[REPLY]
Supergode tilbud og ekstra rabat med medlemsskab. Kæmpe udvalg. Super hurtig levering
Hurtigere end at vente på betjening på Apoteket
Har droppet at tage på Apoteket. Sidst, var der én til at betjene med kø ud gennem butikken - og et flabet svar retur, da man høfligt spurgte til om der var flere der kunne betjene.
Den ene "tilbage" valgte så at begive sig ud i en lang vejledning af en kunde om cremer og hudtyper. Fin service, men ikke fedt med kø ud på fortorvet.
Så webapoteket kan absoult anbefales - hurtigt og ingen stress.
Med webapoteket kan det være apotekerne ikke går samme fremtid i møde som posthusene.
Efter jeg bestilte varerne, fik jeg dem leveret indenfor et døgn. Priserne er gode.
det er enkelt og hurtigt ved døren.
Nem løsning når man som jeg bor på en ø.
Hurtig og problemfri levering
Stort udvalg - man kan finde varer, som er svære at skaffe andre steder.
Hurtig levering.
God information til kunden.
Der er ikke en finger at sætte på noget.
Webapoteket kan anbefales!
køb her da det er nemt og forstålig, og super hurtig levering, bestil onsdag og er hjemme hos dig torsdag super dejlig tak.
Fandt hurtigt de varer jeg havde brug for. Stort udbud! Og hurtig levering. Meget nemt og enkelt.
da det er første gang jeg har bestilt hos
webapoteket, kan jeg kun udtale mig positivt
om den service de har givet. jeg kan ikke andet
end at anbefale webapoteket til andre
med venlig hilsen
kai.petersen
fra bestilling til ankomst 3 dage!
pris konkurrence dygtig både med apotek og egen læge.
bare ok perfekt
bestilte i weekenden, tirsdag eftermiddag kom pakken med mit blodtryksapparat, super god og hurtig service :o)
Efter en slem følgesygdom af en kræftbehandling,hvor mine ben og fødder hævede voldsomt op fik min kone den ide at se på Jeres hjemmeside angående støttestømper,som hun selv engang havde prøvet med succes.Efter hurtig levering kom strømperne på og allerede efter en time kom virkningen,det er fantastisk.Med venlig hilsen Kristian Bach Andersen
Super smart lige at kunne handle apoteks-varer til bedre priser som klub-medlem end på apoteket og så endda herhjemme fra. Kun 30 kr. i forsendelse.
Det var fantastisk at I havde den slags vare. Jeg glædede mig over det. God og overskuelig hjemmeside og bestilling.
Varen kom som det skulle - nemlig meget hurtigt og sikkert.
Fakturaen kunne man godt have sendt via mail og sparet en omkostning, til fordel for både webapoteket og mig som kunde.
Første gang jeg handeled der , men ikke sidste gang . Spare både penge og benzin så det kan ikke gøres nemmer . Vil anbefalde det til alle jeg kender .
Super nemt at bestille, og varerne leveret næste dag, så blir det da ik meget bedre... Perfekt :)
Meget hurtig levering! Savner en lidt mere detaljeret beskrivelse af produktet på siden
Tak for din fine anmeldelse. Jeg kontakter dig direkte for at finde ud af hvilket produkt du savner beskrivelse på, så vi kan gøre noget ved det.
mvh Trine Persson
Jeg har bestemt kun haft gode oplevelser med webapoteket.. :)
nem hjemmeside, nemt at bestille og varer leveres uden forsinkelse.
Min bestilling blev straks bekræftet. Ligeledes kom en meddelelse om, at varen nu var afsendt. Fra bestilling til modtagelse af varen gik kun ganske få dage.
webapoteket har et stort og varieret udvalg af varer og der er gode rabatter - ens ordrer kommer hurtigt frem og så er forsendelsesgebyret overkommeligt....
Let og overskuelig webbutik.
Mine varer ankom 2 dage efter, jeg havde bestilt dem.
Det er muligt at angive alternativ leveringsadresse, hvilket er praktisk, når man bor i udlandet og arbejder i Danmark. Så sparer man en masse porto.
Jeg har handlet her flere gange og det er nemmere end at stå i kø på apoteket. Der er også mange gode tilbud så gevinsten bliver mange gange doblet. Lige til døren og billigere :O) så vil alle være med. Får de varmeste anbefalinger fra mig.
Er meget tilfreds med webapoteket. Bestilte ret sent på dagen, og alligevel havde jeg min ordre næste dag.
Nemt at bestille, informationsflow i top, og levering som lovet
første gang jeg har handlet med webapoteket, og alt fungerede perfekt :-)
Jeg synes det er helt perfekt at man kan benytte webapoteket ift at jeg skal stå og vente al for lang tid på et ordinært apotek. Og det er rimeligt fragt på 30 kr.
Overskriften siger det hele :-)
Bestilte et produkt som desværre er udgået, men fik utrolig god service og fik løst problemet endda billigere og gaven jeg bestilte kom hurtigt. Så perfekt er det bedste ord.