[REPLY]
Jeg bestilte en trådløs telefon den 15.05 2012 kl 10.00
Fik den den 16.05 kl 13
Og den var pakket godt ind
Og telefonen var til dansk net modsat cinemagik.dk som var 7 dage om at sende en paralelimporteret og vrøvl med at få dem til at forstå det.
Så jeg er gald for denne butik.
Mvh Kirsten
Jeg har endnu engang handlet med Bergs.dk og fået kanon behandling. Jeg bestemte mig for en radio og lagde ordren. Jeg kørte i banen og overførte pengenen, og allerede inden jeg var kommet hjem, havde jeg modtaget to nye mails fra Bergs. Første mail var "betaling modtaget" og anden mail var "ordren afsendt". Jeg kan kun gi Bergs.dk de varmeste anbefalinger. Det er hverken første eller sidste gang jeg handlerder.
/Skoust
Købt Jabra Freeway.
Handel forløbet enkelt og smertefrit.
Lidt ærgeligt, at man ikke kan betale med dankort, men jeg godtager forklaringen fra Henrik på denne side - måske skulle du også skrive forklaringen ind på hjemmesiden Henrik!
Produktet fungerer tilfredsstillende, dog er stemmestyringen noget skrammel (synes jeg) eller også er det bare en fejl 40.
Vil bestemt gerne handle der en anden gang.
Købte to trådløse telefoner, hvor den ene ikke var på lager. To dage efter fik en en mail, at telefonen var kommet, og at de begge kunne afhentes i butiken i Skanderborg.
Klart det billigste pris, jeg kunne finde på nettet.
Det var en god oplevelse! Sådan skal det gøres når det skal være godt!
Super "smooth" med min bestilling hos bergs.dk
Bestilte på web og bankoverførte penge med ordre nr påført.
Fin information fra Bergs om ordrens status og varen modtaget med post 1,5 dag efter bestilling (bestilt mandag 20:00 og modtaget onsdag middag)
Jabra Freeway virker umiddelbart super godt med min iPhone 4.
P.S. FM delen er dog nærmest i AM kvalitet. :-)
Bestilte varen i går eftermiddags og den kom med posten her i formiddag så kun ros herfra.
Alt gik hurtigt og nemt.
Når man tænker på hvilken tider vi lever i, så bliver jeg straks betænkelig når man på en webshop ikke kan benytte alm. betalingskort, visa osv....
Så begynder mine røde lamper at blinke, men når det er sagt så tog jeg her chancen og forløbet var også problemfrit, efter jeg havde overført min betaling, men jeg er stadig af den holdning at det kan gøres nemmere og bedre for os kunder, så derfor får de kun 3 stjerner !
Hej "Bobthebuilder"
Har du et ordre nr.? (Har det bedst med at vide hvem jeg skriver til og det brugernavn afslører jo ikke meget :-))
3 stjerner for en vellykket handel det var ikke meget, og du har vel også fået varen til den laveste pris? ;-)
Ang. Dankort, så er det helt bevidst at det ikke er en mulighed, det er nemlig en ret dyr mulighed for os, ikke pga. udgifter til drift af kortet, og det er også nemt at få (så nemt at svindelbutikker også kan få det) og tager kun få uger at sætte i drift, men udelukkende pga. manglende dækning ved ved svindel og manglende dækning på kundens konto.
Denne udgift plus mandskabs timer til kontrol af dankortet er så krævende at det vil gøre de varer vi sælger flere procent dyrere.
Og jeg er af den holdning at jeg ikke vil betale for andres misbrug, og så skal vores kunder heller ikke, og vi har nu eksisteret siden 1996 og har trods krisen haft både stigende omsætning og stigende afkast, men måske skyldes det de mange konkurrenter som er lukket og gået konkurs pga. at de ikke har haft styr på deres udgifter, bla. tab på debitorere, derunder dankort tab.
Og kikker man på forbrugerstyrelsens gabestok for netbutikker som ikke behandler deres kunder ok, så har de næsten alle e-handelsmærket og dankort, så dankort og e-mærket sikre i alt fald ikke kunden mod bøvl, snarere tværtimod..
Der imod så kan man normalt være rimelig sikker hvis man tjekke sin butik grundigt inden køb, feks. her på trustpilot, eller bare en tur igennem google..
Dankort ikke forenelig med en netbutik som gerne vil sælge dansk ikke parallelimporterede varer til laveste priser og samtidig sælger letomsættelig elektronik.
Mange mener bare ikke at de kan lever uden, men det kan man altså godt :-)
Men når det er sagt, så er det da uacceptabelt at der ikke findes en betalingsform som kan sikre både køber og butik på nettet, for uanset hvor meget man sikre kunden, så er der kun en til at betale hvis butikken bliver snydt, og det er kunden i form af højere priser.
Nederst er der et par links som kan give yderlige info om problemet
Henrik G. Berg
Bergs.dk
Hurtig, venlig og effektiv. Bestilte i går og afhentede her til formiddag.
Vil ikke betænke mig på at anbefale Bergs.dk. Den rigtige pris, tryg og hurtig levering, og hurtigt svar på telefonen.
Jeg modtog to dage efter bestilling min bluetooth-transmitter.
Servicen var rigtig god. Jeg afhentede selv pakken i Skanderborg og der var stor fleksibilitet.
God og hurtig handel, vare af sendt lige så snart pengene var over ført. god it-support da jeg selv lavede en fejl. kan varmt anbefales!!
Jeg købte en bilradio, og den blev afsendt dagen efter, at de havde registeret min betaling, og hele forløbet har kørt perfekt.
Jeg havde givet 5 stjerner, hvis der havde været mulighed for at betale med dankort, så det må desværre trække ned.
det gik hurtig med svar på email og varen kom hurtig som lovede.
Hejsa... Har købt 2 Jabra Hands-free:: 1stk.Jabra FREEWAY Bluetooth® Wireless In-car håndfri
1 stk. Jabra Cruiser II BT Bluetooth® Wireless In-car håndfri
Ordren var hurtig og effektiv>> bestilte og hentede samme dag..
Er Ikke første gang jeg handler ved Bergs.dk, altid en super betjening
Købte Jabra Freeway.
Rigtig god hurtig handel med en god følelse af tryghed mht. Bergs.dk. Hurtig mulighed for afhentning.
God kvalitet til billige penge.
bestilte 2 x Wattmåler - lavede bankoverførsel
og fik varene dagen efter overførsel var registeret.
Ganske fint med Emails gennem hele forløbet
Jeg har købt ovenstående + et ekstra sæt.
Det har været en fornøjelse at handle hos bergs.dk, hvor jeg kunne følge i de emails der der kom til mig, hvor langt min ordre var lige fra bestilling til modtagelse af penge og til pakning og afsendelse.
Jeg har handlet mange gange på nettet, men hos Bergs.dk har jeg fået den bedste service og information.
Jeg kan på det varmeste anbefale bergs.dk
Bestilte ovenstående og kunne afhente næste dag til aftalt tid. Den er ikke gennemprøvet endnu, men har været særdeles let at få til at fungere, og det er en fornøjelse at tale i telefon med begge hænder på rattet. Rigtig god lyd.
Axel Haaning
Jeg bestilte og betalte samme dag, varen blev afsendt dagen efter, og dagen efter blev varen leveret hos mig. Nemt og hurtigt, dejligt
Varerne kom dagen efter vi overførte penge, da vi ringede og sagde at det hastede pga. ferie. Kan klart anbefales.
Jeg bestilt en bilradio mandag morgen og modtog den onsdag eftermiddag.Fra bestilling til levering modtog jeg fire ordreopdateringer. Supergodt. Kan kun anbefale Bergs til andre. :-)
Jeg bestilte mine varer søndag aften, overførte penge via netbank mandag morgen og sendte kopi af kvittering herfor og modtog mine varer tirsdag aften. Jeg er yderst tilfreds med levering og håndtering af min bestilling - eneste minus er, at jeg synes det var lidt ærgeligt jeg ikke kunne betale online med dankort. Det er mig uforståeligt hvorfor man har fravalgt en mulighed for at kunderne kan betale online. Men dette til trods kan jeg kun give max stjerner til Bergs.dk
Jeg bestilte en trådløs højttalertelefon.
Produktet kom to dage senere med fine statusopdateringer over mail.
Det er ikke sidste gang, jeg handler med Bergs.
Tak for en god oplevelse.
Købte en trådløs telefon.
Blev sendt med det samme så jeg allerede stod med den dagen efter.
Det er en anelse besværligt at der ikke kan betales med betalingskort - eller havde den sidste stjerne været der.
Kan klart anbefales.
Også Super til at holde kunden informeret om status.
Så tak for en god handel :-)
Købte et sæt højttalere, og de blev sendt med det samme og modtog dem dagen efter.
Men giver kun 4 stjerne på grund af manglende mulighed for at betale med betalingskort.
God løbende orientering, hurtig ekspedition
Jeg kan klart anbefale at man handler på bergs.dk, nemt at bestille, gode priser, god løbende information om status for forsendelsen, hurtig levering.
Bestilte en Jabra Cruiser II på bergs.dk og fik en rigtig god behandling. Det eneste der lige kunne blive bedre, ville være man kunne betale online, så ville pakken komme en dag før.
Men alt gik som det skulle og pakken kom til tiden, der kom løbende info fra bergs.dk omkring opdateringer af ordren.
God service og hurtig levering
kan klar anbefales
Hurtig tilbagemelding og perfekt levering.
Glimrende og varieret sortiment.
Kun manglende 5. stjerne pga. manglende mulighed for Dankort, så man er nødt til at fedte med sit NEM-kort, som man jo ikke liiige har med på arbejde...
god service
gode priser
hurtig levering
super produkter..
Kan KUN anbefale denne side til alle der søger biltilbehør (og andet) til rigtig gode priser.
Der mangler dog lige muligheden for at betale med kort via siden.
Men overførte pengene og havde ingen problemer med det overhoved..
Tusind tak for den gode service!!!
Jeg valgte, at købe en 21'' Philips HD fladskærm. Efter ca. 10 minutter modtog jeg en mail om, at jeg kunne spare yderligere 400,- ved at vælge et demo-produkt. Det havde blot været åbnet og fremvist til nogle kunder. Da jeg så modtog produktet (kun 1 dag efter jeg havde bestilt), fejlede det intet. Det var i oprindelig emballage, pakket fint ind og i en tilstand som ny. Jeg giver blot 4 stjerner, da jeg mangler muligheden med dankort-betaling. Ellers en rigtig god oplevelse! OG BILLIGT!! :)
God hjemmeside med konkurrencedygtige priser. Tydelig kommunikation ifm. handlen og god opfølgning. Pakken modtaget følgende dag.
Kan klart anbefales - Eneste plads til forbedring er muligheden for Dankort-betaling. .
Tobias Sørensen koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Fint sted at handle, jeg valgte at afhente varen i butikken og jeg fik grundig vejledning af montage af Radioen
Uproblematisk. Fin kommunikation via e-mail. Den eneste ulempe er at der går et par dage ekstra p.g.a. overførsel og accept af indbetaling. Billig pris.
Virkelig god rådgivning og handelsform.
Seriøs forretning.
Dejligt at man også kan afhente varen.