We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sigmanet arvostelut

Sigmanet Logo
Asiakas sanoo[: »[AsiakasSitaatti1]«][ »[AsiakasSitaatti2]«][ »[AsiakasSitaatti3]«] 39
Hyväksyttävä
5.5 kautta 10

39 kuluttaja-arviota
Arvostele yritys
  • Arvostelut (39)

sigmanet cei mai neseriosi

Plangere impotriva companiei Sigma Design Co SRL care administreaza situl sigmanet.ro care se gaseste pe adresa http://www.sigmanet.ro
Astazi am fost in magaziul situat pe strada Stirbei Voda, nr. 160-162, sector 1, BUCURESTI sa cumpar un aparat foto Canon PowerShotSX210 IS care era pe site cat si in magazin la promotie sub pretul de 695 RON.Ajuns la magazin am fost informat ca au un produs pe stoc doar ca este rezervat, dar ca pot face o rezervare si voi fi anuntat in momentul in care produsul ajunge din nou pe stoc.Si impreuna cu reprezentatul din magazin am facut rezervare acestui produs la pretul de 695 RON.
La scurt moment am fost sunat de catre un reprezentant al companiei si informat ca nu mai au promotia disponibila dar ca pot cumpara in orice moment acelasi produs la un pret nou care apare si pe site si care este in valoare de 910 RON.
Am sunat din nou la magazin pentru a ma intelege amiabil cu reprezentatii firmei dar acestia si-au sustinut punctul lor de vedere ca nu-mi pot oferii acest produs la oferta dar ca-l pot cumpara la pret nou.

Ce gluma buna.
Cei mai mari nesimtiti.
Acuma au produsul pe stoc dar la un pret mai mare.

Le-am facut si plangere la ANPC poate rezolv ceva.

Magazin de incredere...

Am comandat un sistem gaming ieftin :). Urmatoarele componente de baza: cu asamblare gratuita, Si garantie pe viata la componentele respective.
Procesor Intel Pentium Dual Core E5700, o placa video GeForce GT 220 512 RAM, 2GB DDR3 1333 MHZ CL9, HDD 1TB 64 MB cache.
Comanda am realizat-o online. In urma comenzii am primit un apel de la un operator vanzari, care mi-a spus ca vor ajunge toate componentele la Showroom a doua zi. Plata am facut-o la sediu cu bani cash.
A fost o experienta de vanzare rapida si fara probleme.
Eu recomand sigmanet.ro.

Recomand acest magazin

Sunt client nou al Sigmanet.ro, stiam de existenta lor si pana acum doar ca eu cumpar produsul de unde-l gasesc mai ieftin. Compar preturile cu alte magazine si aflu unde-l gasesc mai ieftin. Nu au fost probleme in executarea comenzii: Placa video pe care mi-o doream era in stoc in depozit asa ca am trecut dupa-amiaza sa o iau. Am platit la sediu.

Sigmanet

Toti utilizatorii care lauda acest magazin sunt "NOI" si au o singura recenzie

Toti utilizatorii care lauda acest magazin sunt "NOI" si au o singura recenzie.
Asa credeti ca se creeaza imaginea unui magazin?
Chiar ne credeti asa naivi ????
Halal PR.....

Sigmanet

Niciodata nu am avut probleme :)

Am primit doua premii imediat, fara sa astept prea mult. Un telefon mi-a venit prin comanda in cateva zile. Pe net raspund mereu la orice intrebare am.

seriozitate

am cumparat de cateva ori de la ei si sentimentul dat a fost : seriozitate

Servicii de calitate

In perioada de criza, nu mai dau atentie la pret ci la calitatea serviciilor. Sigmanet m-a cucerit prin promtitudine, transparenta si seriozitate.

promiti

vazut, comandat, sunat. au ajuns la usa cu comanda in timpul stabilit. foarte prompti.felicitari.

Servicii de calitate

Preturi bune si promptitudine

5 stele pt profesionalism

un magazin ok pentru ca trateaza clientii cu profesionalism

Sigmanet

Comunica foarte bine cu clientii

Au produse de calitate si in stoc, comunica online cu clientii, le ofera sfaturi atat la magazin cat si online(pe twitter), sunt draguti cu clientii.

Multumesc

Un magazin serios cu personal bun. Mi-au rezolvat problema la produs destul de repede si au dat dovada de profesionalism.

5 stele

personalul departamentului relatii cu clientii a dat dovata de promptitudine si seriozitate in preluarea comenzii si in procesarea ei. produsul comandat a ajuns destul de repede, fara a avea probleme tehnice. fara indoiala, as recomanda si altora.

Promti

Sigmanet a fost singurul magazin online care a mi-a sarit in ajutor atunci cand am cerut ajutor pe twitter in alegerea unui laptop. Mi-au oferit alternative si m-au indrumat spre un produs care sa indeplineasca cerintele mele. Apreciez faptul ca sunt cei mai activi pe twitter si vand ce trebuie nu ce e scump si prost.

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje