We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

DTF travel arvostelut

DTF travel Logo
Katso mitä mieltä käyttäjät ovat DTF travel ja kirjoita oma arvostelusi DTF travel 130
Hyvä
7.8 kautta 10

130 kuluttaja-arviota
Arvostele yritys
  • Arvostelut (130)

Besvikelse!

Vigsö feriecenter uppfyllde inte våra förväntningar varken när det gäller standard på rummet eller service hos personalen. Rummet hade ganska låg standard och var väldigt fuktigt och det saknades extra täcke och kudde till vårat yngsta barn. Vi hade förväntat oss att få möjlighet att äta vid restaurangen på centret eftersom det skulle ingå gratis mat och dryck för alla barn upp till 13 år när föräldrarna beställde a la carte, problemet var bara att det alltid var fullbokad på restaurangen under de dagar vi vistades på centret. Någon information om förbokning på restaurangen fick vi inte vare sig när vi bokade resan eller när vi checkade in. Annars trivdes barnen bra vid spelhörnan och givetvis badlandet som var mycket trevligt. Men på det stora hela är vi lite besvikna på vår vistelse.

Yrityksen DTF travelesimerkki-arvostelu

DTF travel

Härligt rogivande miljö, god mat samt vänligt bemötande.

Mycket bra service hos DTF personal, hade turen att komma fram till en svensk talande som var mycket duktig (pia var namnet kommer inte ihåg hennes efternamn. Däremot var det svårt att prata med en norsk samt dansk talande personal utan jag vände mig till Pia när jag undrade över något och blev mycket nöjd med servicen. på hotellet var all personal mycket tillmötesgående. Hade med mig en handikappad dotter och kände att hotellet var handikappvänligt men ej tänkt för personer som går sakta utan mest de som sitter i rullstol för dörrar stängdes väldigt fort. Och att handikappanpassade rum låg mitt emot varandra så om båda öppnade samtidigt då krokades dörrar så där hade man inte tänkt. Det som var himla bra på hotellet det var personalen´s förmåga att lyssna och ta till.

DTF travel

Enkelt, snabbt och prisvärt!

Att boka semestern genom DTF var enkelt. Och framförallt fanns det riktigt prisvärda alternativ hos DTF. Vår semester motsvarade våra förväntningar mycket väl.

DTF travel

Helt OK hotell för det priset.

Tyvärr var stora delar av hotellet en byggarbetsplats pga renovering. God frukost. Vacker omgivning men ej gångavstånd till centrum och restaurangutbud.

Perfekt

Vi hade bokat resa till Ronneby Brunn. Allt var mycket bra, rummet med balkong, god mat (hade varit bra om vi hade fått 3-rätters) och så tillgång till badanläggningen. Toppen! Trevligt med stort loppis på söndagen.Vi var mycket nöjda när vi åkte hem

Hej Eva.

Ett stort tack för din fina kommentar till din vistelse på Ronnby Brunn.

Kul att höra, att ni har haft en toppen semester. Så skall det vara.

Tyvär inngår det bara 2-rätters middag i detta paket, men jag skall vidarebefordra ditt meddelande till vår inköpsavdelning.

Välkommen åter.
Vänliga hälsningar
Karina Olsen, DTF-travel a/s

• c
  • 1 Arvostelua
  • Tarkistettu maksaja

Litet o charmigt:)

Det var ett mysigt hotell mitt i smeten.

Krohygge!!!!!!

När vi kom till Kroen hade vi beställt på 1:a våningen men det visade sig att rummen var på våning 2. Så nu har vi lärt oss att man ska beställa "STUEVARELSE" istället. Den mycket trevliga personalen ordnade med nya rum till oss. Det är första gången vi har legat i ett "Romantiskt rum " med sänghimmel.
Helgen blev en trevlig upplevelse med god mat och aktiviteter för både unga och gamla. Vi har rest många gånger i Danmark med just DTF travel och vi rekommenderar gärna Er.

Idealisk-Centralt för Toscanaupplevelse

Hotell Maestoso mitt i Toscana ett mycket trevlig hotell där personalen bjuder till. Hit vill jag komma igen fast jag och min fru sagt att vi bara ska resa 1 gång till varje plats.

Välfungerande resa -toppennöjd!

Bokade resan via datorn 29/3.. Det gick snabbt och smidigt, inget krångel. När vi kom fram till hotellet 3/8 så visade det sig att allt var i sin ordning. Detta resepaket kan rekommenderas!

DTF travel

Underbara Fyn på två dagar!

Vi har verkligen sett det mesta av Fyn under dessa två dagar och dessutom tur med vädret - det var sommarvarmt - plus ett bra hotell med god mat!

DTF travel

Enkelt boende i liten idyll nära Legoland.

Enkelt men ok boende i en liten stad med mysig stadskärna. Nära till fin badstrand och härlig park.

DTF travel

Mycket bra trots i viss mån störande trafik

Trevlig personal
God mat
Nära till fantastiska stränder

DTF travel

Hotell som utifrån ser slitet ut men fint och rent invändigt och god buffé.

Blev rädd när vi först såg hotellet men sin gråa fasad. Men i hotellet, i rummen och i receptionen och restaurangen är hotellet väldigt fint och rent. Trevlig personal. God buffé men lite tjatigt att äta ungefär samma mat i fem dagar. Fin utsikt från rummet över floden.

Lättbokat och lättfunnet.

Det var inga som helst problem med när vi bokade resan,
vi var ute i god tid och fick ett bra pris och ett bra läge att bo på.

Det var trevlig personal på hotellet och inga problem med servicen där heller.

underbart hotell,nära till stranden

när vi kom till bornholm,tog vi en taxi till hotellet,det tog 5 min.där fick vi ett fint rum med terass, rummet var välstädat och fint.närheten till havet var bara ett + maten på restaurangen var bra,fin service,dom har också cyklar att hyra ut

DTF travel

enkelt o smidig semesterplanering med dtf.

ett toppenhotell scandic Hallandia men tyvärr verkar kyrkklockorna i Halmstad ha en tradition att ljuda först varje kvart o sen för varje timme. Irriterande. Men annars en kanonstad Halmstad.

Hej Tomas.

Tack för din bedömning av er vistelse på Hotel Scandic Hallandia.

Skönt, att ni tycker det är enkelt och smidigt att boka hotelrum med DTF-travel.

Att kyrkoklockarna spelar flera gånger i timmen kan vi nog inte göra så mycket åt.
Som du själv skriver är det en tradition och altså en del av kulturen i Halmstad.

Hoppas vi kan hjälpa er i framtiden med nya bokningar.
Välkommen åter.
Vänliga hälsningar
Karina Olsen, DTF-travel a/s

DTF travel

De var bättre än jag trodde!!!hel nöjda är vi

När jag kom fram så kunde jag bara le, allt var perfekt.förutom att vinet inte stod på rummet men de fick vi kompensation för.och staden så mysig med mycket kultur.

DTF travel

Helt ok hotell men personalen verkade inte trivas på jobbet.

Vi hade en fin vistelse i Danmark och det var inget fel på hotellrummet, väl städat och fint. Men de flesta av personalen verkade inte trivas på jobbet. En liten charmkurs vore inte helt fel. Personalen är ju företagets ansikte utåt. Att hälsa på gästerna eller att önska god resa när man åker.
Det hade heller inte gjort något att frukostbufén hade sett likadan ut på vardagarna som på lördagen. Kostar inget att lägga upp det lite fint även på vardagen. Vi har varit på hotell förut i Danmark och då har frukostpersonalen hälsat godmorgon och varit hur trevliga som helst.

Vi blev ändå väl bemötta när vi checkade in.
Kanske man skulle tänka lite på hur klädseln såg ut också.

Vill bara förmedla denna reaktion, eftersom det annars var ett mkt fint hotell. Mvh Hélène

Hej Héléne

Tak for jeres feedback omkring jeres ophold i Danmark.

Kundernes reaktioner er vigtige for DTF og jeg vil viderebringe denne feedback til vores indkøbsafdeling, således at de i den videre dialog med hotellet kan hjælpe dem på vej.

Med venlig hilsen

HC Hartmann-Nielsen
Salgs og Servicechef

En underbar sommarvecka.

Till Bohuslän måste ni åka det var en upplevese, nära till smögen bohsusläns pärla.

DTF travel

Ett hotell som växte under vistelsen.

Första intrycket av hotellet var mörkt, slitet och lite känsla av gamla öststater. Det visade sig att det var bättre än så. Nya fräscha toaletter, trevlig foajé med utomhusterass för samvaro och en kvällsdrink. Dessutom hade hotellet mycket hjälpsam och trevlig personal. Rummen var inte så trevliga och brödet till frukosten var både torrt och för salt. Maten kunde vara bättre och salladsbuffén lite mer omväxlande. Vår vistelse på Hotell Ambroisiano var ändå en positiv upplevelse.

DTF travel

Totalen dras ner av ett trist resturangbesök.

Hotellet var inte det bästa vi bott på men helt prisvärt , receptionen var helt ok, men Resturangen miljön ok men maten var under all kritik den var helt smaklös och det tappades bestik o porslin kors o tvärs. Ej prisvärt.
Frukostbuffen var bra men inte mer.

Brandlarm i Ronneby.

Måste brandmännen springa runt och fråga gästerna var brandlarmet har gått, det måste väl finnas någon central som visar i vilket rum brandlarmet har löst ut. Detta hände oss när vi var på Ronnebybrunn i påskas. Var finns det tryghet för hotellgästerna, tänk om det hade legat någon person som var rökskadad på rummet och brandmännen måste springa runt och fråga var larmet gått någonstans.

DTF travel

Trevliga lägenheter med det man behöver

Det var jätte trevligt kan verkligen rekomendera att boka lägenhet via DTF.

DTF travel

Trevligt hotell med god mat

Skönt att kunna simma och bada i pool och bubbelpool
när det ösregnade ute. Allt var bra.
Sköna sängar och trevlig personal.
Det enda tråkiga som drabbade mig var att jag
troligtvis tappade ett örhänge på rummet när vi
packade för hemresa. En liten äkta pärla.
Ringde ned till hotellet och fick vänligt bemötande med
löfta om att de skulle kolla vårt rum 120, men det hade
städats när vi reste. Synd att det var just det örhänget.
Det var ju mitt eget slarv, inte hotellet.
Rekommenderas till kommande resenärer.

Pålitligt

De hotell DTF förmedlar håller god klass och resan blir, som man hoppas, ett trevligt minne. Man blir sällan besviken. Hotell Comwell Borupgaard ligger nära Strandvägen utanför Helsingör och läget i sig gör mycket.

DTF travel

Hotellet var bara lite förvirrad med bokning genom dtf.

Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Kalmar på hotell Scanidc Väst. Bra läge och mat. Det enda som strulade var att personalen inte verkade ha så mycket koll att allt var betalt och bokata via er DTF.

Nöjd med semestern

Hotellet var barnvänligt och bra. Allt toppen

DTF travel

Ett lagom stort äventyr :-)!

Bra hotell med trevlig och kunnig personal och god mat, smidigt med buffé finns oftast något som alla kan äta. Mitt i Danmark nära till alla sevärdheter. Ett lagom stort äventyr för en liten familj med ett barn under tre år.

Förväntningarna motsvarade!

Nätbokningen fungerade bra. Var lite sent ute och fick justera ankomstdatum.
Hotell bra (krånglande plastnycklar och bristfällig info om parkeringsalternativ)

DTF travel

En höjdarsemester som alla har råd med!

Väldigt prisvärt! Mysigt hotell som ligger jättebra till precis vid havet! Supertrevlig personal på hotellet som fixade och donade så att vi skulle vara nöjda och trivas!

DTF travel

Blev besviken när vi väl kom till Kommandörgården

När vi kom fram till Kommandörgården så blev jag väldigt förvånad av att det var så usel ,,,,,,,,,,,
Det fanns en person i receptionen och det var massor av människor som skulle checka in. När vi väl fått nycklarna så gick vi till rummet och väl där var det bara att vända och gå tillbaka till receptionen. Dessvärre var jag inte ensam utan de som var före mig i incheckningen var också där.
Det fanns inga lakan , handdukar eller också var det ngt annat som saknades. Vi var väl ca 6-8 st som stog och ville ha lakan och handdukar. Tyvärr sa man i receptionen , vi har inga kan ni komma tillbaka klockan 20.30 och se om vi kan ha fått några då.
Helt oacceptabelt tycker jag. Hotellet måste ju ha vetat att vi skulle komma och under dagen gjort i ordning rummen.
Jag ringde även två dagar innan vi skulle komma och checkade att jag skulle få ett allergisanerat rum utan duntäcken och kuddar och att det inte varit djur i rummet eller någon som rökt.
När vi kom till rummet var det både duntäcken och dunkuddar och när jag frågade i receptionen så tittade dom på min beställning och mycket riktigt så stod det att det skulle vara ett allergifritt rum men dom måste ha missat trots att jag ringde bara två dagar innan vi kom,
Jag vet inte vilken klassificering detta hotell har men max två stjärnor vill jag ge detta hotell.
Efter mycket spring till receptionen så fick vi byta till ett annat rum (dyrare) och där fanns det inga duntäcken eller kuddar samt att det var både lakan och handdukar. Så det var ju bra.
Men dessvärre så fanns det inte ens en sopskyffel att kunna sopa golvet med så i slutet av veckan var det väldigt lortigt på golvet
Det är väl inte meningen att man skall ha dammsugare eller sopskyffel med sig, eller??
Som du ser i min skrivelse ovan så var det inte någon bra vistelse. Hit åker vi inte fler gånger.

Sorry

/Carina Kjönigsen

Bästa Carina Kjönigsen.

Jag beklagar mycket att svaret först kommar nu.

Tack för din bedömning av Kommandörgården.

Vi beklagar mycket att denna vistelse inte blev som förväntat på grund av ert rum och servicen på hotellet och vi vill ta upp detta
med ledelsen innan nästa säson.

Det er viktigt för DTF travel att alla våra gäster är nöjda och tillfredställda med uppehållen på alla våra hotell och den information
vi får är av avgörande betydelse i vår dagliga dialog med hotellen, firmans kvalitetskontroll och produkt utveckling.

Samtidigt med detta svar har vi skickat ett mail.

Med vänliga hälsningar

HC Hartmann-Nielsen
Kundservicechef

DTF travel

Jag tycker det är mycket roligt med alla erbjudanden som DTF travel veckovis presenterar!

Jag kan verkligen rekommendera ett mdlemsskap i DTF travel, du får massor av erbjudanden både inom och utom Sverige!

Prisvärt med stort utbud

DTF har många olika resmål och jag upplever att man får mycket för pengarna. De allra flesta resmål har också bra erbjudanden för barn.

DTF travel

Toppenkväll, atmosfären, musiken, dansen, hela Båstad gungade

Ett toppenslut på min semester, högtryck trots lågtryck

DTF travel

Ett mycket trevligt boende och personal

Rekommenderar detta hotell då det är korta avstånde till de flersta större städer. Ett besök i Karrebeaksminde är ett måste. Underbar strand och färsk rökt fisk, en liten riviera

Fantastiskt bemötande

Ja, vi är oerhört nöjda med vår vistelse. Hotellet höll var det lovade och alla kontakt med DTF har varit tillfredställande. Vi kommer tillbaks!

Hotel Danica Horsens Danmark

Bra läge mitt i city med nära till affärer och köpcentrum och restauranger. Lite få parkeringar när det är mycket gäster på hotellet. Bra och trevlig personal. Frukosten kunde varit bättre och mer att välja på, ej så mycket grönsaker eller frukt men gott bacon. Sedan fick man betala för städning eller om man ville få sina handukar och lakan bytta. Dubbelsängarna var inte så breda, det var trångt att sova två vuxna personer. Inte så mycket att göra för barnen på hotellet, men däremot ett fint badland vid horsens arena. Lagom långt till Legoland och billund och Lejonparken och Århus.

DTF travel

Varför skall man inte njuta ?

Vi hade en mycket bra vistelse i Korsör.Ett toppen hotell fina rum
bra sevice och mycket god mat.

DTF travel

Det var kanonbra service.

Jag skulle vara glad om det fanns ett kylskåp på rummen.

DTF travel

Hotellet Scandic Karlskrona var hur bra som helst, med toppenläge vid skärgårdshamnen och personalen var mycket tillmötesgående.

Hotellet var nytt och fräscht. Karlskrona var en mysig stad med mycket att göra och många sevärdheter.
Bra restauranger och fikaställen och mycket god glass.
Skärgårdskryssningen var underbar i det fina vädret

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje