[REPLY]
Jeg køber alt mit tøj hos Loveofgreen. Det er ikke dyrt synes jeg. Og min erfaring er at det holder længere end "almindeligt" tøj. Servicen er helt i top. Og man kan spørge så dumt man vil, og altid et sødt og fyldigt svar. Jeg kan også godt lide at interessen for bæredygtigt tøj er så ægte. Altid lynhurtig levering.
Dette er første gang jeg handler med Loveofgreen, men det er ikke sidste gang. Informationen passer overenes med det tøj som de sender og kvaliteten er i top. Da jeg have afgivet min ordre fik jeg allerede min pakke med tøj dagen efter. Skønt:) Dejligt at man kan købe økologisk tøj til en fair pris.
Desuden er hjemmesiden overskulig og nem at gå til.
Jeg er meget glad for at have fundet loveofgreen.dk
Designet og de billige priser fik mig til for første gang at købe tøj over nettet. Camilla besvarede gladeligt alle mine spørgsmål, og varen kom så hurtigt frem, at den kunne nå under juletræet. Eneste anmærkning mod loveofgreen er, at farven på varen ikke var helt så intens i virkeligheden som på billedet på sitet. Det har gjort mig lidt tilbageholdende overfor fremtidige køb, men måske det er et generelt problem med internet-handel.
Jeg har kun positivt at sige om love of green. Jeg synes det er en fantastisk hjemmeside. Jeg har bestilt flere gange og har hver gang fået en super god service. Jeg giver de varmeste anbefalinger videre til andre som ønsker at støtte op om god bæredygtigt - fair trade tøj!!!!
Jeg har købt noget tøj til min kone og en t-shirt til mig selv. Hjemmesiden er nem og overskuelig og leveringen foregår lynhurtig.
Jeg har købt en rødmønstret haremsbuks i silke. Virkelig lækker kvalitet, som jeg kommer til at bruge rigtig meget! Og levering dagen efter bestilling, det kan ikke gøres bedre. Jeg glæder mig til at handle her igen :-)
Dejligt med hurtig levering, jeg fik min pakke allerede dagen efter jeg havde bestilt den. De er meget hjælpsomme med vejledning omkring størrelser. De har desuden et troværdigt udtryk angående økologi og fairtrade.
Jeg er overrasket over øko- og fairtrade tøjets kompromisløse design, og hvor billigt det i grunden kan være at tænke bæredygtigt, når man køber tøj. Jeg savner dog lidt grundigere beskrivelse af tøjet og en guide til størrelserne, inden for de forskellige mærker. Det ville have givet fem stjerner.
Michael koe tämä arvostelu hyödylliseksi