[REPLY]
Lovefilm: Har en en utrolig dårlig kundeservice!!
1) Dårlig streaming udvalg.
2) Du er ikke sikker på at få alle dvd'er, hvis der er en 2delt eller mere film.
3) Når man streamer hakker filmen. (Det er ikke vores net)
4) Man skal næsten altid trykke 2 gange for at se en film (du bliver henvist til startsiden første og nogle gange anden gang, man klikker på en film).
5) Dårlig kundeservice, online fejlmeldings-muligheder mangler; hvertfald dem, vi skulle bruge..
De elsker i hvert fald ikke film... kan på inden måde anbefale lovefilm til nogen... På nær hvis du virkelig hader dine venner...
20. marts 2012:
På Lovefilms afsenderkuverter er fortrykt (frankeret) "P.P. Swiss Post Sweden" samt "If undeliverable, Please return to: Exchange Office, SP1 STO 82386 P, 8010 Zürich-Mülligen, Switzerland". Dette kunne anyde at alle filmene måske blev samlet i store containere i udlandet og kørt til den danske grænse, måske Taulov, og videresendt derfra. Dette ville jo være et forsinkende moment.
Men endnu mere interessant er Lovefilms returkuvert: "Lovefilm, +++23236+++, 0893 Sjælland USF B for B'et står for, at filmene returneres til Lovefilm som B-Post, hvilket vil sige at de må være 3 dages undervejs.
Dette har Lovefilm yderst behændigt forsøgt at skjule i alle de svar jeg har modtaget og hvis man nærlæser deres hjemmeside står der nu kun, at de afsendes fra Lovefilm som A-Post. Lovefilm undlader at nævne B-Post på returrejsen.
D.v.s. at Post Danmark er 100% uden skyld i de lange forsendelsestider, selvom Lovefilm gentagne gange i mails har skrevet, at forsendelsestiderne lå uden for deres indflydelse. Jeg føler mig i den grad ført bag lyset og skal aldrig nogensinde leje film dér mere.
Spild af tid og penge - hold jer væk (skrevet den 08.12.2011)
I maj 2011 havde jeg 1 måneds prøveabb. Det fungerede perfekt med A-post forsendelse fra dag til dag. D.v.s. at hvis jeg f.eks. returnerede en film torsdag, havde jeg en ny film i postkassen lørdag. 2 dage! I slutningen af min prøveperiode meddelte Lovefilm, at der var en lillebitte ændring: det ville fortsat tage 1 dag til kunden, men returforsendelse ville tage 2 dage. Blot en lille dag mere :-)
Men sådan er virkeligheden ikke i dag. Jeg har medio november startet en 3 måneders prøveperiode til 1 måneds pris med ubegrænset antal film - 3 ad gangen. Men der går faktisk en uge før jeg har set 3 nye film igen, hvis jeg vel og mærke skynder mig at se dem. Hvis jeg sender søndag, modtager Lovefilm dem onsdag. De sender så samme dag og hvis jeg er heldig, modtager jeg dem fredag ved 15-16-tiden. Hvis jeg sender fredag, har Lovefilm dem tirsdag, de sender samme dag, men jeg modtager dem om torsdagen. En aldeles utilfredsstillende procedure.
Jeg har rettet en del henvendelser til Lovefilm for at få afklaret, hvad man kan forlange af PostDanmark i forsendelstid. Lovefilm giver mig blot en sludder for en sladder om, at de ekspederer nye film samme dag, de modtager de gamle. Samt, at de ikke ekspederer film lørdag og søndag. Men det er jo slet ikke dét jeg spørger om, for det ved jeg jo godt. Til trods for, at jeg har bedt en overordnet om at svare mig, har jeg stadig ikke fået svar på mine spørgsmål. Men på LoveFilms hjemmeside (under kundeservice) står, at forsendelse må tage 1 postdag til kunden og 2 postdage retur til Lovefilm. Desuden står, at alle film sendes som A-post begge veje. Jeg oplever 2 dage til kunden og 3 dage retur til LoveFilm og kan ikke forstå, at LoveFilm ikke reagerer på min henvendelse, hvis de er uden skyld i den lange ekspeditionstid. Det er for passivt til mig. Jeg føler mig til grin og kan kun fraråde at lade sig lokke til et abbonnement medmindre det er ét med begrænset antal film pr. måned. Konceptet var rigtigt godt og det er synd, hvis det er PostDanmark, der ødelægger det.
Karen, Anders ja Martin Nygaard koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Fint koncept og stort udvalg. Smart at man som medlem ikke har nogle stressende returfrister at overholde, så man ikke bliver nødt til at punge ud med ekstra gebyrer.
Venlig og human kundeservice. Jeg har ikke oplevet nævneværdige forsinkelser.
Hans Zilmer koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Lovefilm ekspederer film utroligt langsomt, det kan derfor ikke anbefales at vælge de dyre abonnementer!
Fungerer ok så længe man ikke har forventninger til servicen og bare lader tingene kører, hvis man kontakter firmaet kan man forvente et halvfornærmet svar og de dækker normalt over deres ualmindelige langsommelige ekspeditionstid med svar som: "det må være Postdanmark..." eller "du skal have flere 1. prioritet film" osvosv. Hvis man opfylder samtlige krav går det STADIG langsomt.
Berit koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Langsom service, dårligt udvalg - spec. af streaming.
Jeg har gennem de sidste par år været medlem og langt hen af vejen været tilfreds. Imidlertid er de blevet MEGET langsomme til at behandle en ordre hvilket gør at jeg nu står med 12 "kreditter" altså har 12 film til gode hos dem. Jeg bad så om at få mit abon. sat i bero da jeg ikke kunne nå at se de film vi havde til gode samtidig med at der hver måned kom nye til. Meldingen var så at man IKKE kan bruge sine kreditter med mindre man fortsat betaler hver måned:-( Desuden har vores lokale videobutik sat prisen ned til 20 kr. per film for alle film søndag til torsdag. Det er både billigere og lettere under denne politik!
Har tidligere været kunde hos dem, hvor man godt kunne nå 2 sendinger film om ugen, endda 3 af og til.
Jeg meldte mig ud et stykke tid og vendte tilbage senere, men nu var det noget helt andet. Kan nu max. nå 1 sending film om ugen, da de bliver sendt fra sverige, det holder bare ikke.
Og da jeg meldte mig ud, trak de lige 1 månede abonnement på mit kort, men lukkede min konto og jeg fik ingen film i den måned.
Har netop afsluttet min abonnement hos lovefilm. Kundeservice er fin og de er meget venlige. MEN der er alt for lang leveringstid på nye film, f.eks drive som jeg har haft som nr 1 på ønskelisten i cirka 1 måned og jeg har stadig ikke modtaget filmen. Streeming delen er en god ting, men det er primært gamle film man kan se. Så nej tak, jeg vil hellere betale for at streame de nye film eller leje hos Blockbuster. Så får jeg dem jeg vil se..............
Martin Nygaard koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Det er en super service der kommer fra kundeservice.
Kan helt klart anbefales
Vi har været medlem af lovefilm i mange år efterhånden og kunderservice har altid været til at snakke med, af en eller anden grund så forsvandt 3 film i posten da vi sendte dem tilbage og vi meldte dem forsvundet efter en uge og fik at vide at de ville sende 3 nye film og kort tid efter havde vi dem :) super.
Ja filmene kan være ridsede men det er mere folk der er møghamrende ligeglad med hvordan de behandler filmene den ene gang fik vi en dvd der var helt fedtet og ridset den burde måske være opdaget af lovefilm men stadig ligger størstedelen af ansvaret hos kunderne.
Vi er nu meget tilfreds med at vi ser film i weekenden sender dem tilbage mandag får nye torsdag eller fredag, til jer andre der synes det er langsomt skulle måske finde andre måder at se film på end at brokke jer
de hade sendt en film der var ridsel tog de 250 kr på min konto den første ville ikke give mig engene igen snakkede jeg med en mand og han sørgede for jeg fik mine penge tilbage da det ikke var min skyld har osse været medled i 5 år
Havde 1 måneds gratis prøveperiode - opsagde med det samme for at undgå betaling.
Er nu 3 måneder i træk trukket 79 kr. TRÒDS det jeg ALDRIG har modtaget én eneste film. Derudover vil de ikke opsige mig fordi de påstår jeg har 2 film hjemme.
Er tosset. Har aldrig modtaget noget som helst fra dem og alligevel inkassere de 3x79 kr. som de jo så bliver ved at trække :(
Godt filmudbud
Nemt at finde ud af
Altfor langsom ekspeditions tid, den er ok i starten af et medlemskab, men går hurtigt nedad
Jeg brugte for et halvt års tid siden en kampagne kode til at prøve lovefilm, da jeg synes konceptet lød godt. Jeg valgte to film og ventede, men har aldrig modtaget noget. Nu, et halvt år senere, modtager jeg så en regning på 520 kr. for mistet/ødelagt disk, 250 kr. pr. film og 20 kr. for giro gebyr. Det er sgu for fesent, men sikkert en fin måde at tjene penge på hvis man ikke har nogen skam i livet. Amatør-firma!
Det er billigt, det er let, der er hurtig afsendelse, og deres kundeservice er forholdsvis imødekommende. Eneste minus er ridserne i DVDerne
Hvis de havde været lidt hurtigere til at afsende nye film havde de nok fået 5 stjerner.
Jeg synes faktisk at konceptet er godt og bruger det flittigt.
Jeg har haft abbonoment hos Lovefilm i snart fire år nu, har lejet næsten 100 film og har aldrig oplevet nogle problemer. Der går to-tre dage når filmene bliver transporteret frem og tilbage og det er endnu ikke sket at en film er blevet væk undervejs.
Du skal "hele tiden" holde din ønske liste ajour, det bruger du for meget tid på - så er det billigere i længden at leje til 40-50 kr. pr. film.
Deres gratis live streaming. er helt til rotterne. De er så ringe at du tror det er løgn.....
Jeg har været medlem flere gang og synes egentlig rigtig godt om konceptet. Det er en nem og kanon måde at låne film på - prisen er tilmed ganske fin.
Desværre går der meget ofte 2-3 dage med af få film frem - det gælder både når man sender film retur og når Lovefilm sender nye film.
Jeg har opsagt mit medlemskab for 1,5 måneder siden, og de hæver stadigvæk penge på min konto.
Møg elendig kunderservice, og nærmest umulig at opsige sit medlemskab.
Jeg kan ikke eller vil ikke anbefalet dem til nogle som helst.
Så derfor bundkarakter
Kan ikke sætte en finger på deres service ift at melde sig til og fra igen. Har nu 2 gange prøvet at blive "gratis" medlem i en kortere periode, men får simpelthen ikke set filmene. Ikke imponerende hastighed med forsendelserne frem og tilbage.
Synes deres koncept er rigtigt godt og det er nemt at få nye film, men leveringstid tager godtnok alt for lang tid, så melder mig ud når resten af min måned er gået..
Mie Sørensen koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Perfekt koncept. Man har filmene liggende til man har tiden til at se dem, perfekt til børnefamilier osv. Hvor det enkelte gange kan glippe med at få lejede film afleveret til tiden. Man er fri for at skulle se dem indenfor et døgn som hvis man lejer i en alm. butik eller via stream på nettet.
Min erfaring er at man oftest får sine 1. prioterede film på ønskelisten, så længe man har en 3-4 stykker. Eneste grund til fire stjerner og ikke fem er at leveringstiden gerne måtte forbedres med en enkelt dag, tak;)
LAD VÆRE AT BRUGE DEM !!!!!!! Jeg tilmeldte mig i august for at leje lidt børnefilm. De første par gange gik det meget fint, så gik der 14 dage uden jeg fik film, og efter jeg skrev til dem, fik jeg at vide, at den forsendelse nok var gået tabt i posten, den ville blive noteret som forsvundet, og så sendte de mig en ny, som jeg fik. Denne skrev jeg til dem, jeg havde modtaget, og at jeg ville returnere den samme dag, hvad jeg også gjorde. Jeg opsagde mit abonnement, og det stoppede 10.9.2011. Nu har jeg fandme fået en mail om, at de hæver for en ny lejeperiode. Derfor skrev jeg til dem, og fik svaret, at da jeg stadig havde film hjemme, tog de det for givet, at jeg fortsat brugte deres ydelser!!!! Så i deres verden skal jeg åbenbart betale 139 kr. hver måned resten af livet, fordi Postdanmark har smidt en forsendelse væk.
Er der nogen der ved, hvordan man kan slette sine betalingsoplysninger hos dette svindlerfirma??????? - næste skridt er politianmeldelse, for dette er simpelt så svinsk, at jeg ikke kan finde ord for det.
Opdatering: Efter mailkorrespondance, som virker godt, har jeg nu fået mine penge retur, og mailbekræftelse på, at mit abonnement er opsagt.
Til ham der var blevet faktureret 250 kr. pr. forsvunden disk, står der følgende i deres handelsbetingelser, og det er altså KUN ved gentagne forsvundne disks, der kan opkræves et beløb:
LOVEFiLM har som praksis at erstatte diske, som mod forventning, skulle forsvinde i postgangen til eller fra Kunden. LOVEFiLM forbeholder sig dog retten til at debitere dig for disse diske og afslutte abonnementet hvis dette skulle hænde gentagne gange. LOVEFiLM tilbagebetaler ikke eventuelle afgifter for diske du er debiteret for, men senere findes. Du må vente minimum 4 arbejdsdage ført du kan rapportere en disk som forsvunden i postgangen. Det er dit ansvar at rapportere alle forsvundne diske på Hjemmesiden.
Synes det fungerer rigtigt fint hos dem. Har aldrig haft problemer og defekte film bliver ombyttet uden bøvl, men det er sjældent der er problemer med filmene
Jeg har været medlem i mange år efterhånden.
Kundeservice har altid været upåklagelig. De har svaret hurtigt, og hvis jeg har brokket mig over noget, har de altid været klar med en super fin løsning.
Jeg får ofte de film jeg gerne vil have, og der er nyt udvalg hver uge.
Eneste der trækker lidt ned er leveringstiden.
Jeg afleverer torsdag og får det først onsdagen efter. Det kunne godt gå lidt hurtigere, men ud over det er der intet jeg kan klage over.
Har været medlem 3 gange nu - og opgiver temmelig hurtigt, da ekspeditionstiden er ufattelig langsom.
Hvis jeg sender film retur en onsdag, skal jeg være heldig hvis jeg har nye onsdagen efter.
Det er billigt, og det er dejligt måde at få set nogle film på.
Men de burde nævne at det er utroligt svært at få Premier film (de skal for det meste stå rigtig lang tid på en ønskeliste)
Fint koncept da der ikke er bøder hvis man glemmer at aflevere filmen inden kl 18, næste dag.
5 stjerne mangler desværre da leveringstiden/ombytningstiden er blevet længere siden vi blev medlem for ca 2 år siden.
dette koncept er genialt og nemt. Og man får rent faktisk de film man har på ønskelisten. Næste skridt er blot en online streaming tjeneste med månedligt abonnement hvor man selv vælger sin film. Enten med Apple tv eller boxee, mulighederne er der.
De har et ok udvalg af film, men desværre store mangler på Blu-ray området der kunne være langt bedre. Desuden har de alt for mange tv-serier der ikke er komplette.
Har desuden også oplevet en beskadiget Blu-ray som jeg blev lovet at jeg fik en bytter for som ikke skete og en enkelt gang hvor jeg fik den samme film tilsendt 2 gange inde for 1 måned.
Opdatering December 2011:
De er blevet meget sløve i optræk med at sende film. Jeg fik ellers filmene lige passende til at se dem i week-enden, men nu sender de dem først om fredagen så man først får dem Mandag eller Tirsdag ugen efter hvilket simpelthen er for dårligt.
Premiere film i ugen de udkommer, glem det. Selv om du vælger at du gerne vil modtage en premiere film som værende de første til at modtage, så går der et par måneder inden man modtager dem.
Opdatering April 2012: Er ikke kunde hos firmaet længere. Det var til sidst totalt umuligt at modtage nyere film fra dem. Vente tiden på at modtage dem var blevet på flere måneder og det var kun mugligt at modtage enten meget gamle film eller de film at folk generelt ikke længere havde interesse i.
Det fungerer fint for os =) Og prisen er ganske tilfredsstillende.
Jeg synes dog det er lidt øv at man kun får en dvd af gangen når man lejer serier, og dermed ender med at betale en hel del for at leje en hel sæson.
Men ellers er det rigtig fint.
Mvh Liza Rueløkke
til trods for deres slogan "aflever filmen når du har lyst " der vidner om at man kan beholde de lejede film så længe man ønsker, er vi nu sendt til inkasso efter at have returneret en film efter 6 uger. Regningen er på hele 1599,- må advare alle imod dette koncept. Lovefilm skriver ting med småt som er nemme at overse og derved ender man i knibe og med en kæmpe regning selvom man har betalt sit må edelige abbonement !!! Det er vildt for dårligt !!!!! Vi går gerne i fogedretten med denne regning og forklarer en dommer hvordan vi er blevet behandlet for det er bare slet ikke i orden !
Morten Jensen koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Super koncept .
Og er dejligt at man ikke skal betale fragt for at få filmene eller sende dem retur . For så blir det sq hurtigt dyrt .
Så jeg syne det er en god pris, og der er en filmpakke til alle, både dem der ser mange film, og dem der ikke ser så mange . Har haft dem i omkring en 4 år ca, og har ikke noget at klage over, men hvis de skulle have den sidste stjerne skulle de have nogen flere af de nye film, i stedet for man altid får dem som står på priotet 2.
Og levrings tid er os god, det kommer dog an på hvor man bor, nu bor jeg på Amager og får den dagen efter de har sendt den .
Hvis jeg er hos min kæreste der bor 10 km fra Roskilde, ude omkring landet, kan det gidt tage sin tid, både for hvornår de får filmen og hvornår jeg får nye, men det har måske noget at gøre med post Danmark .
Men jeg er begyndt at opleve at der går ca. en uge fra jeg sender film retur til jeg får nye.
Desueden har jeg ca. 3 gange modtaget film jeg slet ikke har ønsket. Når man brokker sig til kundeservice over dette får man at vide at det kan ikke lade sig gøre at de har lavet en fejl men man får nye tilsendt alligevel.
Men er ellers glad for dem:-)
Var engang abonnent derinde. Stoppede igen da jeg gang på gang oplevede at jeg ikke fik de film jeg havde på ønskelisten. Som bruger laver du en liste over titler du gerne vil havde sendt hjem, men gentagende gange oplevede jeg at forkerte film kom, eller at de kom i en forkert rækkefølge.
Jeg har været kunde i omkring 2 år og det fungerer rigtig fornuftigt. Konceptet med at man får en "overraskelse" med pakken i og med man ikke er helt sikker på hvilke film man får, synes jeg kun er en bonus.
Leveringstiden måtte dog gerne være en dag hurtigere.
Jeg har prøvet Lovefilm i et stykke tid nu, og jeg er rigtig skuffet over deres kundeservice.
De har sendt film til mig, som jeg havde på 2. prioritet, selv om jeg havde flere film som 1. prioritet, og de vil ikke passe på, at første del af en film, som måske er en triologi, bliver sendt før anden eller tredie del. Jeg har skrevet til deres kundeservice i begge tilfælde, hvor de afviser mig. Derfor har jeg nu afbestildt abonementet.
Det bliver spendende at se, hvor mange film de sender til mig de resterende 23 dage, som jeg har betalt for.
ALT SER UD TIL AT FUNGERE PERFEKT INDTIL DU MELDER DIG UD, .
DU HAR 5 dage at returnere i. Hvis de påstår st du har sendt dem efter 6 dage får du strafregninger på 250,- pr lånte enhed. Lige får at malke "koen" lidt mere.
Ekstrem userøst foretagene !! - Hold jer langt fra det!
Har haft det på prøve ... nåede at modtage kun 3 film på 14 dage
Så alt for dyrt i forhold til at leje hos Blockbuster
Desuden har de ikke mulighed for levering af nogen nye film næsten
Uhyggeligt ringe
Martin Nygaard koe tämä arvostelu hyödylliseksi