We are hiring!

Arvostele yritys
  • Arvostelut (13)

Yrityksen Jonsenesimerkki-arvostelu

TROVÆRDIG - HURTIG!

Dejlig hjemmeside, med god opdeling af kategorier og mærker! Bestilte herreur og modtog pakken et par dage efter! Jeg vil vende tilbage, næste gang jeg skal foretage køb i den kategori!

Perfekt

Købte et armbånd.
Fik det leveret, med 1 dags levering - super fint og hurtigt. Det var desværre forkert, det bestilte varenr. var ikke det som var i æsken. Efter 2 på tlf fik jeg et nyt og skulle så bare sende det "gamle" retur med de fragtpapirer som skulle komme med.
Sjælden set kundeservice - det gør i godt.
Man kan desværre ikke give halve stjerne, for så ville jeg have trukket ½ fra for den "skæve" levering og tid til at få det rettet, men det kommer jer tilgode for den gode tlf service.
En forretning jeg vil anbefale og gerne selv bruge igen en anden gang.

Super service på reperation

Jeg har for et par år siden købt et ur, og lænken var gået i stykker.
Jeg sendte et billede af remmen og vupti Sendte de en reservedel

Det kan simpelthen ikke gøres bedre.

Hvis de har et ur du syntes om, og prisen er i orden
Så er dette stedet at handle

Jonsen

Super produkt og service!

Jeg købte et ur til min mor som en fødselsdagsgave og meddelte det i beskedfeltet. Da jeg modtog pakken var den pakket rigtig fint ind! :) Derudover bestilte jeg det om søndagen og modtog allerede pakken om onsdagen. Vil helt klart anbefale denne side til venner og familie og helt sikkert handle der igen. Produkterne er præcis som lovet, hurtig levering og super god service! :) Kan varmt anbefales! - Maria

børneur

hej jeg har købt et lille børneur et rigtig sødt lille ur men det går desværre ikke. har ringet og fået at vide at jeg kan gå ned i den by jeg bor og få et batteri i men det er jo ikke det der er meningen så kunne jeg jo ligeså godt have købt et ur der istedet for at handle på nettet øv øv i jeres reklame står der ellers ÆRLIGHED OG VELUDFØRT ARBEJDE men i har ikke tjekket det her ur inden i sendte det Gitte Rode HORSENS

Jonsen

tidligere handel i forbindelse med urkøb

ved en bestemt handel, viste det sig at købet ikke kunnne gennemføres, da varen var udsolgt! Johnson udviste en udstrakt service, og formåede at fremskaffe varen alligevel, og i rette tid, - vi skulle bruge gaven i udlandet, - ganske imponerende, og til vores store glæde. Vi kan varmt anbefale firmaet!

kirsten og ib roland

Rita Christiansen

Købte et ur til min mands fødselsdag - levering dagen efter - flot.

Min mand valgte at få uret byttet til et lidt billigere ur med en anden rem - ingen problemer - hurtigt ombytning og penge retur på kontoen straks.

Et firma som vi absolut anbefaler til andre og som vi bestemt også vil bruge en anden gang.

Jonsen

Efter bestillingen ringede jeg for at høre, hvornår jeg kunne forvente at modtage uret, da det var til en fødselsdagsgave. Her var kundeservice meget behjælpelige og sagde de ville sende det med det samme. Jeg modtog uret inden for 3 dage som lovet, så det var helt perfekt.

Jonsen

Køb og levering var helt i orden - men deres eftersalgsservice er simpelthen i særklasse. En morgen var glasset på mit ur bare flækket. Jeg mener ikke, at jeg har ramt noget med det, men det kan man jo ikke bevise, så jeg regnede egentlig med selv at hænge på regningen - men glasset blev bare skiftet uden beregning og på rekordtid!

Jonsen

Rigtig fin service, dog synes jeg en leverings tid på 5 dage er lige i overkanten. Men ellers professionel betjening .

Super

Bestilte julegaven til min kæreste 14 dage før jul. Varen blev først leveret d. 22, men bedre sent end aldrig. De undskyldte den lange leveringstid, og jeg fik 150,- rabat på en vare til 495,- .. super

Kan godt anbefales

Var lidt på skideren efter at jeg ikke kunne finde en gave til min ven.

Så smykke det kan alle piger da lig.

Men deres leverings tid var lidt lang, men hvis man skriver til den super flinke kundeservice, så kan de godt få varen ud til man skal bruge dem.

Jeg er over lykkelig over at de kunne klare det selv i sommerferien.

Jonsen

Ingen problemer, dog lang levering

Jeg havde ingen problemer med dem. Servicen var god, men det eneste, der trækker ned, er at leveringen er 5-8 dage, som de også overholdt. Men for lang levering.
Men hvis man kan leve med det, så er det i orden.

- Kan anbefales.

Jesper Hedemann koe tämä arvostelu hyödylliseksi

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje