We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bike Box arvostelut

Bike Box Logo
Katso mitä mieltä käyttäjät ovat Bike Box ja kirjoita oma arvostelusi Bike Box 11
Hyväksyttävä
6.3 kautta 10

11 kuluttaja-arviota
Arvostele yritys
  • Arvostelut (11)
Bike Box

PAS PÅ! PAS PÅ! PAS PÅ! PAS PÅ!

Købt varer som ønskes returneret, bike-box.dk, svarer ikke på mail, telefon, brev m.m.
Min første oplevelser med et "fusker-internet-firma"
KØB IKKE VARER HER!

Yrityksen Bike Boxesimerkki-arvostelu

Bike Box

Højt serviceniveau og viden.

Yderst tilfreds med hjemmeside og servce fra Bike-Box; de var meget hurtige og havde stor viden om den Brompton jeg bestilte. Også god personlig service, da jeg efterfølgende rungede til dem med spørgsmål. kan absolut anbefales !

Bike Box

Super hurtig og god service

Bestilte varer ved middagstid og dagen efter havde jeg mine varer i en papkasse derhjemme ;-)

Havde et par spørgsmål til udstyr også her oplevede jeg god service og rådgivning fra bike-box.

Bike Box

Købte for næsten 6000kr Magicshine lygter, god, ærlig og positiv respons pr. telefon og mail

Kan varmt anbefale www.bike-box.dk vi har handlet der nogle gange, og hver gang fået den rigtige vare leveret til tiden.
Gode priser, god hjemmeside super telefon service.
Mange gode mærker og varer til MTB/Racer Cykler m.m.

Bike Box

Hurtig levering af ekstra holder til Römer

Bestilte en ekstra holder til vores Römer cykelstol efter ønske fra konen i går, og havde den med posten i dag. Ski'e godt :o)

Bike Box

Der er ingen tvivl om det er en Fremragende cykelbutik over nettet

Kan kun anbefalinger BIKE BOX, har købt alle dele til min scott scale 30 fra Dem,og har altid fået en mega god service

jeg ringer normalt hvis jeg ikke kan finde varen på hjemmesiden De kan nemlig skaffe næsten alt

Bike Box

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, gode priser

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, gode priser. jeg fik et Track & Trace nummer, så jeg kunne følge min nye Bromptons vej fra bike box til mig, via postdanmarks hjemmeside.

Fremragende cykelbutik over nettet

Der er ingen tvivl om, hvor fremragende og service orienteret BIKE BOX er.

Kan kun give min varme anbefalinger af BIKE BOX, har købt en del fra Dem, og har altid fået varen leveret til døren uden problemer, og tilfælde af at der er fabrikations fejl, bytter De uden problemer, end da med en meget behagelig tone over telefonen.

Har du lyst til at have din pakke til tiden og uden problemer, og endda med et smil, så bør du anvende denne hjemmeside - BIKE BOX.dk

Husk, selvom den vare du søger ikke er på deres hjemmeside, kan du altid ringe og forhører dig ad, De kan nemlig skaffe næsten alt, ring hvis du er i tvivl!

Bike Box

God hjemmeside, hurtig levering.

Fem stjerner gives for:
god service (mail ved ordremodtagelse/ordrebehandling/ordre afsendt);
god og overskuelig hjemmeside OG
hurtig levering (to dage fra vi bestillte)

Bike Box

Rigtig god og personlig betjening

Jeg har købt en Brompton M3L hos bikebox.Prisen var helt rigtig (har kigget på den et års tid!!), jeg fik den dagen efter bestillingen med god instruktion i foldningen.Alt i alt en god oplevelse og når disse ord er skrevet bestiller jeg en c-bag til frontmontering.Det er nok ikke sidste gang jeg handler hos
bikebox. Lars Bo

Bike Box

Super hurtig levering og gode produkter

Bike-Box skal have stor ros for en super hurtig levering samt fremragende service og information pr. e-mail ifm. at jeg købte 2 stk. Bobike cykelstole.
Stolene er rigtig fine og lever fint op til mine forventninger.
Fin og overskuelig hjemmeside med gode kvalitetsprodukter.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Bike-box.

mielestäsi tämä arvostelu on hyödyllinen. Oletko samaa mieltä?

Kiitos arvostelustasi.

Varmistaaksemme, että kaikki arvostelut Trustpilotenilla on oikeiden henkilöiden kirjoittamia, sinun tulee vahvistaa sähköpostisi ennenkuin arvostelusi tulee verkkoon näkyville. Olet vastaanottanut sähköpostin, joss on linkki joka välittömästi tarkistaa sähköpostisi.

Sulje