[REPLY]
Som sædvanlig er min bestilling behandlet hurtigt og sendt efter et par dage.
AV-Connection er ikke de billigste, men til gengæld har jeg aldrig haft problemer med secunda varer eller leveringen.
Vores fællesantenneanlæg var rustent og nedlægges i starten af 2012.
Så hed det klar dig selv.
Grundet Boxerfeberen startede jeg først i dec. måned at undersøge billigste muligheder og fandt at man nok fik mest for pengene her hos AV-Connection.
Det var ikke nemt at finde rundt i hvad der skulle til, andet end at jeg skulle bruge den mindste pakke.
Så var der jo lige hardvaren, 2 stk. TV var i orden, min gamle mpeg2 harddiskoptager ubrugelig.
Jeg faldt for en HUMAX HD zapper DVB-T/T2 med USB udgang, en extern harddisk, så måtte den da være i orden i hvert fald til tv 1.
Så var der TV nr. 2, der skulle bruges modul, men hvilket? CA, eller et af de andre?
Fat i knoglen, så blev jeg vejledt igennem bestillingen og afsendte denne d. 7/12., nå - der går nok en uges tid eller sådan, men nej dagen efter modtog jeg og kunne pakke ud, der var kun 1 BOXER kort,
hva' sker der tænkte jeg, jeg ringer, der undersøges, desværre var der noget jeg havde glemt at bestille, så jeg var nok nødt til at bestille ekstrakortet direkte hos Boxer, det lykkedes og efter ca. 5 dage havde jeg så det kort.
Alle kanaler på prøve i 14 dage, vi havde valgt den rigtige pakke kunne vi så se, vores behov var dækket alt virkede, vi kunne ha' 2 programmer i gang på samme tid med timeshift på Humax'en, lige indtil d. 11. jan., så kan det nok være der kom et dårligere signal på betalingskanalerne, timeshift virkede ikke mere, så TV planlægningen gik da helt i stykker.
Boxer og Digi TV havde da vist nok et problem med signalet tænkte jeg.
Så er det jo godt man kan ringe til Boxer's kundeservice, der gik kun en halv time så var jeg igennem for at få at vide at det nok var noget lort jeg havde købt og det var et forhandleransvar, da jeg så spurgte om det var sådan at Boxergodkendt udstyr var noget lort, blev han lidt sur kunne jeg fornemme og spurgte hurtigt hvordan det kunne være at problemet lige skulle opstå d. 11., det måtte jeg spørge forhandleren om, så kunne jeg li'som mærke at han var klar til næste kunde.
Så var det forhandlerens tur til at blive generet, jeg ka' jo så godt se at det var så tæt på d. 11. (der må være et eller andet med den dato), at de ikke har kunnet samle nogen erfaringer, heller ikke Max Nordic, som jeg blev henvist til gav pote.
Boxer igen, denne gang gennem salgsafdelingen, det gik hurtigt og de ville da også godt indrømme at der var lidt signalproblemer.
Alt i alt topkarakter til AV-Connection for stor tålmodighed, billige priser, formidabel service og eminent venlighed.
Vil absolut handle der igen, hvis ikke de synes jeg er for besværlig!
P.S. Mit optageproblem blev løst ved køb af TV2 kort + modul á kr. 295,- i Netto.
Har du penge kan det betale sig at købe HD-modtager med 2 tunere.
Hurtig. Og uproblematisk ved returnering af varen (min fejl)
Bestilte en HDMI til Mini HDMI adapter d. 14/5-2012.
Grundet den lille størrelse ville jeg få pakken i brevform, uden track and trace.
Har på skrivende stund intet modtaget, så skrev en mail for at høre om det var muligt at se for dem hvor pakken var blevet af.
Får en mail retur, hvor der bliver undskyldt og at de sender et nyt eksemplar til mig.
Det er virkelig god service! Ikke sidste gang jeg handler der.
havde bestilt et optisk kabel, hvor prisen slet ikke kan matches andre steder. Godt nok var min bestilling kun på 47 kr inkl. fragt, men fik en flot kuglepen med. Utroligt hvad dette firma gør for selv de små handlende.. 1000****stjerner og alle varme anbefalinger herfra..
Har handlet der flere gange...
Det er super hver gang.
Har nu handlet et par gange ved Av-connection og hver eneste gang er jeg blevet forbløffet over hvor god kunderservice der har været, og hvor hurtige de er til at få afsendt ens ordre.
Og deres prisgaranti holder bare 100% ingen problemer der.
Alt i alt er AV-connection helt sikkert blevet stedet hvor der handles av udstyr fremover.
Klart anbefalingsværdigt!
Jeg har handlet der flere gange og det er altid en fornøjelse.
God hjælp og hurtig ekspedition. Bliv ved med det.
Jeg har handlet hos dem flere gange. Det er altid en fornøjelse. Varen kommer hurtigt og de er til at få fat på når der er spørgsmål.
Jeg har efterhånden handlet hos AV-Connection nogle gange, men altid kabler. Nu skulle jeg bruge en ny Surround Reciever, jeg fandt min ønske enhed, en Pioneer VSX-921 og bestilte den fredag aften.
Tirsdag formiddag blev den leveret og den spiller fuldstændig som forventet. Oplevelsen har alle gange været den samme, de holder hvad de lover, og service niveauet er i top når man har spørgsmål, hvad enten det er på mail eller pr. telefon.
Fuldt hus i stjerner herfra, og næste gang der skal opgraderes i hjemmebiffen vil jeg klart kigge hos AV-Connection først.
Meget glad og tilfreds kunde.
Mvh.
Christian
Kom ind for at købe en sub, og endte med at købe en hel hjemme bio, som ikke rigtig var planlagt helt, så alene det siger lidt om den gode viden og service i butikken i Sønderborg
Der var lidt bøvl med en leverandør, men det jo på ingen måde deres skyld..
Men vi fandt en god løsning og pris, der var intet der..
Det bliv sendt "sent" fredag, og jeg havde det mandag kl 12.xx,
og bor trods alt på Lolland, så der fart på dem, og 3D logostik's service må man sige!
så alt i alt:
Kan kun varmt anbefales, der intet bøvl her!
✰✰✰✰✰
(((*-*))) Super og billige produkt, Mine varmeste anbefalinger
Fik tilsendt et defekt kabel. Kundeservice sendte et nyt uden betaling og uden besværet med returnering af det gamle, som jeg blot skulle smide ud. Fornemt.
Bestiller onsdag og har min vare torsdag. god pris, hurtig levering. kan klart anbefales.
Har aldrig været mere tilfreds med en internet forhandler.
Jeg købte et produkt som ikke lige havde den funktion jeg troede den havde tvix a1 (en misforståelse igennem produktets hjemmeside og ikke av-connection). Jeg fik alle pengene retur så jeg kunne købe det rigtige produkt uden problemer tvix s1.
Er super tilfreds, og servicen da jeg ringede ind var helt i top!
Fik bestilt mig et optisk kabel, som lå i postkassen dagen efter. Så om varen er stor eller lille, har jeg ikke oplevet andet end, hurtig, nem levering. Aldrig haft problemer her.
Jeg var meget positivt og glædeligt overrasket over, at modtage en vare med status "normalt på fjernlager" allerede om mandagen, efter kun en reel arbejdsdag / fredag før en weekend.
Varen kom frem i fin / uskadt stand fra AV-Connections fjernlager = Activ HiFi.
Det kan simpelt hen ikke gøres bedre, og dette med en varegruppe, som der ikke er et jævnt og konstant flydende salg af.
Kan kun rose AV-Coonection til skyerne. Jeg havde kæmpet med HIFI klubben efter køb af en benq w1100 projektor i næsten 1 år, før Av løste mit problem. De vidste præcis hvad der var galt og hvilket kabel der skulle til:)
I Hifi klubben måtte jeg kæmpe mere en 10 forskellige kabler, 2 chefer og 5 sælgere for at få dem til at forstå der var noget galt med projektoren. Den kunne simpelthen ikke køre på de kabler hifiklubben havde.
Tusind tak til Av-connection. I har reddet mit køb af projektor:)
Nem bestilling og leveringen var super hurtigt!
Kan anbefales!
Helt uden problemer fandt jeg de varer jeg skulle bruge og bestilte dem - også helt uden problemer. Da jeg for sjov gik ind og checkede ordren 10 minutter efter stod der at den var klar til forsendelse.
Pakken kom dagen efter - uden fejl.
Flot! En stor tak til alle involverede. Jeg kommer igen.
Med venlig hilsen, Ole Jørgensen, Helsinge
Jeg bestilte min ordre en eftermiddag og næste morgen kom min ordre med posten det har jeg alligevel aldrig oplevet før indenfor 24 timer alt klappet og klart tusind mange tak med venlig hilsen johnny rasmussen Grenaa
Efter et fejlkøb var der ingen brok med at tage varen tilbage, selvom der var gået mere end 14 dage.
SUPER god service, kanon gode produkter, og VIRKELIG rimelige priser.
AV-Connection kan klart anbefales.
Hvad skal man sige om dette firma.
Fra jeg bestilte til jeg hos Post danmark kunne se at pakken var på vej, gik der 1 time og 12 min.
Kablerne var som de skulle være.
Det tager sku længere tid i køen i elgiganten.
Sådan skal det gøres.
Kommer tilbage når jeg mangler kabler igen.
Bestilte et panasonic 50VT20 som ikke var på lager ,blev så ringet op at de kunne levere dagen efter og jeg kunne få en tid på hvornår fragt manden ville være der.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der
Tilbage fra d. 15/01-12.
Overskuelig og fremragende hjemmeside med gode og oftest uddybende produktbeskrivelser til de gode produkter.
Hurtigt ekspedition. Fornuftige priser.
Helt igennem en perfekt købsoplevelse.
OK hjemmeside, ikke så "easy on the eye", men hurtigt og effektivt at finde hvad man leder efter, hvilket i sidste ende er det vigtigste.
God beskrivelse af produkter og hurtig ekspedition, vare modtaget dagen efter bestilling.
En lille bestilling som slog andres pris, og levering på kort tid. Alt i alt helt OK.
Prisbillige kineserkabler med hurtig levering.
PÅ trods af at jeg ikke har reurret som erhvervskunde, og ikke var klar over dette, har Ronni fra Av-Connection givet mig lov til at returnere en vare.
Det er sku da SERVICE!
købte en HDMI adapter. fin handel, hurtig levering. kan anbefales.
De rigtige kabler, og så gik det hurtigt.
Med forudbetaling til private kunder B2B er meget fint.
Pæn dialog mellem medarbejder og mig, der sender varen indenfor 24 timer efter netbank afregning, er bare godt.
Selvom jeg er ny B2B kunde, Så er prisen i bund, og jeg vil handle der oftere med Radio/TV- tilbehør. Hos AV Connection.
Hurtigt perfekt levering. Skulle der ved et uheld være en fejlleverence, udberes den hurtigt og uden omkostninger.
Har handlet mange gange - Tip top
Tak for hjælpen. I ved jo hvad I taler om, og hvilke varer I handler med.
Det er nok det hurtigste jeg har modtaget en pakke ved online handel, bestilt om eftermiddagen og modtaget næste morgen, jeg vil helt sikkert handle der igen, mange tak for super service.