We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hjem arvostelut

Hjem Logo
Asiakas sanoo[: »[AsiakasSitaatti1]«][ »[AsiakasSitaatti2]«][ »[AsiakasSitaatti3]«] 2150
Erinomainen
9 kautta 10

2 150 kuluttaja-arviota
Arvostele yritys
  • Arvostelut (2 150)
  • Yvonne
  • 2 Arvostelua
  • Tarkistettu maksaja

Hurtig behandling og levering.

Yrityksen Hjemesimerkki-arvostelu

Super god service

Jeg har flere gange handlet hos Hjem.dk og altid været fuldt ud tilfreds - men da jeg fornylig endnu engang handlede hos dem - og denne gang fortrød handelen og sendte varen retur, så overraskede de mig alligevel.
For på trods af juletravlheden, så var pengene allerede indsat på min konto dagen efter at de havde modtaget min returpakke... Godt gået og super service.
Hjem.dk er efter min mening absolut et sted man kan stole på og være tryg ved at at handle hos.

Frede

flot.flot.flot

hurtig og nem lev. og planterne er superflotte....
tak for handlen......

Hjem

Tämä arvostelu on raportoitu asiakspalveluumme, sillä se rikkoo meidän ohjeitamme.

Asiakaspalvelu tutkii parhaillaan tätä arvostelua.

Tämän tutkimuksen johdosta, se joko poistetaan tai palautetaan Trustpilotenin verkkosivuilla.

Katso meidän arvosteluohjeet täällä.

Glimrende

Har handlet hos hjem.dk flere gange. Altid til tiden og i perfekt stand. Har hentet varer på deres kontor og det er absolut en fornøjelse, de er så sandelig ikke uden humor. Det samme gør sig gældende ved telefonisk henvendelse.

for lang leveringstid

for lang leveringstid

Hjem

god behandling ved manglende vare.

Jeg fik hurtig svar på mit spørgsmål, efter jeg fik besked på, at den bestilte vare var udgået.

• Bjørn
  • Tarkistettu maksaja

Det kan umuligt gøres hurtigere

fantastisk at modtage sin ordre indenfor et døgn.

Hjem

leveringen var pæsis og god

jeg kan kun anbefale firmaet

GODE DAGENS DEAL

Spændende nyhed, som jeg allerede har benyttet mig af.

Altid god service. :-)

Jessie Iversen

God - m forbehold

Købet, prisen og varen lever op til forventingerne. Varen er en dåbsgave. men desværre var varen pakket så dårligt ind, at originalæsken er i så dårlig stand, at den ikke kan foræres væk. Det er surt og ærgeligt for med en minimumsindsats fra hjem.dk's side ville købet have været helt i top!

God kundeservice

Støvsuger var defekt men god kundeservice udbedrede hurtigt defekten uden problemer.
Har efterhånden købt en del ting her også en vægt som dog viste sig at være blevet solgt lidt vel dyrt men hvis man kigger sig for kan man få nogle gode varer til en meget fornuftig pris.

Dejligt - også til Bornholm

Det var hurtig og fin ekspedition af mit køb af drivhus. Hurtig levering - fin aflevering, ingen beklagelser.
Jeg vil anbefale til alle bornholmere (og gerne andre selvfølgelig).

acceptabel

Hjemmeside oplevelsen var rigtig god, men at det tager en uge og levere det bestilte som ifølge hjemmesiden var på lager synes jeg ikke er ok

Rigtig god service

Hjem.dk har jeg handlet hos flere gange og de yder altid en rigtig god service, det er et sted man trygt kan handle.

Hjem

Alt er foregået tilfredsstillende.

Jeg har været rigtig glad for at handle hos jer og har ingen klager, alt er foregået tilfredsstillende.

• Helle
  • 5 Arvostelua
  • Tarkistettu maksaja

God service og hurtig levering

Mine bedste anbefalinger til hjem.dk

Super

rette vare hurtigt fremme

Hurtig og nem bestilling og varen kom hurtigt frem

Hjem

Super hurtig levering og god pris

Jeg bestilte en KitchenAid køkkenmaskine tirsdag aften og modtog den torsdag formiddag. Leveringen var gratis og maskinen var ca 1000 kr billigere end i de fysiske butikker, så alt i alt er jeg super tilfreds med køb og service.

Meget tilfreds

Varen leveret hurtigt og var sat pænt
Som ønsket i carport. Er yderst tilfreds varen er pakket pænt

Hjem

Har ikke modtaget varen endnu.

Det tager to dage at få sendt en pakke fra München til Danmark, og det er sikkert hver gang. Efter en uge er varen ikke kommet fra Jylland til Sjælland. Tankevækkende.

• Poul
  • Tarkistettu maksaja

det virker - mine forventninger er opfyldte

med de erfaringer jeg har, kan du kan benytte hjem.dk som leverandør

• Jnh
  • Tarkistettu maksaja

Holder hvad de lover- til at stole på

Nemt at bestille og sikkerheden er tilstede. Kan følge varen og hjem.dk holdet hvad de lover - alt i alt et tilfredsstillende firma at handle med.

Hjem

Man skal være fleksibel og forandrings villig

Fik ingen af de to produkter jeg målrettet bestilte.
Endte op med to andre mindre gode produkter,- ikke tilfredsstillende men dog til konkurence dygtige priser.

Hjem

Absolut intet at klage over. Hurtig levering og fejlfri vare.

super god.

det var en god oplevelse at handle hos jer, alt fungerede perfekt.

• Eigil
  • Tarkistettu maksaja

Det er en "no-brainer" at bruge hjem.dk

God hjemmeside, let at bestille og hurtig levering

• Keld

Handelen var ok

Handelen forløb uden problemer

Hurtig og reel Betjening

En rigtig god Netbutik at handle på
reel og høflig betjening når vi har spørgsmål, hurtig levering
kan kun anbefale den til alle der køber på Nettet.

mvh
Niels

Hjem

det var en god oplevelse

lynhurtig levering ovenikøbet til en knivskarp pris...
jeg tvivler på at jeg fremover vil købe køkkenudstyr andre steder:-)

hurtigt og efftektivt

hurtigt og efftektivt - jeg kan ikke sige mere

• Jess

Fuld tilfredshed med leverancen

Hjemmesiden er overskuelig, nemt at bestille, leverance til tiden, afleveret på det angivne sted og tænkt over placering i forhold til indkørsel med bil

Alt ok

Intet at klage over, alt ok

Hjem

Super enkelt og hurtig levering - klasse!

Kan kun anbefale hjem.dk til andre. Enkelt og hurtig levering.

Hjem

Som altid hurtig levering og forsvarlig indpakning :))

Som altid hurtig levering og forsvarlig indpakning :))

Hjem

Helt perfekt service og håndtering af bestilling

Jeg vil helt klart anbefale andre at købe produkter på denne side fremover. Det fungere bare og varerne bliver sendt til tiden.
Fantasktisk. !!
Tak for fin service.

megetgod

ordren er gået igennem som forventet

Hjem

super god behandling handler der igen

vi fik super behandling og varer lever helt op til vores forventninger

Hjem

Super hurtig og god service

Bestilte varene om onsdagen, levering om torsdagen. Det kan vist ikke være meget bedre.

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje