[REPLY]
VSI Group har nogle meget venlige medarbejdere. Når man omsider lykkes med at få etableret kontakt til dem.
Hej Christian,
Beklager at vi har været svære at komme i kontakt med, grunden til dette er at vi har valgt at holde påskeferie på vores telefoner, så vi kunne få lidt ro til at lave vores projekter færdig, og nogen af vores venlige medarbejder kunne holde noget velfortjent ferie, jeg vil med det samme sørge for denne besked kommer på vores hovednummer, vi vil være til at træffe på vores telefoner fra på Tirsdag. God påske herfra.
VSI group blev kontakten da vores 2 firmaer skulle helt forfra med helt nye sider. Jeg lagde især vægt på opensouce system og der er wordpress særdeles god. Det er nemt og arbejde i. Undervejs var der en god kommunikation med firmaet og de ydet noget ekstra flere gange. Vi har den dag i dag et rigtig godt forhold til firmaet og er pt. ved at viderudvikle android app og optimere på vores eksisterende sider.
Jeg kan varmt anbefale VSI til andre både på pris og service.
Selvom meget af kommunikationen foregår fra Danmark til Thailand, så fungerer det alligevel godt. VSI har formået at skabe en enkelt webshop som vi ønskede. Vi ønskede en stilren og nem webshop, da vi sælger maling på Malgodt.dk , og det synes vi at vi har fået.
Der har efterfølgende været lidt småproblemer med siden, som der altid vil være med den slags, og netop det har VSI taget hånd om, uden nogen form for diskussion eller andet bøvl.
Vi er hos Malgodt.dk rigtig rigtig glade for servicen hos VSI.
Tak for en god oplevelse hos Jer.
Hej Kresten,
Tak for de pæne ord, er jeg sikker på de vil sætte pris på nedenunder.
Vi ønsker dig alt held og lykke med din nye shop.
Har fået lavet Funk-Art.dk igennem Vsi-group, Valgte et unikt design til webshoppen, og har idag efter min mening Danmarks flotteste street art gallery!
Hej Michael,
Vi er også sikker på det bliver den fedeste shop, du kan jo altid smide en kommentar herinde når den går i luften.
God dag!
Trods lidt skepsis over at lægge udviklingen af vores nye webshop over til et firma i Thailand, valgte vi at få udviklet vores nye webshop hos VSI-Group. Ud over en god pris og god overskuelighed over hvad tilbuddet indeholdt, har de lige fra starten af været professionelle samarbejdspartnere. Ud fra vores ønsker om hvad vi vil med shoppen, har de udviklet en webshop, som vi er meget glade for og som passer godt til vores ide og firma. Undervejs har de overholdt de aftaler vi har haft og jeg har altid kunne komme i kontakt med dem. Så stor ros fra www.fixdithus.dk til VSI-Group.
Jonas Overgaard koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Jeg var skeptisk fra starten - Thailand !!!! jeg så stærke farver, pink, lilla og irgrønt for mit indre blik, - bling bling og tingeltangel, - alt det jeg absolut ikke står for som kunstner.
Min daværende hjemmeside opfyldte alle mine ønsker og krav undtagen lige prisen, så derfor tog jeg imod tilbudet for at spare penge.
Det var også et plus at jeg kom til at eje rettighederne selv og kan disponere frit fremadrettet.
Samarbejdet med VSI-group har været upåklageligt og min skepsis blev gjort til skamme, jeg har fået svar på og hjælp til alt det jeg har haft brug for indtil nu.
Det eneste jeg er lidt ked af er at jeg skal omformatere mine fotos til meget mindre størrelser end før, hvor jeg kunne bruge billedfiler direkte fra kameraets optagestørrelse, det giver mig en del mere arbejdstid ved pc'en,- en tid jeg hellere vil bruge i atelieret !
Anne Berit Brogaard
Vi blev kontaktet af VSI-group, med henblik på at få lavet en ny hjemmeside.
Da VSI-group er bosat i Thailand, var vi en anelse skeptiske. Men firmaet virkede meget kompetent, så vi kastede os ud i det, og det har vi ikke fortrudt.
Supporten er gode til at vende tilbage når vi henvender os, og vi er yderst tilfreds med vores nye hjemme side.
Mvh/
Michael Velsø
Vores nye hjemmeside er lige kommet i luften og jeg er mere end tilfreds, vi gik faktisk fra et andet bureau som ikke leverede varen over til Vsi-group, så jeg var allerede skeptisk fra starten
Men jeg har kun positive ting at sige, hurtig respons når jeg spørger om råd, jeg takker alle fra Vsi-group for deres flotte arbejde.
Mvh Mark
3M
Jeg valgte at bruge www.vsi-group.dk til at lave min hjemmeside www.furndezign.com
Jeg blev super tilfreds med resultatet, og ikke nok med at jeg fik en flot hjemmeside, så fik jeg også en besparelse på mange tusinde kroner om året i det vores tidligere webudbyder kaldte "Hosting" af systemet.
Efter min gode oplevelse valgte jeg at skulle have lavet en webshop med søgeoptimering, den er undervejs og har allerede set designet til den, så glæder mig utrolig meget til at den kommer online her om 2-3 uger.
Det eneste jeg havde af betænkeligheder var deres placering i verden, men den er blevet skudt helt ned, da jeg kunne ringe til dem på danske tider, og de havde danske nummer jeg kunne ringe til. J
eg kan kun varmt anbefale dem hvis man gerne vil have en super flot løsning til en super pris.
Mikkel Mitchai Schmidt koe tämä arvostelu hyödylliseksi
Jeg har kun en ting der beskriver VSI-GROUP.DK:
Value for the money...
Jeg har igennem VSI sparet saa mange penge paa webhosting og hjemmeside opbygning, saa jeg nu har haft plads til at bruge penge paa mere markedsfoering...
Hos VSI faar man svar paa sine spoergsmaal og man faar valuta for sine penge. De har intet staaende med smaat og man kan regne med god service og professionalitet paa et utroligt hoejt plan.
At have en hjemmeside kan vaere meget dyrt, men nu er det muligt for alle at faa en top prof hjemmeside, webshop etc. som virker og som man ejer selv - en gang for alle... Ikke flere bundefangerier og dumme efter regninger...
VSI gjorde det jeg bad dem om og til tiden, for et engangsbeloeb, saadan som det jo burde vaere. Man koeber jo heller ikke sine rreklameskilte 2, 3 eller 5 gange. Koebt og betalt, betyder hos VSI KOEBT OG BETALT!!
Der kan siges meget godt om VSI og jeg ville kunne blive ved resten af dagen med ros ros og atter ros, men det nemmeste er at ringe dem op selv og faa jeres egen loesning til de penge det burde koste...
VSI har ingen slogan - De har kun inovative loesninger!!
F. Frank
COO - Soft Drink Company Denmark