We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Deonlinedrogist Logo
Katso mitä mieltä käyttäjät ovat Deonlinedrogist ja kirjoita oma arvostelusi Deonlinedrogist 2454
Erinomainen
9.1 kautta 10

2 454 asiakasarvostelua
Arvostele yritys
  • marga

marga

zeer snel geleverd, super producten!!

Mainostetut arvostelut Deonlinedrogist

• Tim

Jammer van POSTNL

Onlangs een bestelling geplaatst. Betaald met paypal. Dag erna was bestelling al onderweg. POSTNL was de grote boosdoener dat het pakketje niet op tijd werd geleverd. Ze hadden van het vermelde adres op eigen initiatief iets anders gemaakt(andere straatnaam). Keurig hebben de mensen van deonlinedrogist een nieuwe bestelling verstuurd (omdat we toen nog niet wisten dat postnl de schuldige was). Nu zit ik natuurlijk met 2x dezelfde bestelling die ik zal terugsturen en heb ervoor kunnen zorgen dat deonlinedrogist mij eerst de verzendkosten toestuurde om achteraf geen herrie te hebben. Keurig gedaan van de deonlinedrogist.nl ...alleen jammer van die prutsers van postnl.

Deonlinedrogist

Snelle levering en goede prijsstelling

Snelle levering en goede prijsstelling. Product van goede kwaliteit.

• sas
  • Utrecht, NL

uitstekend product, snelle levering

Als je een mitella nodig hebt, wil je hem natuurlijk niet een week later ontvangen. 's Avonds besteld, de volgende dag geleverd. Helemaal goed!

• flip
  • Hiero, NL

mooi volgens afspraak

had de 2 door mij bestelde artikelen de volgende dag binnen, helemaal netjes!

• CONINX
  • KURINGEN HASSELT, BE

super

Zeer snelle levering - eerste bestelling en de produkten waren bekend.Belgische klant en produkten zijn veel goedkoper dan bij ons!!!

• ann
  • kessel, BE

snelle service!

Mijn bestelling was na één dag reeds geleverd. TOP!! Het product zelf helpt niet zo goed... spijtig...

• chantal
  • Amsterdam, NL

ik ben zeer tevreden

het wordt inderdaad snel geleverd vandaar dat ik nu bestel bij de online drogist.Ik was altijd van drogisterij.net en daar kreeg ik het altijd 3 dagen later.ik ga voortaan mijn producten bestellen bij de online drogist.

• PM

Top

Snelle levering, alles netjes verpakt, en na eerste keer niet-thuis de mogelijkheid om bij het postkantoor af te halen.

• marco

Snelle en correcte levering

Bestelling werd snel en volgens afspraak geleverd. Ook de website was erg duidelijk en de besteling was eenvoudig aan te passen

• Lia
  • Hoogeloon, NL
  • Tarkistettu maksaja

Snelle en correcte levering.

Hetzelfde artikel had ik elders ook besteld alleen daar bleek het niet voorradig te zijn en wist men -zelfs na 14 dagen - nog niet wanneer het wel geleverd zou worden. Dus ik was benieuwd hoe dat zou gaan bij De Online Drogist, maar hier klopt dus de voorraadadministratie, binnen 48 uur geleverd, bedankt!

zeer goed

snelle levering binnen de 48 uur vanuit nederland.
Correct aan huis bezorgd.

• Hilda

Snel, goed en Paypal

Ik heb de producten snel ontvangen en ben vooral blij dat ik met Paypal kon betalen. Prima dus!

• Albert
  • 5 Arvostelua

Prima service!!

Omdat het product niet op voorraad was ben ik direct netjes hiervan op de hoogte gebracht en werd mij de keus gelaten of ik wilde wachten of niet. Ik heb toen aangegeven dat ik wilde wachten. Daarna werd ik netjes via de email op de hoogte gehouden van de voortgang. Keurig.

• Eddy
  • Tarkistettu maksaja

Super tevreden met de eerste bestelling via deonlinedrogist.nl

Mijn eerste bestelling via deonlinedrogist.nl is me goed bevallen.
Doordat deonlinedrogist.nl het gezochte artikel wel had wat in de winkel moeilijk verkrijgbaar is, was het het proberen waard een bestelling te plaatsen.
Dit is me super bevallen.
De website zelf vind ik persoonlijk ook duidelijk, overzichtelijk & netjes.
Even alle gegevens invullen zoals factuur en afleveradres en de rest ging eenvoudig.
Goederen kwamen netjes ingepakt de volgende dag.
Dus niets dan lof voor deze webshop.

Met vriendelijke groet.

Deonlinedrogist

Alles is goed verlopen volgens afspraak. Keurig verpakt afgeleverd.

Deonlinedrogist

helft van de bestelling niet geleverd, wel betaald

Ik kreeg een belangrijk deel van mijn bestelling, die ik vooraf had betaald NIET GELEVERD, de waarde van de niet geleverde artikelen bedraagt 27,90 tegen een totaalbedrag van 55,34,
Ze hebben nog geen gelegenheid gehad eea recht te zetten omdat ze nu bij aflevering van het pakket (19 uur 's avonds) niet bereikbaar zijn, maar ik vond het toch een grote blamage dat dit heeft kunnen gebeuren.

Beste J.A.M. Poorthuis,

Het spijt ons dit te moeten horen.
Wij nemen contact met u op middels uw privemail om dit op te lossen.

Mvg,

• Neca

Super

Heb mijn bestelen echte binnen 24.00u gekregen!!!

Bedankt!

• Anouk
  • Tarkistettu maksaja

Duidelijke site en snel geleverd

Het is een makkelijke site en het was de volgende dag afgegeven bij desbetreffende winkel waar ik het wilde laten aankomen.

Zeer snel & compleet

De bestelling kwam binnen 24 uur binnen en goed verpakt. Er is veel keus qua zonnenbrand, erg fijn.

• A. Hoek
  • Middelburg, NL

heel goed

Dit is de tweede keer dat ik hier wat bestel en het bevalt uitstekend.Het verbaasd me dat het echt de volgende dag al bezorgd wordt.

• lella
  • heerlen, NL

zeer goed

Verzenden is was geweldig, de goede product

• Kees
  • amersfoort, NL

Uitstekend

mooie site snelle levering

Uitstekend

het was mijn eerste bestelling en het is snel gegaan.

• Nick

Grandioos maar toch..

Bestellingen worden onwijs snel afgeleverd, helaas was mijn cresta sneezer beam voorzien van een totaal leeggelopen batterij.
Als voor het verzenden even in de verpakking was gekeken was dit te zien geweest,de smurrie dreef in het plastickje waar de batterij in zat.

• theo
  • oosterhout, NL

meer dan uitstekend

bestelling bezorgd dag na ordering.
gevraagd om handtekening bij aflevering en pakketje in ongeschonden staat ontvangen.

• Yolinda
  • Hengelo, NL

Super

Bestellen gaat heel gemakkelijk en de volgende dag al in huis. Super.

• Grauls
  • Lummen, BE

snel en scherpe prijs

snelle levering, ook in het buitenland. Zeer scherpe prijs en gratis levering .en nog een gratis lobello bovenop.

prima

het was mijn eerste bestelling en het is snel gegaan.

• Tjitske
  • Amsterdam, NL
  • Tarkistettu maksaja

ik bestel iets voor een jongen en krijg iets voor een meisje

Ik kreeg de produkten snel en het online bestellen is erg makkelijk natuurlijk. Ik had onder andere een blauwe speen voor mijn zoontje besteld. er staan iets van 15 verschillende op de site, maar ik kreeg een knalroze thuisgestuurd. Ik bellen met de klantenservice en daar werd verwezen naar de kleine lettertjes dat het produkt kon afwijken qua kleur. Nu snap ik niet waarom ze dan zo'n groot assortiment aan spenen aanbieden als ze kennelijk willekeurig een kleur en model opsturen maar wat ik helemaal niet snap is dat als een klant een blauwe speen besteld - dus duidelijk voor een jongetje- er een roze toegestuurd wordt!!!!doe dan een groene of paarse...... Ik kon hem na veel gepraat retour sturen maar verzendkosten eigen rekening, dus dat loont zich niet (de speen kostte iets van 3 euro) bovendien ben ik slecht ter been, bestel niet voor niets online. Het ding ligt nu op tafel, ik hoop dat er binnenkort in de kennissenkring een meisje geboren wordt, kan ik hem weggeven ofzo

Beste klant,

Allereerst willen wij u bedanken voor u review.

Per telefoon hebben wij al contact met u gehad aangaande uw bestelling.
Helaas betreft uw product een assorti-product. Wij zijn hierin afhankelijk van de levering welke wij op dat moment ontvangen. Helaas is het niet mogelijk de kleur bij de bestelling aan te geven. Op onze site hebben wij hierom een notitie geplaatst bij een dergelijk assorti product waarmee wordt aangegeven dat de kleur kan afwijken van de getoonde afbeelding. Het spijt ons zeer dat wij de gewenste kleur niet op voorhand aan kunnen leveren, wij zullen per uw privé-email contact met u opnemen om alsnog u een passende oplossing te bieden.

MVG,

prima

de prijzen zijn zeer scherp en de levering snel. zeer tevreden!

• Jos
  • Tarkistettu maksaja

Bestelling niet tijdig geleverd, klantenservice reageert niet

De door mij bestelde produkten werden niet volgens afspraak geleverd. Hoewel tijdig besteld werd het pakket niet de volgende werkdag aangeboden. Na 2 dagen heb ik een emailbericht aan de klantenservice gestuurd maar geen reactie. Pas verdere 3 dagen later heb ik zelf gebeld naar de klantenservice die op dat moment mijn bericht behandelde. Korte tijd later ontving ik bericht dat er iets mis gegaan was met de bestelling en dat de klantenservice de bestelling opnieuw zou invoeren.
De timing was beroerd aangezien een van de produkten voor een bijzondere gelegenheid was, waardoor het produkt daarvoor te laat kwam (1 week later dan afgesproken). Bovendien was er bij de opnieuw geplaatste bestelling niemand thuis dus moest ik het pakket alsnog zelf bij de post ophalen.
Een tegemoetkoming van 10% korting op de volgende bestelling vind ik ronduit zwak.

Beste klant,

Als eerste dank voor u review!
Wij hebben inmiddels contact met u gehad aangaande uw bestelling.

Helaas is er met de verzending van uw pakket in het orderverwerkingsproces iets niet goed gegaan. Dit spijt ons, wij hebben hier dan ook direct navraag over gedaan en dit voor u rechtgezet.

Op vrijdag heeft u ons na 18:00 uur een e-mail verzonden.
Helaas was de klantenservice op dat moment gesloten.
De ontvangen E-mails worden op werkdagen beantwoord van 9:00 tot 17:30 uur.
Op maandag hebben wij u een reactie gestuurd over uw bestelling.

Wij betreuren de situatie dat u langer op uw bestelling heeft moeten wachten dan normaal. Wij hopen met de verkregen tegemoetkoming u in een volgende bestelling wel onze vakkundigheid en professionaliteit aan u te kunnen tonen.

Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie.

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Mvg,

• linda
  • nijmegen, NL

Uitstekend!

Ik zocht een cadeautje voor mn vader, het geurtje was bijna nergens te vinden maar bij de online drogist dus wel! snelle service! geen klachten dus vandaar 5sterren.
kreeg er nog een labello bij ook, helemaal heerlijk!

handig en snel

Vanwege de kou en weinig tijd had ik geen zin om naar de winkel te gaan. Ik moest iets opzoeken via google en kwam bij deze drogist uit. Een bestelling was snel gedaan en de volgende dag in huis. Gelukkig komt TNT pakketdienst meestal in het begin van de avond en daardoor was ik thuis.

produkt prima

aflevering: er werd geen dagdeel vermeld.Zaten te wachten van 08 uur tot
15.15 uur voordat bestelling werd geleverd.

Beste klant,

Allereerst bedankt voor uw review!

Wij laten onze bestellingen bezorgen door de verzender PostNL. Deze levert bestellingen tussen 9:00 en 17:00 uur.
Helaas hebben wij hier geen verdere invloed op.

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met onze klantenservice opnemen.

MVG,

Snelle service, ook naar België

Mijn pakketje was inderdaad binnen de dag geleverd wat ik nniet verwacht had. Ik woon namelijk in België, dus had wel een kleine vertraging begrepen. Dit was echter niet het geval, tot mijn grote vreugde. Ik bestel hier zeker nog !

• Steve
  • Adinkerke, BE

Vlotte en snelle service

Daags na mijn bestelling werd deze keurig verpakt afgeleverd op mijn adres in België.
Ik ben zeer tevreden en zou deze dienst aan iedereen aanraden.

• E.P.
  • Rijssen, NL

Helemaal prima!

Ik had nog nooit eerder bij de online drogist besteld, maar ik ben heel tevreden. Het pakketje werd de volgende dag al afgeleverd.
Dus mocht ik weer wat nodig hebben, dan zal ik zeker weer bij hun bestellen.

Deonlinedrogist

Goed product op tijd op juiste adres!

ik kan eigenlijk niet aan de titel toevoegen: spreekt voor zich!

Deonlinedrogist

Snelle levering op adres naar keuze!

Pakket afgeleverd 1 dag nadat ik had besteld. Groot voordeel is dat je het pakket kunt laten afleveren op een ander adres dan je huis adres. Voor mij is dat op mijn werk aangezien ik full time werk en overdag niet thuis ben.

Ote tästä www.beslist.nl arvostelusta ei ole käytettävissä

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje