[REPLY]
ik heb 3 tickets voor K3 gekocht voor €49,- een totaal van €162,- incl verzendkosten.
ik krijg vandaag de tickets binnen, staan ze op een andere naam.
en staat er een prijs van €29,- op.
Nu nog maar afwachten of mijn kleine nichtje wel binnen gelaten wordt!!!
!Ik raad iedereen aan om NOOIT tickets te bestellen via onlineticketshop!
kaarten besteld bij onlineticketshop.nl voor essent isu world cup 3 en 4 maart 2012 voor 2 personen kaartprijzen 4 *99 euro totaal 396 euro kaarten ontvangen van 4 * 20 euro totaal 80 euro ik begrijp dat onlinetickshop ook iets moet verdienen, maar er zijn een week voor die wedstrijd nog volop kaarten te koop. 316 euro te veel betaald lijkt mij te gek !
bestel nooit iets bij onlineticketshop
ook niet bij budgetticket.nl
zitten in hetzelfde kamertje
hofstraat 16, groningen
Ik sluit me helemaal aan bij Dirk-Jan Schotanus!!!
kaartjes gekocht voor wk schaatsen en had precies dezelfde bevindingen. 37.75 euro op het kaartje en ik had 49 euro betaalt. maal 2 is meer dan 20 euro weggeven aan die ku* site!!
tip voor iedereen die dit leest:
KOOP NOOIT BIJ WWW.ONLINETICKETSHOP.NL JE KAARTJES WANT HET ZIJN GEWOON DIEVEN VAN JE PORTEMONNE!! KIJK EERST OP DE SITE VAN HET EVENEMENT ZELF VOOR DE PRIJS!
Tja, kaarten voor een concert in de Oosterpoort in Groningen besteld bij Onlineticketshop.nl. Klinkt goed, totdat je de betaalde prijs vergelijkt met de prijs die op de kaartjes zelf staat. In plaats van met zijn tweeën zou ik ook met z'n vieren naar het concert hebben kunnen gaan.
Achteraf de algemene voorwaarden maar eens doorgelezen en dan blijkt natuurlijk dat het allemaal mijn schuld is, dat ik beter had moeten lezen en dat bij de term wederverkoper bij mij alle alarmbellen hadden moeten afgaan. Maar dat de marge die de Onlineticketshop zichzelf toerekent zo groot zou zijn, blijft me verbazen. Eerst zorgt zo'n club dat kaarten van een concert in no-time uitverkocht zijn (het concert van Sting was binnen tien minuten uitverkocht....) en vervolgens nemen ze de klant geweldig bij de poot. Jammer hoor.
Gisteren naar George Michael in Ahoy geweest.
Concert was uitverkocht. We kregen de kaarten circa 10 euro goedkoper dan bij de officiele verkooppunten aangegeven.
Enige kleine nadeel was dat we in dezelfde rij zaten, maar 4 stoelen bij elkaar vandaan. Vriendelijk aan de buren vragen of ze een stoeltje op wilden schuiven zorgde dat we toch naast elkaar konden zitten.
125 euro voor kaarten betaald die nadat ik de kaarten kreeg oorspronkelijk 79 euro gekost hebben. Dit was mij totaal niet duidelijk toen ik kaarten bestelde! Bovendien staat er een naam op de kaarten van de persoon die ze origineel besteld heeft. Ordinaire doorverkoop dus! Dit was eenmalig voor mij, helaas is deze vorm van oplichting, want dat is het, blijkbaar toegestaan. :-(
kan je nog kiezen of het oplichten of bedreigen is. niets vermoedend met enig vertrouwen via de Melkweg kom je bij onlineticketshop en denk je gewoon kaartjes te bestellen. Ze staan redelijk bovenaan in de search engine, dat hebben ze goed gemanipuleerd. Je besteld tickets en betaald twee keer de prijs aan de kassa of elke andere kaartenhandelaar. Je krijgt dan ook iets extra's je bent gegarandeerd je geld kwijt.
nu is het natuurlijk je eigen stomme schuld dat je niet alle voorwaarden en andere documentatie leest voordat je een kaartje besteld maar wel iets om te onthouden.Bij elke andere aanschaf heb je bedenktijd hier ben je kansloos verloren met de geld weg garantie Nooit meer online ticketshop dan ga ik liever niet
kaarten van 95 euro besteld en kaarten voor 78,50 euro gekregen.
We zouden op de eerste rij zitten,maar zaten op de laatste rij. Nadat we een klacht hadden gestuurd kregen we een verhaal dat dit normale procedure was.
Koop hier niet! na het lezen van de beoordelingen op deze site ben ik gaan kijken of het theater zelf nog kaartjes verkocht voor de voorstelling waar ik naar toe wilde...het antwoord, ja dus en daar had ik twee kaartjes gekocht voor minder geld dan ik een (1) kaartje zou kunnen kopen op deze onlineticket site. Oplichterij pure sang als je het mij vraagt.
dit jaar o.a. ook weer voor toppers, prima geregeld
Je betaald dubbel voor je kaarten en kunt niet anuleren, wanneer een concert in een andere plaats wordt gehouden dan oorspronkelijk geboekt. Dit kan bij officiële sites wel. DUS NOOIT BOEKEN via deze site!!!!
Koop geen ticket via deze website, het is pure oplichterij!!! Ik voor kaartjes van symfonica in rosso bijna het dubbele betaald van wat ze eigenlijk kosten. NIETS BESTELLEN DUS!!!
Ik heb voor kaartjes van symfonica in rosso bijna het dubbele betaald van wat ze kosten. SCHANDALIG. Pure oplichterij. Niets kopen via deze website.
Ze verkopen ook tickets voor stierenvechten in Spanje.
Ik vind dit zeer dubieus en eigenlijk ook niet door de beugel kunnen.
Er zijn (ook in Spanje) veel mensen die het liefst deze gruwlijke beestje-martel-feesten het liefst afgeschaft zien.
Onlineticketshop.nl zorgt er mede voor dat deze dieren mishandeling door kan gaan!
Heb er gisteravond kaartjes gekocht voor een concert. Nu kom ik erachter dat ik het dubbele heb betaald EN dat de kaartjes officieel nog niet eens op de markt waren (kwamen vandaag pas om 10.00 uur vrij).
Nu zeggen ze dat ze kaartjes doorverkopen van consumenten die verhinderd zijn of kopen van andere verkooppunten. Ze kopen, volgens eigen zeggen, kaartjes duurder op, waardoor hun verkoopprijs ook weer duurder wordt.
Onzin verhaal dus, want de kaartjes die ik kocht waren (zag ik later pas) nog niet eens op de markt! Pure oplichters dus! En ik snap niet dat ze er mee weg komen.. Ga in ieder geval wel mijn rechtsbijstand inschakelen..
ik heb begin februari 2 kaarten gekocht voor snow patrol op HMH, ik begin nu erg zenuwachtig te worden, heb voor deze kaarten 99 euro pp betaald. Ik weet dat dit belachelijk veel is, maar vooral gezien de voorgaande beoordelingen ben ik zeer benieuwd wat ik krijg en wanneer ik dit krijg. Maar meer vraag ik me eigenlijk af waarom dit "bedrijf" zo zjin gang kan gaan en of dit inderdaad niet tegen het "frauduleuze" (hoe schrijf je dit eigenlijk ;) aanzit.
heb een kaartje gekocht voor loveland festival voor 08-09-2009 en heb daar €85 + €15 servicekosten voor moeten dokken.ik ging er vanuit dat de prijzen waren gestegen en heb de kaart maar gewoon betaald.Een week later kwamen de kaarten pas echt uit en waren €55..Ik vind dat een slechte zaak en gewoon pure oplichting.Koop hier dus géén kaart want je word bestolen!!!