att behålla dem då kvaliteten är mycket bra. Jag är en nöjd kund.
En bra nätbutik kombinerat med riktiga butiker där man kan få demonstration och kunnig rådgivning lockade mig till St George. Hade problem med installationen men fick samma dag hjälp att reda ut orsaken. Allt igenom en positiv erfarenhet.
nöjd med varan, fick den snabbt. ingenting att klaga på
Jag hade en reklamation och fick ett mycket trevligt bemötande och en ny leverans utan massa tjafs. Bara plus
Jag är mycket nöjd med produkten. Det var dessutom lätt att beställa och betala. Dock är slut leveransen med DHL under all kritik. DHL kan bara leverera på förmiddagen inte sätta av produkten eller något annat. Jag kunde dock hämta själv på DHL vilket var en förmildrande omständighet.
Bra pris, snabb leverans...så kan man sammanfatta min upplevelse.
Ingen kontakt med kundtjänst behövdes.
Väligt snabbt och bra system för handel