[REPLY]
I forbindelse med min flytning hjem fra Berlin, benyttede jeg mig af lejenspand.dk og jeg blev ikke skuffet.
Prisen var lav og alt forløb som det skulle.
Til aftalt tid ankom mit flyttegods til Aalborg - sådan!
Vi lejede en af flyttebilerne for en dag. Det var nemt og hurtigt at få den hentet, den var god at køre i, og havde plads til MEGET i lastrummet. Aflevering skete hen på aftenen, hvorefter depositum blev aftalt tilbagebetalt ved overførsel. Alt var nemt og fungerede som det skulle. Rart med leje af flyttebil, under overskuelige betingelser og priser, så TAK til Lej en Spand. :) Mvh. Nina
Det var let og uden problemer at "Leje en spand"
Den klarede nemt 1000 km på under et døgn, halvvejen med fuldt læs på. Dog er det ikke en "væddeløbshest" man lejer, men super fin og til meget rimelig pris
Og ikke noget med at vente på depositum, det blev sat ind på kontoen øjebliklig :)
Anbefaler meget gerne firmaet til andre
Vi valgte for første gang at leje en spand til vores flytning d. 4. februar efter at have fået det anbefalet af en ven. Vi skulle flytte 30 km., så derfor var det optimalt med en stor flyttevogn og dertil passede lejenspand perfekt. Det er en stor flyttebil, og på trods af at den selvfølgelig ikke er af nyeste kvalitet, fungerede den perfekt, vi fik hentet og afleveret den uden problemer og på trods af at den ikke var støvsuget pga. sneen som vi flyttede i, fik vi stadig det fulde depositum tilbage - og dette kun en enkelt dag efter at have afleveret nøglen, hvilket ikke har kendetegnet andre biludlejningsfirmaer jeg har prøvet tidligere. Rigtig positiv oplevelse, og vi kommer sikkert til at bruge dem igen!
Vi valgte i øvrigt at give 75kr ekstra for sækkevogn, flyttehund, tæpper (tror vi fik 5-6 stykker) og spænderemme, og det var alt sammen med, og dejligt at der var rigeligt med store tæpper.
Firmaets navn afspejler ikke produktets integritet, hvilket kun er positivt :) Servicen var fantastisk og bilen fungerede upåklageligt. Det er billigt og nemt! Det kan helt klart anbefales for alle! Det har jeg ihvertfald tænkt mig at gøre overfor folk der skal til at flytte! :) Thumbs up!
familien og jeg skulle flytte fra skørping til aalborg sv, vi ringede til lejenspand.dk og fik et uforpligtigende tilbud, vi acepterede, da de var de billigste. Lejenspand stillede med 2 Stærke mænd der hjalp godt til. 2 store flyttelæs var nok med den store og rummelige kassevogn. Bilen var udstyret med en stærk lift, så det gik smurt med at få pakket bilen! alt i alt var det en rigtig god service, og hele forløbet foregik uden mangler.
Jeg kan klart anbefale lejenspand.dk hvis du står og skal flytte! :-)
Magnus Buch, Jonas Buch ja Rasmus Hansen koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Vi skulle leje en spand, og da vi ankom for at afhente den. Var der i stedet for en ny nissan stationcar. Som vi fik for samme pris, som vi ellers skulle betale for den anden. Der var ingen problemer med bilen og alt gik godt. Den var lækker at køre i. Så det kan vi godt anbefale andre.
Lejede en flyttebil til 695.- Bilen var fint rengjort dog lidt slidt indvendigt i kabinen og med vinterdæk. Bilen fungerede fint med lift. Vi aftalte at depositum kunne refunderes ved bankoverførsel efter lejen da jeg ikke kunne komme i åbningstiden næste morgen, så skulle bare stille den efter brug og smide nøgler i postkassen.
Fik bekræftelse på oplysningen om bankkonto og beløbet blev overført med det samme.
Så kan kun anbefale det til andre.
Jonas Buch koe tämä arvostelu hyödylliseksi
jeg havde lejet deres gamle Mercedes, men da jeg kom, fik jeg så at vide at de havde lige så lige skiftet den ud med en ny Nissan primea, jeg fik den til samme pris som hvis jeg havde fået Mercedessen, den var super lækker at køre i og med masser af ekstra udstyr. Meget bedre standard for en personbil ind jeg har prøvet hidtil andre steder, prisen er nu sat op, fuldt forståeligt.
kan kun varmt anbefale, godt job, 5'er herfra
Jonas Buch koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Vi bestilte Lejenspand til at klare vores flytning for os. De troppede op til tiden i godt humør med stor bil og havde også sørget for lift. Flytningen fra 3. sal til 3. sal gik uden problemer og det var nogle rare og kompetente folk. Vi vil klart anbefale andre at benytte sig af Lejenspand til at klare flytningen for dem.
Vi flyttede fra Nr. Sundby til Skørping. der kom to folk med to biler. Effektiviteten var meget stor, og de knoklede til sent om aftenen. Og så havde de humor :-) Alt blev flyttet på bedste vis og vi er meget tilfredse
Vi lejede en spand til at flytte fra Århus til Aalborg. En lang dag i en god lille flyttebil. Den er nem at køre og liften er lige til. Fuld tilfredshed og let at afregne.
Vi lejede en spand- Der viste sig at være en fin ren og rummelig lastbil, der var let at køre.
Vi fik 2 flasker vand med, en lille ting, men en super dejlig ting at have, når man står ude og er smadret ovenpå en flytning.
Der var ingen problemer overhovedet, jeg vil klart benytte igen til den meget rimelige pris af 695,-.
Kan kun anbefales!
Vi lejede en varevogn til at flytte med og vi har været fuldt ud tilfredse. Varevognen fungerede rigtig godt og det lykkedes os at flytte alt inventar i kun to omgange. Servicen var helt i top. Varevognen kunne afleveres på alle tider af døgnet, hvilket var dejligt, selvom vi alligevel blev hurtigt færdige. Vi fik hele depositumet igen og havde ingen problemer. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse.
lejede en varevogn - brugte den og afleverede den igen og fik depositum uden problemer.....sådan burde alt være.....intet med småt som ikke var fornuftigt
Lejede bilen i et døgn. Rigtig god pris. Ingen problemer overhovedet. Fin service. Vil gerne leje hos lej en spand igen, hvis det skulle blive nødvendigt, især på grund af prisen.
Har haft den ene flyttebil i to døgn - Kørt fra Aalborg til København. Havde lidt problemer med batteriet, men fik hurtigt hjælp, da jeg ringede til Lejenspand - Rigtig god service. Fin bil (af en spand at være) og mange kilometer for pengene.
Vil gerne anbefale Lejenspand til andre.
Fin størrelse bil, med godt tilbehør(flyttepakke).
Kommer gerne igen
Jeg har brugt lejenspand.dk.. Må sige at jeg er posetiv meget overasket i forhold til hvad jeg før har betalt for. Reelt og billig biludlejning, fik mit depositum igen + en god hjælp.. Takker..
vi har lige haft den ene flyttebil i nogle døgn, eksakt 3 døgn -
en tur på små 1000 km - med både is og sneglatte veje, på både frem og tilbage tur, så man kan godt sige bilen bestod en prøve - for den var fuldt lastet på returvejen, så alt i alt:
bilen var i orden - og kørte som den skulle -
det eneste minus var en defekt radio -
vi kan med god samvittighed anbefale dit firma til andre - Jonas -